עבור לתוכן
Gregory Verba

103 הרוגים בהתרסקות מטוס בניגריה

Recommended Posts

פורסם

מטוס נוסעים עליו היו 110 נוסעים, מהם 75 תלמידי תיכון, התרסק בעיר פורט הארקורט. 7 ניצולים אותרו

103 בני אדם נהרגו היום כשמטוס נוסעים ניגרי השייך לחברה סוסוליסו, עליו היו 110 נוסעים, התרסק בעיר פורט האקורט ועלה בלהבות.

בין נוסעי המטוס, אשר היה בדרכו מהעיר אבוג'ה לפורט הארקורט, היו גם 75 תלמידי תיכון. אם לאחד התלמידים אשר היו על המטוס סיפרה כי צלצלה להנהלת בית הספר אשר אישרה דבר המצאותם של התלמידים על המטוס.

מרשות התעופה הניגרית נמסר כי באזור נמצאו 7 ניצולים.

http://news.walla.co.il/?w=//822662

ללא ספק השנה הנוראית ביותר בתעופה :(

פורסם

ונוסיף לזה תאונה נוספת שקרתה אתמול בMDW (שיקגו מידווי).

מטוס 737-700 של SWA סיים את הנחיתה שלו בכביש מחוץ לשדה לאחר שהחליק

6000 רגל של מסלול בגלל שלג שכנראה הצטבר על המסלול. המטוס פגע במכונית

והרג ילד בן 6.

פורסם

יהי זכר הנוסעים ברוך.

Niko צודק, בהחלט השנה הנוראית ביותר בתחום הטיס המסחרי. הבה נשים לב, כי רוב התאונות התרחשו השנה במטוסי בואינג 737. דבר מוזר ביותר.

פורסם
יהי זכר הנוסעים ברוך.

Niko צודק, בהחלט השנה הנוראית ביותר בתחום הטיס המסחרי. הבה נשים לב, כי רוב התאונות התרחשו השנה במטוסי בואינג 737. דבר מוזר ביותר.

אני לא רוצה לראות פה השמצה של מטוסי ה737 :x ה737 הוא האירליינר המצליח ביותר אי פעם ללא ספק! תתנו מטוס 737-200 בן 15-30 שכבר התגלגלו בידי כמה חברות והאחזקה בחברות בהן הם נמצאים היא על הפנים חברות כמו מנדלה ובלויוו מטוסים כאלה סופם התרסקות עם תחזוקה כזאתי בדלתא למשל שעד היום מפעילה 732 לא הייתה מעולם התרסקות על 732 לגבי הSWA מדובר (אני חושב) בתאונה ראשונה של מטוס מסוג 737NG

פורסם

Exactly.

Thirty Seven is very reliable jet and very comfortable for a pilot.

There is very few things might happen if pilots do their job, but as allways there is a big but.

Take a look at what companies crash happened.

It was either low fare (and as a result low maintenence and pilots level) or poor countries airlines, which is by default poor maintenence and flight training.

You can take all new Triple Seven, give it poor maintenence and low level Flight Deck crew... sooner or later it'll crash.

In the end it all depends on maintenence level and crew training.

פורסם
Thirty Seven is very reliable jet... ......

and this statement is based on...?

From what I know, minor system malfunctions are not uncommon on this type of aircraft

it all comes down to how exactly you define an aircraft as "reliable"

פורסם
יהי זכר הנוסעים ברוך.

אני לא רוצה לראות פה השמצה של מטוסי ה737 :x ה737 הוא האירליינר המצליח ביותר אי פעם ללא ספק! תתנו מטוס 737-200 בן 15-30 שכבר התגלגלו בידי כמה חברות והאחזקה בחברות בהן הם נמצאים היא על הפנים חברות כמו מנדלה ובלויוו מטוסים כאלה סופם התרסקות עם תחזוקה כזאתי בדלתא למשל שעד היום מפעילה 732 לא הייתה מעולם התרסקות על 732 לגבי הSWA מדובר (אני חושב) בתאונה ראשונה של מטוס מסוג 737NG

לא מחשיבים את התאונה כהתרסקות ראשונה של הNG בגלל שכנראה המטוס יחזור לשרות

היו כבר כמה תאונות "קטנות" כאלו לNG...

וקטע שכדי לקרוא על ה737:

Is the Boeing 737 Safe to Fly?

פורסם
יהי זכר הנוסעים ברוך.

לא מחשיבים את התאונה כהתרסקות ראשונה של הNG בגלל שכנראה המטוס יחזור לשרות

היו כבר כמה תאונות "קטנות" כאלו לNG...

וקטע שכדי לקרוא על ה737:

Is the Boeing 737 Safe to Fly?

ובואו לא נשכח את אלעל במוסקבה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...