עבור לתוכן
Kobi David

בא לשכונה כרטיס חדש

Recommended Posts

פורסם

כאחד שמתכנן שדרוג מאסיבי למחשב, אני בוחן בין היתר כרטיסים גרפיים חדשים (כיום אני על ASUS9800XT 256)

יש לי הרגשה שזה הולך להיות הכרטיס הבא שלי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3169536,00.html

אם מישהו מכיר מקרוב את יכולות הכרטיס אשמח לשמוע!

הבעיה העיקרית עם כרטיסים כל כך מתקדמים כמו זה, היא שצוואר הבקבוק הופך להיות המעבד והזכרון, באיזשהוא שלב המעבד מגביל את הכרטיס.....

ואז כבר צריך לחשוב במה להשקיע...

עבודה קשה, אבל צריך להתחיל מאיפשהוא.

פורסם

מכיר מקרוב את יכולות הכרטיס הזה, אני בעליו הגאים של 7800GTX 256MB. ביצועים שלא מהעולם הזה. אבל(אבל גדול!) ה DRIVERS של NVIDIA עושים הרבה מאוד בעיות עם הסימולטור, בעיות טקסטורות ו AA.

אם תרצו אני אעלה לכם תמונות.

עדכון: בעיות ה AA נפתרו עם 81.89!!! כל הכבוד לNVIDIA! רק שיסדרו את בעיות הטקסטורות וזהו!

בעיות הAA מפורטות באשכול הזה:

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=8333

לא נמצא פיתרון עדיין, גם לאחר הודרת BETA DRIVERS 81.87.

בעיות הטקסטורות:

wierd.JPG

wierd2.JPG

בעיות אלה התחילו במעבר לגרסא 8X.XX.

אן הצד החיובי בכל העסק (איכות תמונה וגרפיקה) אתה יכול לראות כאן:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=10349

מקוה שעזרתי, ניר[/b]

פורסם

כרטיס מומלץ, ללא שום ספק, אם יש לך את הכסף בשבילו... הייתי מחכה קצת שירדו המחירים, הרי הוא רק יצא, או קונה את ה256, שאני בטוח שלא תתאכזב ממנה.

בכל מקרה, ניר, לא ראיתי בעיות כאלה אצל אף אחד אחר.

תנסה להסיר את הדרייבר עם driver cleaner pro

פורסם

נוסה כבר. הבעיות אינן מופיעות עם 71.80.

כמו כן מעילעול בפורומים של NVIDIA, נמצא כי לעוד אנשים יש את אותן הבעיות בדיוק שאני נתקל בהן כיום. הפתרון - לשלוח מייל חריף ל NVIDIA / או להמשיך לחכות ולקות שבעדכון הבא כל הבעיות יפתרו.

אם לי הייתה האפשרות, היתי עובר ל X1800XT 256/512 בלי למצמץ אפילו. NVIDIA פשוט יורה לעצמה ברגל.

פורסם

קובי,באמת כרטיס מדהים ה7800! אבל,יש לך כרטיס מעולה ואיכותי,ואין שום סיבה שתחליף אותו עד שיצא FS10.הכרטיס שלך באמת כרטיס פשוט מעולה.

פורסם

וזה מוביל אותי לשאלה הבאה, מה עם ה 1800 באמת?

הרבה טוענים שהוא בעצם טוב יותר.

אני מניח שאני באמת אמתין קצת שירדו המחירים, ואולי לאיזה בנצ'מארק טוב על הסימולטור.

פורסם

לי יש את הכרטיס 6800GT כאשר לא נגעתי בAA הכל עבד קשורה כאשר התעסקתי אם זה קבלתי אותם תופעות כמו שפורט כאן.

(רק לי לא היה בעיה בטקסטורה של המטוס )

הבעיות בעיקר הם:

לא מראה את המטוס במסך בחירה .

כאשר אני מתחבר לSB אז נוצר בעיה שאני צריך לגרור למטה את התוכנה כדי שמסך ימתח ואני יראה את התמונה .

