עבור לתוכן

Stas Harchuk

חבר חטיבה
  • הודעות פעילות

    23
  • הצטרפות

  • ביקור לאחרון

  • Days Won

    3

Stas Harchuk last won the day on ספטמבר 4 2017

Stas Harchuk had the most liked content!

מבקרים אחרונים

הצגת המבקרים בפרופילך מנוטרלת, ולא ניתן לראות מי ביקר לאחרונה בפרופיל שלך.

Stas Harchuk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

מוניטין

  1. אם תעשו שיחה עם כל מי שמעורב בכל תלונה אנחנו נגיד תודה כי זה חלק מהטיפול. לא מכיר את הסיפור שקשור לויקיפדיה, פרט למה שכתוב כאן ושמו של העורך(ששלח לי ירדן), ולכן אני לא יכול לתת תגובה ענינית בנושא.
  2. יש הפרדה בין הניהול של החטיבה לבין ניהול VFS, והמידע שנשלח לאלירן לא בהכרח מגיע גם אלינו, בכל מקרה תודה אנחנו נתאם עם אלירן את הטיפול מצד רשת IVAO. אלעד, אתה בעצמך כתבת שכל אחד יכול לכתוב בלוג אידיוטי, ולכן צריך גם לעדת להתיחס לדברים כאלו בפרופורציה ולדעת מתי לטפל עם "רעש תקשורתי" ומתי ללא "רעש קשורתי", לכל מנהל השיטה שלו לטפל באירועים שונים, אין בכוונתינו לטאטא מתחת לשטיח כדבריך בעיות משמעת מכל סוג. כמו כן, כנראה שניסוח "שלכם" מטעה הכוונה היתה של מספר נכבד של משתמשי ואטיל כולל מספר חברים ותיקים ומעורכים, מתנצל עם מישהו נפגע מכך לא זו הייתה כונתי.
  3. סטס בלי א' וזה אפילו מופיע בהודעה שלי ובכל מקום אחר שאני כותב בו. ההודעה נועדה אך ורק כדי להגיב להאשמות ישירות שלכם כנגדנו, ואם הייתה מסתכל אז כבר כתבתי שניסינו להגיב לדבר שהתחיל את כל הסיפור בשבועות האחרונים("הכתבה") באתר בו היא פורסמה(שהוא פומבי לחלוטין) וזה היה עוד ביום שלאחר הפרסום של הכתבה שהוא גם המקום הנכון להגב על הנושא, ולהציג את עמדתנו ולהרגיע את הרוחות עוד לפני תחילת הסערה, אך מכייון שאותו אתר מתעלם לחלוטין מההודעות ששלחנו (הן דרך "צור קשר" והן ישירות למייל ממנו הגיעה הפרסום של הכתבה), אך הודעות של משתמשי ואטיל(או כאלו המתימרים להיות חברי ואטיל) כן פורסמו גם לאחר ששלנו כבר נשלחו( עם ההודעה "התגובתך התקבלה ותפורסם לאחר שתבדק"), הבנו שיש ניסיון מובהק להצית מריבה ישנה ומיותרת ע"י החפשת שמה של ואטיל שתוביל להודעות זוהמות של משתמשי ואטיל בניסיון להכפיש את IVAO בתגובה (וזה הצליח להם מאוד ביוחד בהתחשב שזה פורסם באתר יחסית לא מוכר וזו הכתבה היחידה בעברית עם תגובות), היתה החלטה שלנו לא להעיר את המתים ממשכבם ולטפל בדברים מאחורי הקלעים, . אך הדבר לא עזר וההכפשה כנגד איבהו נמשכה הן בתגובה לכתבה יותר משבוע לאחר פרסומה(בנוסף לכמה הודעות פרטיות שנשלחו אלי אישית), וגם האשמות שאנחנו לא עושים דבר בנושא הבאיו אותנו להחלטה כן להגיב ולהגיב דווקא כאן. כמו כן העמדה הן של הנהלת החטיבת IVAO-IL וגם VFS בנושא הכפשת רשת VATSIM ומשתמשי VATIL פורסמה עוד בשנת 2015 כאשר בוצעה שיחה בין מנהלי הארגונים. http://vfs-il.net/forum/forum/טיסה-אזרחית-civilian-pilots/כללי-general/16359-הצהרה-דיונים-בין-הנהלות-vfs-ivao-ל-vatil
