Niv Malin פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 אנשיםםםםםםםם :!: :!: :!: תאמינו או לא בחדר בקרה, חנוכה סוף 2005 היו 501 טיסות יוצאות ונכנסות מתוכן נכנסות 265 יוצאות 214 פנימיות 27 כל הכבוד!! כל שדה בעולם במציאות היה רוצה כמות כזאת של טיסות!!! ההצלחה גלויה בגדול מאוד כל הכבוד למארגנים, לפקחים, לטייסים ולכל מי שלקח חלק באירוע הענק הזה! המשיכו כך!!!
Or Netzer פורסם ינואר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 1, 2006 אנשיםםםםםםםם :!: :!: :!: תאמינו או לא בחדר בקרה, חנוכה סוף 2005 היו501 טיסות יוצאות ונכנסות מתוכן נכנסות 265 יוצאות 214 פנימיות 27 כל הכבוד!! כל שדה בעולם במציאות היה רוצה כמות כזאת של טיסות!!! ההצלחה גלויה בגדול מאוד כל הכבוד למארגנים, לפקחים, לטייסים ולכל מי שלקח חלק באירוע הענק הזה! המשיכו כך!!! גנבת לי, :x כאפה בשמי כשנפגש :wink: לפחות תדייק! 506 טיסות רק בב"ג!!! מתוכם לפחות חצי טייסים זרים!!!265 נכנסות 214 יוצאות 27 טיסות בהם התוכנית טיסה מב"ג לב"ג. חברים תבינו זה מספר שזה החלום הרטוב של הפקחים האמיתיים בב"ג בקרוב סירטון :mrgreen:
אורח פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 לא חושב שזה החלום הרטוב של הפקחים בנתב"ג - מבחינתם זו עבודה, לא תחביב. אבל זה החלום הרטוב של משרד התיירות... נתב"ג מסוגל לקלוט באופן תיאורטי 17 טיסות בשעה (מתוכן עד 9 באותו כיוון, כלומר נכנסות או יוצאות). זה מבחינת בטיחות השדה. כמובן שבפועל (ואת זה יודע כל מי שהולך למסלול 12) יש ה-ר-ב-ה פחות בשגרה.
E.Z פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 לא חושב שזה החלום הרטוב של הפקחים בנתב"ג - מבחינתם זו עבודה, לא תחביב.אבל זה החלום הרטוב של משרד התיירות... נתב"ג מסוגל לקלוט באופן תיאורטי 17 טיסות בשעה (מתוכן עד 9 באותו כיוון, כלומר נכנסות או יוצאות). זה מבחינת בטיחות השדה. כמובן שבפועל (ואת זה יודע כל מי שהולך למסלול 12) יש ה-ר-ב-ה פחות בשגרה. זה לא רק בנושא בטיחות אלא גם ביכולת של מערך הקרקע לקלוט ולטפל בכמות מסויימת של נוסעים, ומטוסים
Omer k פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 לא חושב שזה החלום הרטוב של הפקחים בנתב"ג - מבחינתם זו עבודה, לא תחביב.אבל זה החלום הרטוב של משרד התיירות... נתב"ג מסוגל לקלוט באופן תיאורטי 17 טיסות בשעה (מתוכן עד 9 באותו כיוון, כלומר נכנסות או יוצאות). זה מבחינת בטיחות השדה. כמובן שבפועל (ואת זה יודע כל מי שהולך למסלול 12) יש ה-ר-ב-ה פחות בשגרה. 17*24 = 408 9*24 = 216 אבל בן גוריון לא פתוח כל השעות באופן מלא.
