×�הרון VATIL2 פורסם ינואר 20, 2004 דיווח פורסם ינואר 20, 2004 שלום, מספר הערות והארות למען אלה המתקשים להחליט האם להצטרף או לא, להלן: - 1. החברות באגודת התעופה על תקן "ידיד האגודה" הינה ללא תשלום, כל זמן שהמבקש הינו לא טייס או בעל רשיון טייס תקף, או לחילופין בעל מטוס. 2. החברות המוצעת הינה ללא כל תנאים מוקדמים וללא הגבלת גיל. 3. משמעות החברות באגודה הינה בעיקר להיות מקורב לעולם התעופה "האמיתי" ולטעום מעט מהנעשה בתחום זה, אם באשר לתעופה כללית או תעופה מסחרית. 4. האגודה מקיימת פעילויות רבות ומגוונות על בסיס חודשי (בערך פעם בשבועיים), גם באיזור חיפה (לאלה מכם שגרים בצפון הארץ....). הפעילות כוללת הרצאות, הדרכות, אירועי שטח בשדות פעילים, תחרויות בין טייסים ועוד ועוד. אני משוכנע שכל מי שרוצה להרחיב אופקיו - תרתי משמע - מן הראוי שינצל ההזדמנות הזו וייצטרף לאגודה. אני מתכוון בעיקר לצעירים שבינינו שיש להם עוד הרבה מה ללמוד ולספוג בכל הקשור לעולם התעופה, וכך לנצל את הערך המוסף לשימוש ולהנאה בסימולטור הביתי. ברצוני להזכירכם שמועד ההרשמה הרשמי מסתיים בסוף חודש ינואר, לכן כדאי להזדרז. כמו-כן, את פניותיכם אתם יכולים לשלוח לתיבת הדו"אל הפרטית שלי כדי להבטיח את הרשמתכם. להשמע, יום טוב לכולם ונחיתות מוצלחות,
Oren Geva פורסם ינואר 20, 2004 דיווח פורסם ינואר 20, 2004 אהרון, לאילו מאיתנו ששלחו דוא"ל אליך ולא קיבלו תשובה - האם תוכל לשלוח אישור שיש לך את הפרטים ואתה מטפל בנושא? אני מניח שאף אחד לא רוצה לפספס את הדדליין, ומצד שני לא רוצים גם לפוצץ לך את תיבת הדואר...
yonix4 פורסם ינואר 20, 2004 דיווח פורסם ינואר 20, 2004 מה צריכים לרשום באיימיל טלפון שם , מה עוד מה??????