Xyples פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 האם יש תוכנה שנותנת לי לקבוע את המסלול IFR ולטעון אותו לFS2004 :?: כי בסימולטור עצמו לא ניתן לערוך את המסלול שנוצר אוטומטית :idea:
Itay Zecharia פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 בקשר לטעינת התוכנית לסימולטור, כנראה שיש תוכנות שבעזרתן כן ניתן לבצע את הפעולה הזו, אך לא עולה בדעתי אף שם כרגע. 2 תוכנות מוכרות מאוד כן יוכלו לעזור לך: FSNavigator www.fsnavigator.com והשניה היא FSBUILD שאתה וודאי מכיר.
rubi פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 כן ניתן לשנות את הנתיב שתכננתה תנסה למשוך את ה"פס" הורוד שנוצר לך עם העכבר.לדוגמה תיצור תוכנית טיסה מנתב"ג לאיזה יעד שאתה רוצה לאחר מכן תמשוך את הפס הורוד לנ"צ למשל תסים אותו על six לאחר מכן על deena וכו ותראה שיש לך את ה"סיד" אבל זה באמת לא רציני זה סתם בררת מחדל בכל מקרה מה שהמליצו לך זה הרבה יותר רציני.בהצלחה
danb2000 פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 שלום דור. בנוסף לשתיים שאיתי הזכיר למעלה שהן תוספים בתשלום (וטובות מאד כשלעצמן) יש גם תוסף חינמי שנקרא EUroute . אני לא חקרתי אותו עדיין לעומק מכוון שרוב הזמן אני משתמש ב-FSBuild , אבל מרפרוף מהיר בתוכנה נראה שיש לה הרבה פונקציות שימושיות לבניית נתיבים וכמעט בטוח שניתן ליצא אותן לסימ'. שווה בדיקה. אני מזכיר שוב התוסף הזה לא עולה כסף!!! לפרטים נוספים כנס לאתר הבית כאן: http://www.euroutepro.com/
Xyples פורסם נובמבר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 תודה רבה... ובקשר לFSBuild אז לא שמעתי עליו אף-פעם :oops: כבר פועל :mrgreen:
Kobi David פורסם נובמבר 24, 2005 דיווח פורסם נובמבר 24, 2005 תודה רבה...ובקשר לFSBuild אז לא שמעתי עליו אף-פעם :oops: האימיול כבר פועל :mrgreen: והיוזר שלך תקף לא. שים לב למה שאתה כותב ותעבור שוב על חוקי הפורום.