Meitar Lugasi פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 טוב חברה הסיכומון שלי: לאחר שישבתי וספרתי את כל הטיסות שעשיתי במהלך חמישי-שישי (שבת לא הייתי בבית) הגעתי ל 8 : LLBG-LLET LLET-LLBG ILS practice LLBG-EDDF EDDF-LLBG KJFK-LLBG LIRF-LLBG LGAV-LLBG היה פשוט מדהים! פיקוח מעולה ותנועה שלא נגמרת! (בפורום צילומים אני אעלה עוד מעט כמה תמונות ממה שהיה ב-4 בבוקר בב"ג) תודה לכולם
eorubin פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 תודה לכולם, היה אדיר לא נהנינו כך הרבה זמן, במיוחד שטסנו בתוך הסימולטור סגור . היה מדהים, ונקווה שיהיו הרבה אירועים דומים, ישר כח ותודה ענקית לכולם. אלדד רובין, טל אליאסי.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 נראה בסדר בהנחה שהעליון שמר גובה ריתוק מזערי לפחות בסירון (5000). זו תמונה יפהפיה ומרשיעה כאחד - מה ההפרדה ביניכם? [-X
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 YANIV B - הפקח שאתה לא רוצה להזכיר את שמו זה אני. אם יש לך בעיות כאלו או אחרות כלפי הפיקוח בארץ - אתה מוזמן לעשות אימוני ILS במקום אחר... במקום להעריך את העובדה שנתנו לך להנות מאימוני ILS בתוך עשרות המטוסים שהיו באותה התקופה - אתה עוד בא טענות??!!
Kobi David פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 ינאי, אל תהפוך את זה לאישי, עוד מקרה שקרה, זה הכל.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 לא אישי פשוט לא מבין למה אנשים לא חושבים בצורה קצת יותר מוכללת??
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 ערב טוב ומועדים לשמחה, נר שמיני של חנוכה, חיכיתי לסיכום, אך החלטתי בכל זאת לכתוב כמה מלים כעת. ההברזה (ביטוי עדין) של המארחים מדהימה ומצערת. ממש כל הכבוד לקובי, אמיר וצוות המארגנים שהצליחו להקים הכל מהתחלה בתוך יממה, צר לי על כל אלה שלא קיבלו אישור כניסה. רב תודות לאל על שפעלה בצורה יפהפיה, וכדאי לזכור שאין לה שליטה על אישורי הכניסה- זה עניין שב"כ. העסק דפק במבט מכאן כמו שעון שויצרי, והתנועה זרמה בקצב וביעילות. ברכות לכל אלה שתרמו וביצעו, וגם לבעלי הדרגות וההסמכות החדשות. עקב מגורי בחו"ל נבצר ממני להשתתף גם הפעם, את חלקי ביצעתי מכאן בפיקוח מתואם עם המארגנים ביורוקונטרול דרום, מעל 10 שעות, עוד גאלף קונטרול, וגם טיסה אחת. את תמצית לקחי כתבתי ליורוקונטרול ואיציק החבר בו קיבל עותק. בסה"כ היתה תנועה ערה מכל קצווי אירופה, עם כמה עשרות נתיבים בו זמנית על איזור פיקוח 1000 מייל גובה ו- 1500 מייל רוחב. כאשר טסים בו טייסים מיומנים, אין שום בעייה לפקח על כולם ביחד. הבעיות הקיימות בשטח כזה מתעוררות משתי סיבות- טייסים לא מיומנים, לדוגמא טייס טס ממושכות ללא קשר בנתיב ראשי ובגובה שגוי ובכך מסכן מטוסים בכיוון הנגדי. הבעייה השניה המופיעה בעתות עומס הינה בעיית תשתית: השרת העיף אותי בממוצע 8 פעמים בכל פיקוח בן 5 שעות. במידה ואני לא מצליח להתחבר מחדש מאוד מהר, אני מאבד את כל המטרות, שסביר שחלקם כבר עבר יוניקום, ולוקח כחצי שעה ליצור קשר, לזהות אותם ולחזור למצב טרם ניתוק. לסיכום, כל הכבוד ותודה לכולכם, וחג שמח!
Eran Granola פורסם ינואר 2, 2006 דיווח פורסם ינואר 2, 2006 בתחילת הדיון הבטחתם תמונות וסרטונים ממתינים לראות. ושוב, תודה על האירגון. חבל שבדקה ה 90 נאלצתם לשנות מקום ולגרום עוול לכמה אנשים... מי יתן וניראה תנועה ופיקוח כמו זה גם ביום יום.