עבור לתוכן
�פיק

***יש אישורים מהביטחון! מפגש ILS 12 חנוכה! 27.12***

Recommended Posts

פורסם
אין בעיה.... עכשיו השאלה היא האם מישהו מגיע מאזור הצפון? (חוץ מגלעד)

אני מגיע מרמת הגולן אך אני עובר דרך חיפה ומשם רק לILS

יש לי לפחות מקום 1.

מאיפה אתה?

נ.ב.

אני לא חוזר לאיזור הצפון. אני אפילו לא נשאר עם האוטו. אני מעביר אותו לאמא ונשאר במרכז.

פורסם
אין בעיה.... עכשיו השאלה היא האם מישהו מגיע מאזור הצפון? (חוץ מגלעד)

אני מגיע מרמת הגולן אך אני עובר דרך חיפה ומשם רק לILS

יש לי לפחות מקום 1.

מאיפה אתה?

נ.ב.

אני לא חוזר לאיזור הצפון. אני אפילו לא נשאר עם האוטו. אני מעביר אותו לאמא ונשאר במרכז.

אני גר בחיפה אבל אין בעיה מבחינתי לרדת לכיוון הכביש המהיר ושתאסוף אותי איפה שתבקש...

ובחזרה בסדר אין בעיה אני יבקש ממשהו הקפצה למקום שממנו אפשר לקחת אוטובוס ויחזור לחיפה... תיצור איתי בבקשה קשר במסנג'ר.

פורסם

אהלן, הודעתי בהתחלה שאני מגיע, נכון לעכשיו הנושא תלוי בזה שאני לא יהיה עסוק בהכנות לחדר בקרה, כל הכבוד על היוזמה, אני מאוד מקווה להגיע.

פורסם
אהלן, הודעתי בהתחלה שאני מגיע, נכון לעכשיו הנושא תלוי בזה שאני לא יהיה עסוק בהכנות לחדר בקרה, כל הכבוד על היוזמה, אני מאוד מקווה להגיע.

כנ"ל

וכנ"ל בטרמפ מגבעתיים :P

וכנ"ל טרמפ חזרה לגבעתיים עד 6 בערב

פורסם

כנ"ל

תחבורה ציבורית!!!!!!!!

יש דבר כזה 8):)

פורסם

כנ"ל

תחבורה ציבורית!!!!!!!!

יש דבר כזה 8):)

כסף :P לי אין דבר כזה :wink:

פורסם

מחר סדר היום הוא עמוס:

על הרגלים בשעה 5:30, נוסעים להרצליה בשעה 6:30, ב-9 עומר אוסף אותי לשיעור טיסה שלו :D ואחרי שנעבור באשדוד לאסוף את עומרי המפונק :x נגיע ל-ILS!!! :D

פורסם
hey guys im in milan right now

i flew malpensa last week as ELY381 and i had full cockpit in 4X EBS so ill bring you all the photos and movies tomorrow, ill land as ely382 in 17:15 if you will go to the ILS so picture me :D

cya tomorrow!

תעשה להם שלום כשיצלמו אותך :lol:

פורסם
מחר סדר היום הוא עמוס:

על הרגלים בשעה 5:30, נוסעים להרצליה בשעה 6:30, ב-9 עומר אוסף אותי לשיעור טיסה שלו :D ואחרי שנעבור באשדוד לאסוף את עומרי המפונק :x נגיע ל-ILS!!! :D

למה מה קרה???

יהב, אני אתבע אותך על פגיעה בזכות לשם טוב שלי. אני אתבע אותך. לללללאאא את החברה הווירטואלית שאתה חלק ממנה. אותך. באופן אישי. :lol: :wink: :roll:

סתם, יאללה אנשים, נכון לעכשיו אני מגיע עם עומר ויהב והמצלמה שלי (יש לכם כוח בכלל לעוד סרטון? :roll: ). יהיה כיף :P .