  4. שלום מכובדים, שמי סטס חרצ'וק, ואתם כנראה ראיתם הודעות שלי כאן בפורום ובמקומות אחרים, אני כותב הודעה זו בתור סגן מנהל חטיבת IVAO-IL, ואתם יכולים לראות בזה תגובה רשמית של צוות IVAO-IL. שקלנו הרבה זמן האם לפרסם תגובה רשמית כאן בפורום ואטיל או לא, לבסוף החלטנו כן להגיב כאן. אומנם לא הגבנו "בפומבי" אך בוצעה שיחה עם כל חברי IVAO-IL וחברי VFS על מנת למגר את התופעה. לאחרונה ארעו מספר מקרים חריגים, אשר צריכים לבייש את המעורבים בהם. 1) פרסום כתבת שנאה המשמיצה במזיד את רשת VATSIM בכלל ואת חטיבת VATIL בפרט, כולל פועלה ואת אנשיה, צוות VATIL מוזמן להעביר אלינו את זהות הכותב, על מנת שנוכל לטפל בנושא מהצד שלנו (במידה והוא אכן משתמש IVAO, שכן לפי המידע בידינו הוא אינו חבר IVAO). אציין כאן בצורה שלא משתמעת לשתי פנים - לצוות ההנהלה של חטיבת IVAO-IL אין כל קשר לכתבה או לכותב עצמו ואנחנו רואים פרסומים כאלו כזילזול במשתמשי שתי החטיבות הישראליות וכלל חובבי הסימולטרים בישראל. אני אישית ניסיתי יותר מכמה פעמים לפרסם תגובה רשמית שלנו לכתבה הנ"ל אך אף אחת מהפעמים לא קיבלה התיחסות מצד אנשי האתר בו היא פורסמה, מה שמטיל בספק גדול את אוביקטיביות הכותב והאתר כולו. 2) השמצות פרטניות של משתמשים מחטיבת IVAO-IL ע"י מספר חברי VATIL (שחלקם "עברו" רק בזמן האחרון) כולל שימוש בשפה נמוכה שאני מתבייש בכלל לצטט כאן ולכן אמנע מכך. התנהגות זו של משתמשים אלו נמצאת כרגע בטיפול משמעתי בניהול הבכיר של רשת IVAO. 3) הפרעות חוזרות ונשנות בשרת הTS3 של VFS, מספר משתמשים משתי החטיבות (שזהותם ידועה לנו) מנסים להפריע לתפעול התקין של שרת הTS3 של VFS. הנושא בטיפול הן מבחינה המשמעתית מבחינת הרשתות. לסיכום, מי שמעונין להיות פעיל ברשת אחת ולא באחרת מוזמן לעשות כך ולהנות מבחירתו ולא להפריע למי שבחר ברשת אחרת, מי שמעונין להיות חבר במספר רשתות במקביל גם מוזמן לעשות כן, אבל חייב לזכור שהדבר מחייב בגרות וכיבוד שתי הרשתות חוקיהן וחבריהן ב100%, ואם הוא לא מסוגל להתנהל בכבוד ובהתאם לנהלי המקום בו הוא נמצא הוא ימצא את עצמו בחוץ. במקום לנסות להשמיץ צד זה או אחר עדיף שכל אחד ישקיע מאמץ בלפתח את התחביב שלו, ולא יהרוס אותו לאחרים. כמו כן בבקשה מכל מכובדים בשני הרשתות, תלמדו להפריד את המחלוקות שיש לכם עם משתמש ספציפי לבין המקום שבו הוא נמצא (אנשים טובים יש במקומות גרועים, וגם יש אנשים גרעים במקומות טובים), כאשר יש מחלוקת עם משתמש ספציפי תמיד אפשר לפנות להנהלת החטיבות והם ישמחו לעזור לכם לפתור את המחלוקת. בשם צוות החטיבה, שמים בהירים ונחיתות חלקות לכולם, ושנת לימודים פורייה ומוצלחת לאלו שמתחילים ללמוד ביום שישי. סטס חרצ'וק, סגן מנהל חטיבת IVAO-IL בשם מנהל החטיבה וכל הצוות. עריכה- סידור השורות התחתונות(ישור לימין)
  5. כל הכבוד על העדכונים. במערת הלו"ז יש בעיה קטנה, טיסות מטען(לפחות 881/841) מופיעות עם מטוס נוסעים(ELC).
  6. 9 דולר לדגם(15 דגמים/מנועים) ברמה של PMDG זה זול. חברות אחרות מתחילות רק מ15$ לדגם. ואני לא מדבר כבר על זה שכל הA32X מתחילים מ12.5$ לדגם(50$ ל4 גרסאות) ומגעים ליותר מ50$ לדגם(FSLABS).
  7. בתור אחד שהשתתף בסדנת תכנון טיסה לפני כמה שנים(2013?) מאוד מומלץ.
×
×
  • יצירת חדש...