4x-cgo פורסם נובמבר 14, 2005 דיווח פורסם נובמבר 14, 2005 שלום לך אדון אורן מה קרה התעוררת פתאום למה לכתוב הודעה שטנית שאינה מתבססת על אף!!!!! הוכחה ולהשמיץ את VFS???? מאיפה לך מה עושים עם הכסף?? מאיפה לך לאן הוא הולך ולאיזו מטרה??? מאיפה לך איזו רמת ידע יש אצלנו?? מאיפה לך לדעת איזו רמת ידע יש לי??? מי אתה או כל אחד אחר כאן שיקבע כמה יודעים או כמה לא יודעים אנשי VFS?? להזכיר פה לכולם כמה שיבחתם אותנו על כל סוף מחזור שלנו לפני כמה חודשים??? אז נכון אנחנו עצמאיים עכשיו - אנחנו בראשות עצמנו, אך לידיעתך אורן היקר כל מחזור שלי אני רק משבח את אנשי ואטיל ואת צוות הפקחים שלהם כולל אותך - אז עכשיו אתה בא ומשמיץ??!?? חשבתי שכבר עברנו את העיניין הזה. ישנם עכשיו שני גופים שפועלים בו זמנית - אנחנו ו צוות IFS שבעצם אנחנו היחידים שמעבירים שיעורים והדרכות גם בLIVE ולא רק בקריאת חומר ועל זה מגיע לשני בתי הספר תפיחה על השכם!! לסיכום יש לכם איזושהיא בעיה עם VFS פנו אליי ורק אליי ואני אטפל בזה במלוא החומרה!! לא אתן שאף חניך שלי ישמיץ אתכם או אחרים וברגע שזה יקרה הוא יועף על ידי לאלתר!!! הנה המסנג'ר שלי: ohadge@012.net.il זה גם המייל שלי אתה וכל צוות ואטיל מוזמנים לפנות אליי וככה נפתור בעיות באופן פרטי ולא על גבי הפורום. בתודה אוהד.
mickey lip פורסם נובמבר 14, 2005 דיווח פורסם נובמבר 14, 2005 מר אוהד... למה אתה מתעקש לפתוח שוב שירשור? את מה שיש לך להגיד לאורן אתה יכול גם בפרטי , לא שאני מבין מה הקשר לאורן. אתה יודע לא מהיום מה המצב ומהי עמדת החטיבה בנוגע ל VFS. מה אתה מתפלא ? ולמה לעורר מהומה ? סתם לחפש קצת אקשן? אפשר לחשוב שיש לך מניות שם .(או שכן אולי). אני לא נועל את הדיון , כדי שלא תגיד שאני סותם לך את הפה..... הנושא יועבר לטיפול בהנהלת החטיבה. לכל חברי הפורום באשר הם... לא רוצה לראות תגובות שלכם לשירשור הנ"ל, זה רק ידליק יותר אש. מיקי.
×�פיק פורסם נובמבר 14, 2005 דיווח פורסם נובמבר 14, 2005 מה טוב??? מה טוב????? עוד פעם VFS.... קמים כל פעם מחדש כדי לעורר צרות... מיקי, ברשותך... אפשר להגיב ל*** הזה?
Or Netzer פורסם נובמבר 14, 2005 דיווח פורסם נובמבר 14, 2005 מה טוב???מה טוב????? עוד פעם VFS.... קמים כל פעם מחדש כדי לעורר צרות... מיקי, ברשותך... אפשר להגיב ל*** הזה? ביקשנו שלא.
4x-cgo פורסם נובמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 14, 2005 את התגובה שלי כתבתי בעקבות מה שכתוב בדביק שלכם, לאור מה שאורן כתב תאמין לי מיקי שאני יותר מידי עסוק בשביל להתעסק בזה(וגם יותר מידי עייף!!) ולאפיק - אני מציע שתנצור לשונך ואל תתערב שלא בעיניינים\ שלך אוהד.
Kobi David פורסם נובמבר 14, 2005 דיווח פורסם נובמבר 14, 2005 הודעתו של אורן היא עמדת החטיבה הרישמית בנושא VFS. אף אחד לא מחוייב להסכים איתנו. כולם רואים מה ש VFS עושה. נכון - תמכנו ב VFS, ונתמוך בכל ארגון שמוכן לעזור לאנשי הקהילה על בסיס התנדבותי, בסיס עליו הוקם ארגון VATSIM! תמכנו ב VFS עד שהעומד בראשה החליט לעשות קופה על חשבון אנשים תמימים וגנב את כספם של אנשים שלא ידעו שהכל נגיש עבורם בכל פינה. איציק בקשי, שהדריך חינך ולימד יותר אנשים מאשר VFS והעומד בראשה אי פעם "ידריכו", ובלי בושה אלירן גנב ממנו "תרומה". זאת רק דוגמא שבוערת בי! ואני נועל את השרשור וסותם לכל מי שתומך ב VFS את הפה! גועל נפש, במקום שתתרמו לקהילה שתורמת לכם כל כך, בודדים מכם עדיין מעיזים לתמוך בדבר הזה.