Ohad Shalev פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 שלום רב חברים, לאחר כחצי שנה של עבודה עם עזרה עצומה של חברי חטיבה רבים אני שמח לבשר על יצאתו של סקטור חדש למרחב הישראלי גירסה: 23 ליולי 2014. תחילה אני רוצה להודות לאנשים הבאים שעזרו לי מאוד ביצרת הסקטור: אילי בכר, אמיר פרידלנד, גל מינץ, אלמוג עטר, איציק בקשי. מתנצל אם שכחתי מישהו. אז מה כולל הסקטור החדש: עבודה משמעותית על מרחב ה-TMA והתאמה של המרחב למציאות (בהמשך לפתיחת מסלול 21 והרחבת ה-TMA צפונה). חלוקה חדשה של כלל מרחב ה-TMA עם עמדות נוספות (LLBG_A_TWR ו-LLBG_A_APP). עדכון סקטור הקרקע של נתב"ג - כולל מסלול 21. התאמה של הסקטור לסימולציות במערכת ה-SWEETBOX + יצירת סימולציה ראשונית. התאמת הפרופילים לפתיחת הסקטור במסך מפוצל. עבודה משמעותית על אלגוריתם נקודות התיאום האוטומטיות (COPX\N) בתוכנה. עדכון משמעותי לקובץ ה-ALIAS - אופציה להציג ולהסתיר נקודות SIDS/STARS במכלל המרחב. יצירת סקטור קרקע חדש לשדה דב. התחלת יצירת סקטור קרקע חדש להרצליה. בנייה מחדש של כלל שקפי ה-SID וה-STAR במרחב - כרגע בתוכנה קיימים שקפים לבן-גוריון, עובדה, שדה דב ואילת אשר כוללים את כלל הכניסות והיציאות משדות אלו. התאמה של ה-ATIS לפתיחת מסלול 21. התאמה של צבעי הסקטור מחדש לאחר תלונות רבות בנושא. שיפור תגי התנועות והתאמה למציאות ולאופציות החדשות בתוכנה. ועוד דברים רבים נוספים... להורדת הסקטור החדש לחץ כאן. תהנו! Asaf Katz, Israel Rotaru, David Ulman וגם 10 אחרים הגיבו לזה 13
amir friedland פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 בשם כל חברי החטיבה , מגיעה לאוהד תודה גדולה על יצרת הסקטור החדש , כמו שאתם רואים מדובר פה בעבודה סזיפית וארוכה , שנעשתה אך ורק בשילכם , חברי החטיבה ! Lior Paz הגיבו לזה 1
Ray Frenkel פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 אוהד, עבודה מדהימה, זה באמת נראה מדהים ורואים את העבודה הקשה, המון תודות כל הכבוד!
Omer Lanis פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 תודה רבה על העדכון הענק אוהד! האם הוא כולל גם תיקון מיקום המסלולים בעובדה?
Ziv Dayan פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 הדבר היחיד שיש לי להגיד זה פשוט תודה. ההשקעה בחטיבה הזו מדהימה וההשקעה מהזמן הפרטי לטובת האחרים היא מאוד חשובה ומיוחדת בעיניי. סקטור מעולה, תודה רבה לך!
Asaf Katz פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 הדבר היחיד שיש לי להגיד זה פשוט תודה. ההשקעה בחטיבה הזו מדהימה וההשקעה מהזמן הפרטי לטובת האחרים היא מאוד חשובה ומיוחדת בעיניי. סקטור מעולה, תודה רבה לך! מסכים עם כל מילה. החל מהטימספיק, ההרשאות והפורום ועד לסקטור החדש-תודה רבה רבה אוהד על ההשקעה והזמן שאתה מקדיש למען החטיבה כולה!
shachaf yasurr פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 אוהד תודה רבה על הסקטור !! עכשיו יש לך זמן קצת לשדר בTWICH Arma
zvi rodes פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 תודה רבה אוהד ולכל החברים שלקחו חלק בעבודה הענקית.
Israel Rotaru פורסם יולי 23, 2014 דיווח פורסם יולי 23, 2014 תודה רבה לכולם ובמיוחד לאוהד היקר, כל הכבוד!
Izik Bakshi פורסם יולי 24, 2014 דיווח פורסם יולי 24, 2014 אוהד, תודה רבה! מדובר בקפיצת מדרגה משמעותית!
Almog Atar פורסם יולי 25, 2014 דיווח פורסם יולי 25, 2014 אוהד תודה רבה רבה ! כמות ההשקעה בסקטור לקראת העדכון הנוכחי היא בלתי נתפסת, במיוחד אם מסתכלים על שאר העדכונים שהיו בתקופה האחרונה. אוהד השקיע כמות שעות עצומה עבור החטיבה ויצר מוצר סופי מדהים שמקפיץ אותנו קדימה. בשם כולנו - תודה אוהד !