Or Bahtari פורסם מאי 6, 2013 דיווח פורסם מאי 6, 2013 אהלן חברים! לראשונה ברשת VATSIM - מקום שבו פקחים יוכלו להיפגש ולפקח ביחד לעיתים קרובות! אנו יוצאים לדרך עם אירוע נוסף וכמובן בתקווה להפוך זאת למסורת בחטיבה ! המקום נמצא בתל-אביב ונקרא Tel Aviv Hackerspace - "האקרספייס" הינו מקום בו אנשים יצירתיים נפגשים כדי לשוחח, להחליף רעיונות, ולבנות דברים. מין "מועדון" לאנשים סקרנים ויצירתיים. למידע נוסף אודות המקום הינכם מוזמנים לבקר באתר הבא : http://hackerspaces.org/wiki/TAMI . פקחי VATIL מוזמנים לפקח שם בכל פעם שתצא הודעה על כך מטעם מחלקת אירועים , בד"כ מדובר באירועים שבועיים (לא כל אירוע שבועי אך לעיתים קרובות) , כרגע אנו בשלבי ניסיון בהם אנו בודקים את מידת התאמתו של המקום לאירועים מסוג זה וכאן דרושה עזרתכם! מספר דגשים : 1) התנהגות הולמת ומופתית - נא לא לשכוח כי המקום ניתן לנו בהתנדבות ובאדיבות רבה , לכן אנו מחויבים להתנהג בהתאם! 2) הינכם מחויבים להביא אוזניות USB/רגילות מהבית ! 3)יש לציין כי כרגע מדובר באירועים שבועיים הנערכים בעיקר בשבתות , כלומר אין תחבורה ציבורית ! לכן נבקש מכם בכל לשון של בקשה לוודא ב-100% שאתם מסוגלים להגיע לפני שאתם משתבצים. נוהל שיבוץ : נא לשלוח לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים - שם פרטי ומשפחה - עמדה מבוקשת , מספר פלאפון. דוגמא לשיבוץ : אור באכתרי - מגדל בן-גוריון 0571234567 לאחר בקשה לשיבוץ ינתנו לכם כל הפרטים כגון : אנשי קשר וכתובת מדויקת. נוהל שיבוץ לפקחים מושגחים/מודרכים : הנכם רשאים להשתבץ ומחלקת אירועים תדאג לעדכן אתכם בהקדם האפשרי אם הנכם רשאים להגיע , אנו צריכים לדאוג לכם למשגיח/מדריך. נוהל מבקרים : יש לשלוח אליי בקשה לביקור באמצעות הודעה פרטית בפורום בפורמט הבא ולהמתין לאישור - נושא ההודעה : ביקור VATIL MEETING שם מלא: אור באכתרי שעות ביקור משוערות : 17:00-19:00 מספר פלאפון : 057123456 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- האירוע הקרוב יתקיים ביום שבת ה-8/6/13 בין השעות 17:00 עד 22:00 (מקומי). לטבלת שיבוץ הפקחים לחצו כאן. אנו מודים לחבר החטיבה יובל אדם שהציע את המקום ובלעדיו אירוע זה אינו יכול להתקיים! מחלקת אירועים VATIL
Izik Bakshi פורסם מאי 6, 2013 דיווח פורסם מאי 6, 2013 אני שמח לראות שמתחילים להניע את הרעיון על בסיס חודשי.אשמח לראות עוד פקחים לוקחים חלק, לאירוע כזה יש פוטנציאל הדרכה גדול מאוד.מבחינת ציוד ותשתיות האירוע האחרון היה הצלחה, קשה לי לתאר לכם כמה זה כיף שבסוף כזה אירוע מכבים מחשבים והולכים הביתה בלי להתחיל להתעסק עם החזרי ציוד. גם בנושא תחבורה אפשר להסתדר עם טרמפים, אני הגעתי השבת עם טרמפ!
Or Bahtari פורסם מאי 28, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2013 אהלן חברים! שבוע הבא הפגישה השניה שלנו יוצאת לדרך! פקחים , הלוח עדיין ריק יחסית - אם למישהו יש בעיה להגיע מבחינת הסעה וגר במרכז מוזמן ליצור עמי קשר! אנו רוצים לפתח כאן מסורת חדשה בחטיבה וחבל אם לא נצליח לעשות זאת בגלל חוסר הענות של פקחים!
Or Bahtari פורסם מאי 31, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 31, 2013 כמו כן אני מזכיר שמי שמעוניין לבקר באירוע יותר ממוזמן ! נוהל מבקרים : יש לשלוח אליי בקשה לביקור באמצעות הודעה פרטית בפורום בפורמט הבא ולהמתין לאישור - נושא ההודעה : ביקור VATIL MEETING שם מלא: אור באכתרי שעות ביקור משוערות : 17:00-19:00 מספר פלאפון : 057123456
amir friedland פורסם יוני 5, 2013 דיווח פורסם יוני 5, 2013 שימו לב !כמו כן, החל מהשעה 20.00 תתקיים בחינה מעשית על מגדל בן גוריון !.בהצלחה לנבחן !
Or Bahtari פורסם יוני 7, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2013 החדר בקרה כבר מוכן למחר! מחר האירוע השני במספר יוצא לדרך - VATIL MEETING No 2! פיקוח מלא בכל הארץ צפוי מהשעה 17:00 ועד השעה 22:00 , בואו בהמוניכם !
Or Bahtari פורסם יוני 7, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2013 כמו כן , תוכלו לצפות בפקחים שלנו בלייב! לינק : http://www.ustream.tv/channel/vatil-meeting (לא פעיל כרגע) .