פורסם
מחר סדר היום הוא עמוס:

למה מה קרה???

יהב, אני אתבע אותך על פגיעה בזכות לשם טוב שלי. אני אתבע אותך. לללללאאא את החברה הווירטואלית שאתה חלק ממנה. אותך. באופן אישי. :lol: :wink: :roll:

סתם, יאללה אנשים, נכון לעכשיו אני מגיע עם עומר ויהב והמצלמה שלי (יש לכם כוח בכלל לעוד סרטון? :roll: ). יהיה כיף :P .

להזכירך אתה הנשיא שלה :roll:

פורסם
מחר סדר היום הוא עמוס:

למה מה קרה???

יהב, דבר חחלש, אתה מחריד את החמוסונים. ודי לגרור אותי לתרבות הספאמריות שלך. (שמתם לב שעברתי לא מזמן 1000 הודעות? :P ).

פורסם
מחר סדר היום הוא עמוס:

למה מה קרה???

יהב, דבר חחלש, אתה מחריד את החמוסונים. ודי לגרור אותי לתרבות הספאמריות שלך. (שמתם לב שעברתי לא מזמן 1000 הודעות? :P ).

ואם לא? :mrgreen: :mrgreen:

פורסם
מחר סדר היום הוא עמוס:

למה מה קרה???

ואם לא? :mrgreen: :mrgreen:

תבין, כשאדם לא מדבר חלש, חזקה עליו שידבר חזק. כשהוא מדבר חזק, הדם עולה למוח, השריטה בראש נפערת לכדי חריטה והוא מגיע למצב של חפפה, מה שמאלץ אותו להתקשר מטלפון מטבעות באורחן דוברת לפסיכיאטר שלו רק כדי לשמוע מהמזכירה שהוא בחו"ל ושכדורים ניתן לקבל על ידי מרשם ולא על ידי איומים, והקו משובש והיא אומרת "לא שומעים אותך דבר חזק" אבל אסור לו לדבר חזק, כי זה מה שהביא אותו למצב הזה מלכתחילה! ולכן, הפצרתי בך..!!

דבר חלש.

טוב. רציני עכשיו, תפסיק להגיד פה שטויות. בשביל זה יש סקייפ.

אז...

אני מסיים מחר תחקיר באלתא ונוסע לILS עם עומר ויהב. יאללה אנשים תבואו, חנוכה ומזג אוויר מעולה צפוי מחר! (טפו טפו טפו...לילה לילה לילה.. :lol: ).

פורסם
היי סחבק אני מבקש חזור ובקוש לכבות את המכשיר החלבלול חש בקרינה :lol:

בכל מקרה אני מגיע מחר...

יא-אללהההההה

אני חושב שלא ראיתי את ילד הפלא מאז.... וואי מאז מפגש אלעל לפני שנתיים!!!

איזו התרגשות 8)

אחלה!

נ.ב.

עוד 40 ד' נגמר לי המלווה אז שעומר לא ישוויץ! 8)

פורסם
היי סחבק אני מבקש חזור ובקוש לכבות את המכשיר החלבלול חש בקרינה :lol:

בכל מקרה אני מגיע מחר...

יא-אללהההההה

אני חושב שלא ראיתי את ילד הפלא מאז.... וואי מאז מפגש אלעל לפני שנתיים!!!

איזו התרגשות 8)

אחלה!

נ.ב.

עוד 40 ד' נגמר לי המלווה אז שעומר לא ישוויץ! 8)

:lol: חחח למה אתה מאשים אותי? לא אמרתי כלום :)

פורסם

וגם למפגש הזה לא אגיע...

א. אני לומד עד 3 מחר (מחזירים לנו את הגשר שהיה לנו)

ב. אנלא יכול להבריז יש מבחן

ג. עדיין ההורים לא מסכימים (אבל הפתרון לבעיה הזו כנראה בדרך...)

תהנו מחר,

בתקווה לבוא למפגש הבא...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...