8xs2.jpg

פורסם

קובי, חבל על הכסף שלך.

אין לך שום סיבה להחליף כרטיס במחשב הנוכחי.

כשייצא FS10, תחליף את כל המחשב. בשלב הזה זה פשוט ביזבוז כסף.

פורסם
תוריד את הדרייברים העדכנים ביותר 81.89, ובעיות הAA יפתרו. אם יצוצו לך בעיות טקסטורות תגיד לי.

עם איזה גרסאת דרייבירם אתה עובד כרגע?

אני עובד אם גירסה 77.77 אתה ממליץ להתקין את דרייבר החדש

פורסם

וואלק היתי בטווח שמשהו דפוק ב TI4200 המסכן שלי.

הדרייברים החדשים בפשוט הרגו את הסימולטור.

למזלי אני תמיד שומר אחורה דרייברים.

ד"א אני כרגע משתמש בדרייברים של ASUS לכרטיס שלי, מספק פריימים טובים והוא יציב.

מדי פעם יש לי את תופעת ההבהוב של המסך, אבל זה רק במטוס מסוים וניראה לי ששם נעוצה הבעיה.

פורסם
לי יש את הכרטיס 6800GT כאשר לא נגעתי בAA הכל עבד קשורה כאשר התעסקתי אם זה קבלתי אותם תופעות כמו שפורט כאן.

הבעיות בעיקר הם:

כאשר אני מתחבר לSB אז נוצר בעיה שאני צריך לגרור למטה את התוכנה כדי שמסך ימתח ואני יראה את התמונה .

:D חשבתי שאני היחיד שזה קורה לו.. :oops: לי יש 6600GT וכאשר אני מעלה את ה AA להכי גבוה (8XS) קורות לי שתי הבעית האלה.

פורסם
באיזה דרייברים אתה משתמש?

האחרונים שמופיעים באתר שלהם 4345A

פורסם

הבעיות בעיקר הם:

:D חשבתי שאני היחיד שזה קורה לו.. :oops: לי יש 6600GT וכאשר אני מעלה את ה AA להכי גבוה (8XS) קורות לי שתי הבעית האלה.

איך לעזאזל עם 6600GT אתה מפעיל 8XS?

אני עם אותו כרטיס, ב2X, מקבל בגטוויק 10FPS בערך...

פורסם

הבעיות בעיקר הם:

איך לעזאזל עם 6600GT אתה מפעיל 8XS?

אני עם אותו כרטיס, ב2X, מקבל בגטוויק 10FPS בערך...

נועם,6600GT בקלות עובד יפה על 8S.

בקשר לפריימים,הכל עניין של קונפיגורציה של הFS,תחזוק המחשב,התאמת סינרים,וכ'ו.אני עם מעבד 3.0 זיכרון 2048 ויגפורס 6800 הגעתי ל30 פריימים בגטוויק עם הסינרי שלהם בתשלום+הגדרות הכי גבוהות+AA8S,אם אתה רוצה שאני יעזור לך,תדבר איתי במסנג'ר.יש לך מפרט מעולה,ואין שום ספק שתקבל רק 10 פריימים בשדה.

פורסם

הכל בסדר עם הFS, מתוחזק, בלי ספייורים ווירוסים, הכונן מאוחה, לא מזמן פירמטתי...

אף פעם לא הבנתי את פשר הביצועים האלה בפלייט...

פורסם
קובי, חבל על הכסף שלך.

אין לך שום סיבה להחליף כרטיס במחשב הנוכחי.

כשייצא FS10, תחליף את כל המחשב. בשלב הזה זה פשוט ביזבוז כסף.

צודק בהחלט עדיף לחכות מה גם שמחיר החומרה ירד עד שיצא fs10

פורסם

אני עם 6600GT, פירמטתי לאחרונה, AA ו AF הכי גבוה (X8 ו- X16 ),

תוספים, סינריים ודברים נוספים, אני מקבל 15+ בגישה ל 30 ו 20+ בגישת ILS.

ה 6600GT מפתיע אותי כל פעם מחדש.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...