Yoav פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 לאחרונה הרבה מטוסים, כולל גדולים, עוברים מעל הרכס ולא מסביב. הרוב זה ססנות, אבל השיא היה לפני שבועיים כאשר 707 צבאי עבר 1000 מטר מעל הראש שלי, באזור של האוניברסיטה, ולפני שבוע כאשר ATR עבר די קרוב. מישהו יודע על נתיב חדש באיזור?
OmriSoudry פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אולי אם הם טסים מכפר חסידים לפרדיס ישירות...
Niv Malin פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 חיובי גם אני ראיתי 707 ממש נמוך מעל הרכס חוצה מדרום לצפון..... זה היה ממש מדהים! אני מקווה באמת שעובר איזה נתיב
asaf742 פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 בטיסה האחרונה שלי מחיפה (שהייתה לשדוב) היציאה היתה:\\\ אתא -> חסידים -> בת גלים \\\ תוך כדי טיפוס ל-2700 מעל אחוזה ומרכז הכרמל והחזרה היתה /// עתלית -> חסידים/// ללא בת גלים ובאמת זה היה מעל דניה / אוניברסיטה ככה.. בלי סיבוב מסביב לב"זן (לבניות / בתי הזיקוק) ישר ל-34... גישה מוזרה
Or Netzer פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 asaf742 כתב: בטיסה האחרונה שלי מחיפה (שהייתה לשדוב)היציאה היתה:\\\ אתא -> חסידים -> בת גלים \\\ תוך כדי טיפוס ל-2700 מעל אחוזה ומרכז הכרמל והחזרה היתה /// עתלית -> חסידים/// ללא בת גלים ובאמת זה היה מעל דניה / אוניברסיטה ככה.. בלי סיבוב מסביב לב"זן (לבניות / בתי הזיקוק) ישר ל-34... גישה מוזרה יכול להיות שזה קשור למנחת הבונים.
אורח Ofek פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 asaf742 כתב: בטיסה האחרונה שלי מחיפה (שהייתה לשדוב)היציאה היתה:\\\ אתא -> חסידים -> בת גלים \\\ תוך כדי טיפוס ל-2700 מעל אחוזה ומרכז הכרמל והחזרה היתה /// עתלית -> חסידים/// ללא בת גלים ובאמת זה היה מעל דניה / אוניברסיטה ככה.. בלי סיבוב מסביב לב"זן (לבניות / בתי הזיקוק) ישר ל-34... גישה מוזרה וואלה טסתם דרך חיפה? לפי עידכון 17 בפמ"ת ביטלו את הנקודה הזאת
Yoav פורסם נובמבר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 Or - VATIL10 כתב: asaf742 כתב: בטיסה האחרונה שלי מחיפה (שהייתה לשדוב)היציאה היתה:\\\ אתא -> חסידים -> בת גלים \\\ תוך כדי טיפוס ל-2700 מעל אחוזה ומרכז הכרמל והחזרה היתה /// עתלית -> חסידים/// ללא בת גלים ובאמת זה היה מעל דניה / אוניברסיטה ככה.. בלי סיבוב מסביב לב"זן (לבניות / בתי הזיקוק) ישר ל-34... גישה מוזרה יכול להיות שזה קשור למנחת הבונים. יכול להיות שהקלים טסו ל/ממנחת הבונים, אבל ה707 והATR כנראה שלא...
Or Netzer פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 Yoav כתב: Or - VATIL10 כתב: asaf742 כתב: בטיסה האחרונה שלי מחיפה (שהייתה לשדוב)היציאה היתה:\\\ אתא -> חסידים -> בת גלים \\\ תוך כדי טיפוס ל-2700 מעל אחוזה ומרכז הכרמל והחזרה היתה /// עתלית -> חסידים/// ללא בת גלים ובאמת זה היה מעל דניה / אוניברסיטה ככה.. בלי סיבוב מסביב לב"זן (לבניות / בתי הזיקוק) ישר ל-34... גישה מוזרה יכול להיות שזה קשור למנחת הבונים. יכול להיות שהקלים טסו ל/ממנחת הבונים, אבל ה707 והATR כנראה שלא... הכוונה לא שהם נחתו שם אלא שבגלל תנועה שהייתה במנחת אז היו צריכים נתיב עוקף.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 מזקני צפת, ובעיקר מאחד שנולד וגדל בחיפה בהדר, מרכז הכרמל ואחוזה: כך היו טסים פעם, עוברים נמוך ליד אנטנות חיל הים, צמוד למעברת העולים שליד בית בירם, כיום רח' איינשטיין / גולדה. היו עוברים סטירמנים, הרווארדים, דה הווילנד הרון, וויקאונט, קונסול של ארקיע, מטוס עם עיתוני ידיעות אחרונות, כל מה שרק תרצו ובכל הצבעים כמעט. משם- נופלים לגישה ישירה למסלול 34, כל דקה לירה... Yoav כתב: לאחרונה הרבה מטוסים, כולל גדולים, עוברים מעל הרכס ולא מסביב. הרוב זה ססנות, אבל השיא היה לפני שבועיים כאשר 707 צבאי עבר 1000 מטר מעל הראש שלי, באזור של האוניברסיטה, ולפני שבוע כאשר ATR עבר די קרוב.מישהו יודע על נתיב חדש באיזור?
Niv Malin פורסם נובמבר 28, 2005 דיווח פורסם נובמבר 28, 2005 opherben כתב: מזקני צפת, ובעיקר מאחד שנולד וגדל בחיפה בהדר, מרכז הכרמל ואחוזה:כך היו טסים פעם, עוברים נמוך ליד אנטנות חיל הים, צמוד למעברת העולים שליד בית בירם, כיום רח' איינשטיין / גולדה. היו עוברים סטירמנים, הרווארדים, דה הווילנד הרון, וויקאונט, קונסול של ארקיע, מטוס עם עיתוני ידיעות אחרונות, כל מה שרק תרצו ובכל הצבעים כמעט. משם- נופלים לגישה ישירה למסלול 34, כל דקה לירה... Yoav כתב: לאחרונה הרבה מטוסים, כולל גדולים, עוברים מעל הרכס ולא מסביב. הרוב זה ססנות, אבל השיא היה לפני שבועיים כאשר 707 צבאי עבר 1000 מטר מעל הראש שלי, באזור של האוניברסיטה, ולפני שבוע כאשר ATR עבר די קרוב.מישהו יודע על נתיב חדש באיזור? אז חוזרים לימים ההם..... נוסטלגיה... איזה כיף
Ilan Jonas פורסם נובמבר 28, 2005 דיווח פורסם נובמבר 28, 2005 יש כמה נתיבים חדשים, אחד מהם הוא RNAV לחיפה דרך הים - אני אבדוק לכם.