mickey lip פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 יצאתי מהמקלחת עכשיו, היה מלא אדים וערפל כבד ממש מפחיד ללכת לישון ,לא רואים את היציאה ממטר.... אני מניח שאתם מבינים איך השירשור הזה נראה.
Koobe פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 אפשר גם: אני יושב מול המחשב ומרוב ערפל אני לא רואה את המסך. רגע... מה זה העשן הזה מהמארז? ;-)
omer.b פורסם דצמבר 11, 2005 דיווח פורסם דצמבר 11, 2005 תגידו, באמת יש מכשירים מיוחדים לנחיתה בראות 0 כמו שאומר כתבנו המלומד אריה אגוזי בידיעות???לפי מה שהוא אומר למטוסים שבאים לארץ אין מיכשור לנחיתה בכאלו תנאים...לעומת זאת למטוסים שמגיעים לשוויץ למשל יש?אני אולי לא מבין יותר מדי אבל זה לא בולשיט?
Yarden Antebi פורסם דצמבר 11, 2005 דיווח פורסם דצמבר 11, 2005 אלה לא מכשירים כמו מכשירים לראיית לילה או משהו כזה אלא מכשירים כמו ה ND (Navigation Display) שפועלים דרך ה FMC ושם אתה רואה את הנקודות ולאן שיש לך לטוס... אז נגיד בנחיתת ILS הם טסים לפי ה ND והקרן של ה ILS שמכוונת אותם למסלול...
Omer Efrat פורסם דצמבר 11, 2005 דיווח פורסם דצמבר 11, 2005 אפשר גם:אני יושב מול המחשב ומרוב ערפל אני לא רואה את המסך. רגע... מה זה העשן הזה מהמארז? ;-) קרעת אותי!!
Niv Malin פורסם דצמבר 11, 2005 דיווח פורסם דצמבר 11, 2005 אפשר גם:אני יושב מול המחשב ומרוב ערפל אני לא רואה את המסך. רגע... מה זה העשן הזה מהמארז? ;-) חחחחח אדיררר