×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 תגידו, למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ברומטר? משהו פשוט מכני כזה... וכמה זה צריך לעלות? תודה
Atar_Omri פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 חפש חברות שמוכרות מכשירים מטאורולוגים. אגרולן היא חברה אחת, אתה יכול למצוא עליה פרטים בקישור הבא: http://www.agrolan.co.il/
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 אולי גם בחברות שמוכרות ציוד מעבדות לבתי ספר ומוסדות הוראה.
zeev פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 לפי 4 שנים קניתי דרך האינטרנט מערכת של שלושה "שעונים" - ברומטר, מד טמפרטורה ומד לחות מתוצרת SWIFT . זו מערכת חצי-מקצועית והיא עובדת מאז ללא דופי. היא גם גדולה ונוחה לקריאה. אני לא זוכר מי היה הספק אך אפשרלמצוא אותו ב- GOOGLE המחיר היה 99 דולר + משלוח ב- דאר מיוחד (עוד 15 דולר). במכס הסכימו לפטור אותי אחרי "הצגת מסכנות קטנה". אני חושב ששלמתי רק מע"מ. אני ממליץ לכל מי שרוצה לקום בבוקר ולראות מדוע ה- 29.92 בסימולטור דורש תיקון. חוץ מזה זה סתם מכשיר יפה - עשוי מעץ אלון ומסגרות המכוונים מצופים בגוון זהב, דומה קצת למה שמצוי ביכטות. זאב
mickey lip פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 תנסה בחברה שנקראת ש . רובינשטיין הם נמצאים בחיפה אבל יש להם סניף גם ברעננה אני אנסה להביא לך את הטלפון שלהם כשאהיה במשרד בברכה מיקי
Atar_Omri פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 מי שלא רוצה לקנות ברומטר ורוצה להתעדכן בנתוני הלחץ העדכניים במקום מושבו, יש הרבה מאוד אנשים בעלי תחנות מזג אויר ביתיות שמעדכנות את הנתונים באופן אוטומטי באינטרנט.