Yehonatan_el פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 מזל טוב ליהב שחוגג מחר יום הולדת 15 !!!!!!!!!!!!! יהב עד FL120!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: אין כמוך!!!!
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 מזל טוב קטנצ'יק :new-bday: :new-bday: ש.צ. מה אתה עושה בבית ? :mrgreen: יהב מזל טוב ! תמשיך להיות מעצבן כמו שאתה, ככה אנחנו אוהבים אותך !!! :mrgreen:
אורח Ofek פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 מזל טוב יהב,תודה על כל העזרה שנתת לי בעיט,תמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה,עד 120
Omer Efrat פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 מזל טוב יהב! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: אחלה בן-אדם, תמשיך להיות איך שאתה ותקח את החיים בקלות! הכל לטובה :mrgreen: ניפגש בחנוכה (כנראה ). עומר.
OmriSoudry פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 יהההבבבב!!!!! מזל טוב אחי...עד 120!! שיהיה לך יום הולדת שמח!! מה תרצה ליום הולדת? חומוס, צ'יפס, סלט? :new-bday:
Almog Atar פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 יייייייייייייילללללללללללללללללללללללללללללללללללללללדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מזל טוב טברייני קרציה שכל הזמן מבריז ביום שישי !!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא רוצה לשמוע התחצפנויות מיותרות אהה? אהה ודרך אגב אני ועומר מארגנים לך וואחד מתנה והמבין יבין מזל טוב ! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
matan פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 המון מזל טוב!!!!!!!!! רציתי לפתוח את האשכול אבל הקדימו אותי ,המון מזל טוב בנאדם מדהים!!!
Avi Cohen פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 יהב יקירי. המון מזל טוב,שתצליח בכל מעשה ידיך( גם בסנוקר ) אני מקווה לשמח אותך בזמן הקרוב עם איזה נסיעה לתל אביב. ומקווה לראות עוד איזהשהוא גוש ברזל נוסף בימי שישי תופס חנייה בבן גוריון .
Itai Ganor פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 חביבי, סתם מזל טוב גבר!! אל תדאג גם לך נעשה הקלטה בסגנון ASV5 , שיהיה במזל חבר!
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 חחח תודה רבה רבה רבה חברים... אין לכם מושג איזה הרגשה זה נותן לעבור כאן על כל הברכות והאיחולים אלמוג את המתנה שלך ושל עומר הכי פחות אהבתי :roll: שבוע נעים לכולם ותודה רבה שוב..