עבור לתוכן
לימוני

SIDS לעובדה (PMDG וPIC)

Recommended Posts

פורסם

כתבתי קובץ סידס לעובדה בשביל כל מי שטס משם בתקופה שאילת סגור...

מה שבעיתי בזה, או בעצם בשדה עצמו זה שהשלבים הראשונים בתהליכים מתחילים מאוד מוקדם, אחרי טיפוס של פחות מ500 רגל... בכזה גובה הרוב עדיין עסוקים עם פרוצדורות של אחרי המראה ועוד לא מפעילים את הLNAV, ובגלל זה אתם צריכים לשים לב שלדוגמה במסלולים 02 ימין ושמאל יש פניה ימינה יחסית מוקדמת שאם עוד לא תפעילו LNAV לפניה ולא תשימו לב אליה ותבצעו אותה ידני אתם תחצו את הרדיאל שהייתם אמרוים לטפס עליו וכשכן תפעילו את הט"א הוא לא יבצע את הסיד כמו שצריך...

קחו את זה לצומת לבכם

אם אתם מוצאים בעיות תגידו לי ואני אשתדל לסדר את זה... ואם צריך את הגישה VORDME ל20R אז אין לי בעיה לכתוב אותה

חוץ מזה- תהנו

(כפתור ימני> Save target as )

LLOV

פורסם
תודה רבה

תגיד זו בעיה לכתוב SID/STAR

אם זו לא כל כך בעיה תוכל בבקשה לפרט.

כמו שיובל אמר יש את המדריך בשביל זה, ובעיקרון זה לא ממש קשה רק פעם- פעמיים ראשונות אתה עדיין כל שניה חוזר למדריך אחרי זה אתה לאט לאט מתחיל להסתדר

דרך אגב שיפרתי גם את הקובץ של נתב"ג

הוספתי לו תהליכי גישה ל12 ו26... זאת אומרת לדוגמה אתה מגיע מאילת ולקראת SIVAK הפקח אומר לך לצפות לILS12 לפי הגישה אז אתה בוחר ILS12 ואת הtransition המתאים, SIVAK במקרה הזה

ואז זה כבר יבצע את התהליך ויביא אותך לפיינל

ועשיתי שהFMC יזהה את כל החניות בנתב"ג

להעלות את זה?

פורסם

תעלה את זה לאתר שכולם יוכלו להינות בבקשה.

נ.ב.

למדתי איך עושים FIX אז זה ממש לא בעיה גם אם יתקילו אותי בגישה ואין אותה בדטא בייס של הFMC תוך חצי דקה אני מסדר את זה עם נקודות FIX ע"י הדפיות.

פורסם

בעיקרון כן רוב הבעיות אפשר לפתור ככה... אבל לא תמיד

וגם הבעיה אם זה זה שאתה לא מדייק אלא טס על פי נתיב מאולתר כזה שנותן לך כיוון כללי...

אתה תראה כבר :wink:

בקשר לנתב"ג

אני רק אסיים בו כמה תיקונים ואבדוק את כל התהליכים שהכל כמו שצריך, ואני אפרסם אותו

אה גם אני צריך להוסיף את PURLA1E שיהיה לטיסות לניו יורק

אז אחרי זה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...