Chen Cohen פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 חברים אולי אתם תוכלו לעזור לי אני ממש רוצה סקאנר וחשבתי לעצמי שבמקום להוציא כסף אפשר אולי להוסיף תחנות לרדיו אז: זה אפשרי? בתנאי שזה אפשרי אז... זה כדאי? מה טווח הקליטה? מהי איכות השמיעה? בתנאי שלא אפשרי... על איזה סקאנר אתם ממלצים? תודה,
Nimrod פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 אם אני לא טועה (ואין לי שום טיפת ידע בדברים האלה) אני חושב שעם טרנזיסטור ישן אפשר לעבור את ה108. ובקשר לטווח קליטה זה דיי תלוי, אם אתה נמצא במקום ההרי אז גלי הVHF נבלעים בהם כי VHF משודר לתחנה בקו ישר. אבל אם אתה קרוב או עם אנטנה גדולה אני חושב שאתה יכול לקלוט משהו, בעיקרון זה תלוי במיקום. מקווה שאני אומר דברים נכונים תקנו אותי אם אני טועה (וזה רוב הסיכוים :wink: )
tal 2 פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 תשמע לשנות טווח תדרים של רדיו זה כמו להפוך רדיו למשדר (לא מעשי).
ohadn747 פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 תקנה כבר סקאנר, בשביל להפוך את זה למקלט של 108-140MHZ אתה צריך להחליף את כל החומרה של הטרנזיסטור.. עדיף לך כבר לקנות חדש...
Ohad Shalev פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 תחליף את הקבל לקבל גדול יותר או תגדיל את הפוטנציומטר זה יעשה חלק מעבודה אבל זה סתם סיבוך מיותר ואני בספק אם תצליח לעשות אם אתה לא הנדסאי\מהנדס אלקטרוניקה (ואם היית כזה לא היית שואל אותנו בכלל ) אז מה שאני מציע זה לקנות סקאנר כי באמת חבל על הרדיו...
Liav Nefesh פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 המלצה שלי על סקאנר (כמו שיש לי ולעוד כמה חבר'ה םה) זול יחסית ופשוט להפעלה אני הזמנתי אותו מארה"ב במחיר של 300 שקל חפש בEBAY/GOOGLE את הדגם MR-318A בהצלחה
e_dor פורסם נובמבר 20, 2005 דיווח פורסם נובמבר 20, 2005 תודה דור, תוקן בכבוד :wink: תרשו לי גם להמליץ עליו, מכשיר קטן, יחסית זול ולא רע בכלל ! אגב, יש לציין שבפדקס גובים מיסים שלא אומרים עליהם מראש - לקחו ממני עוד 200 ש"ח ככה, כמו כלום - בלי שאני אדע מראש. אמור להיות איזה סידור של ציון על העטיפה שזה מכשיר חשמלי או משהו ואז אין בעיות ... אבל מכיוון שלי כן היו בעיות - לא יודע מה צריך כדי למנוע אותן
makover פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 נימרוד אתה צודק זה אפשרי ומעשי אני בעצמי שיניתי כך מכששירים לפני 25 שנה וזה עובד עד בערך 132MHZ חייב להיות אנלוגי לחלוטין אבל! בכל אופן ב 300 ש"ח כדאי הרדין המוכן! טל אל תהיה כל כך פסימי עם קצת ידע הכל אפשרי! :idea: