עבור לתוכן
Or Netzer

***חדר בקרה חנוכה 2005!- עדכון חשוב בעמוד 2***

Recommended Posts

פורסם
חברים,

לפי הסטטיסטיקה באתר של VATSIM כבר חצינו 400 טיסות בבן גוריון!!

יישר כוח!!

עוד קצת 365 נכון לעכשיו, אבל אני מאמין שנעבור.

בכל מקרה חברים

תבינו מעל 350 ב48 שעות זה מספר שבב"ג האמיתי יכולים לחלום עליו בלילה בחלומות הכי מתוקים (או רעים) שלהם.

סיכום אירוע כולל בהמשך, סרטון אירוע, תודות,

ותמשיכו לטוס!! עוד 5 שעות! קדימה!

פורסם

האמת היא שזה לא כל כך ברור בגלל הבעיות שהיו עם המיקום והזמנים

פורסם
חברים,

יישר כוח!!

בכל מקרה חברים

תבינו מעל 350 ב48 שעות זה מספר שבב"ג האמיתי יכולים לחלום עליו בלילה בחלומות הכי מתוקים (או רעים) שלהם.

מה עם הסוללות אור ?

הכל תקין ?

פורסם
חברים,

יישר כוח!!

בכל מקרה חברים

אכן כן, אניעובר ליד בן גוריון (האמיתי) ואני כזה: "מה הם לא מארגנים גם ארוע לחנוכה?" :lol:

בלחץ היו 3 מטוסים בשער ועוד 2 על ה J.....ביחס לרשת בן גוריון האמיתי שומם לגמרי (מטוס פה מטוס שם בהפרשים של כמה שעות, אין הולדים)

ומשהו פה אמר שזה וחייה לנחות מספר 2 אחרי קונקורד.....מה זה להכנס להולד ולקבל מספר 2 אחרי קונקורד :D

ח"ח!!!

זה מטורף!, ישראל על המפה! :)

אתם בהחלת מהווים מקור לגאווה! המשיכו כך....

פורסם

כל הכבוד!!!!!! :!: :!: :!: :!:

פשוט פקחים מדהימים!! יישר כוח!!

סיימתי עכשיו טיסה (ELY396) בשעה 1600 מקומי, 30 פעיל, ופשוט פיקוח מדהים, עומס תנועה אדיר!!

ולא רק זה, שקיבלתי אישור נחיתה שתי שניות לפני המינימה בגלל מטוס שהיה על המסלול באותו הרגע! ממש מציאותי 8)

רציתי להגיד תודה ענננקית לפקחים המקצועיים, ובכלל על החד"ב המדהים הזה!

פורסם

וואיי אני באטרף!! חחח :lol: הרגע חזרתי טיסת אלעל 394 מברצלונה וזה היה פשוט טיסה מדהימה בנוסף לכל הנופים ולפיקוח המלא מספרד ועד ישראל הכניסה לאזור של ישראל הייתה ממש מטריפה! הכל התחיל מAPP שנתן לי הולד במקום (לפני רימון) והמשיך אחרי רימון בפנייה ימינה ובכך הגדלת ההקפה ל-30 וכאשר הגעתי לעם הרוח של 30 היו לפני 3 מטוסים בנחיתה (מתוכם אחד זר שהרחיב את הכניסה שלו ל-30 ובכך גרם לי להרחיב את הכניסה לאזור שלפני הרי ירושלים) נחיתה מצויינת על 30 ופינוי מהיר של המסלול. בגראונד קיבלתי D5 מספר 2 להסעה והיה מדהים לראות את כל רחבת ה-C מלאה במטוסים שונים של חברות שונות.

הרגשתי ממש כמו בטיסה שלי במציאות לסחיפול!

בקיצור תודה רבה רבה וענקית לכל האנשים שלקחו חלק בחדר בקרה הנהדר הזה , ניכר שהשקעתם הרבה מאוד והנה אנו רואים את התוצאות של מלא טיסות יוצאות ונכנסות לישראל!

הספקתי לעשות חזור מרומא והלוך חזור מברצלונה בפיקוח מקצועי ביותר, עם מיטב הפקחים!!

מקווה לעוד הרבה אירועים כאלה ושוב תודה

להשמע ונתראה באויר

ניב

פורסם

אור, ממש חבל שאתה לא מפקח :| החד"ב צריך פקח גישה טוב.

אני לא אכתוב מה שקרה לי מקודם באימון ILS מסכן, רק חבל שהפקחים שמפקחים בד"כ, לא מפקחים בחד"ב.

פורסם

אני לא אכתוב מה שקרה לי מקודם באימון ILS מסכן, רק חבל שהפקחים שמפקחים בד"כ, לא מפקחים בחד"ב.

לפי דעתי אתה ממש ממש טועה, אכן אני ראיתי אותך באימון ILS והיינו צריכים לעשות הולדים בגלל האימון שלך, הייתה הרבה מאוד תנועה והפקח הצליח להשתלט עליה בצורה יפה מאוד ותחת לחץ ועומס אדיר! בהתחשב בתנאים האלה הפקח היה פשוט מעולה!

התגובה שלך לא הייתה הולמת לדעתי....

פורסם

לפי דעתי אתה ממש ממש טועה, אכן אני ראיתי אותך באימון ILS והיינו צריכים לעשות הולדים בגלל האימון שלך

נשמע כאילו אתה מאשים אותי שיצאתי לאימון ILS. אני ממש לא מבין למה מביאים פקחים שכמעט ולא מפקחים בימים רגילים, ואת המנוסים משאירים בבית?!

פורסם

הפקח השתלט יפה מאוד על התנועה! מה לעשות אתה רגיל להכנס לנחיתה בצ'יק צ'ק

פעם ראשונה שיש תנועה אז מגיעים הולדים ומגיעים וקטורים ומגיעים דברים שלא רגילים אליהם כשיש תנועה!

הפקח גישה הוא אחד הטובים בחטיבה,

אני פיקחתי מיום חמישי ב6 עד יום שישי ב7 בבוקר רצוף נון סטופ.

התגובה שלך לא הייתה הולמת לדעתי....

התגובה שלו פשוט מגעילה וחסרת כל טקאט,

אם אין לך משהו נחמד לומר, נצור את לשונך (מקלדתך).

אני לא מאמין על רמת החוצפה והחוסר טקאט שיש פה.

תודה

חברים 40 דקות! קדימה להמשיך להפציץ לא עברנו עדיין 400 מטוסים.[/img]

פורסם

טוב, בלי להזכיר שמות, כי באותו רגע לא ידעתי מי פיקח עליי, כשיצאתי ראיתי ב SI שמות מסויימים אבל לא בטוח שהם פיקחו עליי.

אז ככה:

דבר ראשון מעל חירייה בערך, מגדל אומר לי GO AROUND GO AROUND מסיבה לא ברורה.

אז הלכתי סביב עם וקטורים, מגדל העביר אותי ל APP שהביא לי כיוון מסוים דרומה, הבאתי רידבק, המשכתי בטיסה...פתאום אני שומע "424 בשביל שנינו תפנה כבר XXX אתה רוצה להמשיך בטיסה או ללכת למצריים?" ואני פשוט לא שמעתי אותו אומר פנה ל XXX!! ואחר כך הוא התחיל לדבר אליי כמו לילד נכה, שביקשתי ממנו לכתוב בטקסט כי שמעתי אותו קטוע.

לאחר מכן הוא העביר אותי לסנטר, קראתי לסנטר, לא ענה. קראתי פעם שניה והוא אמר לי דבר עם גישה, דיברתי עם גישה אמר לי דבר סנטר, נשארתי על סנטר שלקח אותי ישירות ל RIMON או משהו כזה, ואז נחתתי ראייה 30 עם אחוז וחצי דלק. כל הודעה הודעתי שאין לי הרבה דלק, ויצאתי עם 10 אחוז! לאימון ILS זה המון כי לקחתי בחשבון שיהיה עומס ואני אנחת עם 5 בערך.

עדיין, כל הכבוד לכם על ההשקעה אבל חבל שהפקחים שבד"כ מפקחים, לא פיקחו בחד"ב.

פורסם

חברים, לא להתלונן.

יש פה חבר'ה שעברו לילות קשים מאוד על רצפת המוקאפ :lol: , שלא נדבר על אלה שלא ישנו.

מצברים של רכבים הלכו... כמויות של אוכל שנזרקו לפח... מכונות של שוקו התרוקנו... השער לשטח האווירי הושאר פתוח ללא שמירה עם אופנוע ליד, והכל בשביל שתהנו. אז נצלו זאת לטובה ותפיקו את המירב :wink: יש עוד רבע שעה.

פורסם

פקחים,חברים יקרים.הייתה לי הזכות לטוס במשך 3 ימים בעזרת הרצון של כולכם לגרום לי נחת.לי אין שום טענות לאף אחד אלה להלל ולשבח אותכם על המאמץ הגדול שלכם לגרום לי לטוס בכייף .לאיציק היקר,היתה לך הזכות לפקח עלי בטיסתי האחרונה לשנת 2005 ,מי יתן ואנו חברי ואטיל ,טייסים ופקחים כאחד נמשיך לגרום אחד לשני נחת ואושר גם בשנה האזרחית הקרובה.לכולכם תדביקו נשיקה על המצח בחצות ממני. :angel:

פורסם

חברים

תם ונשלם

48 שעות של פיקוח נונסטופ פיקוח ישראלי תותחיי במיטבו.

סיכום אירוע על ידי מנהל האירוע (מר אמיר פז() ועל ידי + סרטון אירוע (על ידי)

לאחר שנתאושש.

פורסם

למרות שהצלחתי רק ללוות אתכם מהVRC ולא יכולתי לטוס, כל הכבוד לכולם!

כל הכבוד במיוחד על התושיה שהצילה את האירוע מההברזה של בית חיל האוויר (ותודה רבה רבה לחברינו באלעל!), ושוב למרות שבגלל זה לא יכולתי להגיע :cry:

עבודה נהדרת, אנחנו במפה ונשארים במפה!

פורסם
כל הכבוד ותודה על פיקוח משובח של 48 שעות!!! =D> =D> =D>

זה כבר 49 ומתחילים את הספירה ל-50.....ולא רואים את הסוף.....XD

(טוב תמיד אתם יכולים להגיד שזה היה זמן זולו)

פורסם
למרות שהצלחתי רק ללוות אתכם מהVRC ולא יכולתי לטוס, כל הכבוד לכולם!

כל הכבוד במיוחד על התושיה שהצילה את האירוע מההברזה של בית חיל האוויר (ותודה רבה רבה לחברינו באלעל!), ושוב למרות שבגלל זה לא יכולתי להגיע :cry:

עבודה נהדרת, אנחנו במפה ונשארים במפה!

אני אומר ניתבע אותם !

מה אתה אומר אילן ?

פורסם

תודה רבה רבה על הפיקוח באמת פיקוח מקצועי וסדר מופתי.

תמשיכו כך ומקווה לראות פיקוח מלא לא רק באירועים :wink:

הנה תמונה של ה USAF שהגיעה אלינו מארה"ב.

ILS12 וברקע Virgin744 ממתין להתיישר:

air1dv.jpg

את הנגיעה של הUSAR לא הצלחתי לצלם כשה A380 פטעום חצה אותי =;

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...