gilad13 פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב לארץ (מניו יורק) ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי סקאנר. אני מחפש סקאנר במחיר של בין 50-100 דולר, ועדיף כזה שאפשר לקנות בחנות שלא באינטרנט. אשמח לקבל המלצות לסקאנר מסויים שתהיה לו את איכות הקליטה הטובה ביותר. בנוסף, עוד כמה שאלות בנושא: 1. מה הסיכון בהבאת סקאנר לארץ? האם החרמה שלו במכס זה הסיכון הגדול ביותר? 2. מה אני אוכל לקלוט (בערך) מאזור מגדל העמק (ליד רמת דוד :roll: ) תודה רבה לעוזרים!
Noam פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 נראה לי שתמצא במחירים כאלה ב-RADIOSHACK. בכניסה לארץ - עדיף שזה יהיה בהישג יש ולא בכבודה שהולכת לבטן המטוס.. אם הוא לא יגיד כלום במכס, לא צריכה להיות סיבה שיעשו לו בעיות.
gilad13 פורסם דצמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 נראה לי שתמצא במחירים כאלה ב-RADIOSHACK. בכניסה לארץ - עדיף שזה יהיה בהישג יש ולא בכבודה שהולכת לבטן המטוס.. אם הוא לא יגיד כלום במכס, לא צריכה להיות סיבה שיעשו לו בעיות. תודה על התשובה. נכסתי לאתר ובאמת מצאתי שמה מבחר דיי גדול שם סקאנרים. האם החנות קיימת גם במציאות לקניות רגילות? ומה ההדבל בין הסקאנרים? כלומר, מה ההבדל בין סקאר של 20$ לאחד של 100 דולר? האם ההבדל הוא רק בטווח/איכות קליטה או שבמאפיינים נוספים? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגם ספציפי של סקאנר בטווח המחירים שהבאתי.
Yarden Antebi פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 כן החנות קיימת ראיתי אחת כזאת באיזה אאוטלט בניו ג'רזי בטוח שיש בקניונים של ניו יורק
Noam פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 נראה לי שתמצא במחירים כאלה ב-RADIOSHACK. בכניסה לארץ - עדיף שזה יהיה בהישג יש ולא בכבודה שהולכת לבטן המטוס.. אם הוא לא יגיד כלום במכס, לא צריכה להיות סיבה שיעשו לו בעיות. תודה על התשובה. נכסתי לאתר ובאמת מצאתי שמה מבחר דיי גדול שם סקאנרים. האם החנות קיימת גם במציאות לקניות רגילות? ומה ההדבל בין הסקאנרים? כלומר, מה ההבדל בין סקאר של 20$ לאחד של 100 דולר? האם ההבדל הוא רק בטווח/איכות קליטה או שבמאפיינים נוספים? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגם ספציפי של סקאנר בטווח המחירים שהבאתי. תעלה דוגמאות ואנסה לראות.