עבור לתוכן
Nir Portal

בעלי כרטיסי NVIDIA שסבלו מבעיות טקסטורות - חדשות טובות!!!!!!

Recommended Posts

פורסם

להלן שרשור בפורום SB שמדבר על הבעיה, מה שמוזר לי בכל העסק, זה שיש משתמשים שאצלהם הבעיה נפתרת כאשר מורידים AA ל 4 ויש משתמשים שאצלהם הבעיה נפתרת שהם חוזרים לדרייבר 71.89 ויש כאלה שבכלל לא עזר.

http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php ... sc&start=0

JOEL (מפתח ה SB3) אומר שככל הניראה הבעיה בדרייבר ולא ב SB3 אבל הוא הבאה תקווה שבגרסה הבאה הנושא יפתר.

פורסם
להלן שרשור בפורום SB שמדבר על הבעיה, מה שמוזר לי בכל העסק, זה שיש משתמשים שאצלהם הבעיה נפתרת כאשר מורידים AA ל 4 ויש משתמשים שאצלהם הבעיה נפתרת שהם חוזרים לדרייבר 71.89 ויש כאלה שבכלל לא עזר.

http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php ... sc&start=0

JOEL (מפתח ה SB3) אומר שככל הניראה הבעיה בדרייבר ולא ב SB3 אבל הוא הבאה תקווה שבגרסה הבאה הנושא יפתר.

איציק.

לפי דעתי (ואני מומחה קטן מאד בענייני חומרה / תוכנה) הבעייה היא אכן בדרייברים.

מכוון שאצלי הבעייות האלה (לא בדיוק אבל וורייציות דומות למה שאתה ואחרים מדווחים עליהם) מופיעות

גם ב-SB3 וגם ב-FSINN והכי גרוע - בעיית AA התחילה להופיע לי עכשיו מידי פעם גם בטיסות אוף-ליין בלי קשר לתוכנות הנילוות. :cry:

פורסם

ברשותי 7800GTX.

הבעייה היא אכן בדרייברים. שים לב, אם אתה מנסה להריץ כל תוכנה (שרצה במצב חלון) בתוך הסימולטור עצמו, תקבל מסך שחור עד להיכן שהיא מופיעה בו.

למשל, במצב של AA ברמה של 8xS, אני בסימולטור, מתחבר לשרת MP פרטי, אני רוצה לפתוח את חלון הצ'אט המובנה בסימולטור והבעיה חוזרת על עצמה. אתה מוזמן לנסות זאת.

אולי אם תתעורר מהומה גדולה מאוד בפורומי התמיכה של NVIDIA (מישהו רוצה לארגן מרד :wink: ), ואימיילים חריפים מאוד ישלחו אליהם, הם ירימו את הכפפה וינסו לפתור את הבעיות הללו.

בינתיים תסתפקו ב4X בלבד.

נ.ב. יכול להיות שאתה ממשיך להיתק בבעיות משום שלא כיבית את ה AA מהסימוטור עצמו. זה או מהדרייבירם או מהסימולטור - שניהם ביחד לא מסתדרים הכי בעולם.

פורסם

ה AA אצלי על 4 והבעיה מופיעה, ו AA דרך הסימולטור מכובה, עכשיו ברור לי שזה דרייבר, לדעתי הסיבה שאצלך זה עובד עם X4 על AA וגם אצל תמיר, זה כי יש לכם כרטיס יותר מתקדם, שלך 7800 ושל תמיר זה 6800, שלי זה 6600, אני כבר חזרתי ל 71.89

שאלה אחרת, האם יתכן מצב שזה לא תלוי רק במצב ה AA, אלה בהגדרה נוספת?

פורסם

לדעתי לא. אנשים רבים התלוננו על הבעיה, ונמצא שכאשר מורידים את רמת ה AA ל4 הבעיות נפתרות.

כמו כן אני מקווה שלא הורדת את רמת ה AA מ 8 ל 4 שהסימולטור היה פעיל, כי זה לא אפקטיבי כמובן.

בכל אופן אני לא רואה שום סיבה שהבעיות לא יסתדרו גם אצלך. מוזר מאוד.

פורסם
לא.

כן - הכרטיס הזה מספיק חדש בכדי שידאגו לעדכן אותו בצורה שוטפת.

ניר אני לא בטוח שזה נכון מה שאתה אומר לגבי הסרה של דרייבר קודם (שוב אני לא מומחה גדול זה מה שקראתי)

אני בכל אופן עובד לפי ההסברים באתר הזה:

http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html

נאמר שם במפורש שיש להסיר דרייבר קודם בצורה יסודית (כולל הוראות מפורטות וטיפים) ביחוד אם חוזרים לדרייבר בגרסה ישנה יותר מזאת המותקנת אצלך כרגע.

אתר מומלץ גם למי שאין בעייות אבל רוצה לדעת יותר על צורת עבודה וכוונוני כרטיס מסך גם nVidia וגם ATI.

פורסם

שאני מתקין דרייבר ישן אז ההתקנה מסירה אוטומטית את הדרייבר הקודם, והיא מודיעה לי שזה דרייבר ישן, בכל מקרה, הורדתי דרייבר בטא מגרסת 82.12 וגם שם אותן בעיות במסך מלא, לא משנה על כמה AA, בינתיים אני טס בתוך חלון מלא, הפריים סבבה.

פורסם
האם יש צורך להסיר את הדרייבר הקודם על מנת להתקין את החדש?

האם ההשפעה רלוונטית לבעלי כרטיס GT6600?

חשוב מאוד להסיר את הדרייבר הקודם ע"י תוכנה להסרת דרייברים כי ההתקנת דרייבר חדש לא מסירה לחלוטין את הקודם.

פורסם

על ה TI4200 הזקן שלי הדרייבר הזה עושה פלאים.

עשיתי איתו בדיקה בינתיים באוף ליין (טיסה) ובאון ליין רק לראות ש SB לא מת או משהו בסיגנון.

בכל מיקרה המראה משדה דב על 03 BGN2A ומשם הנמכה ל ILS ביצוע T & G ושוב יציאה לים להנמכה על ה ILS כאשר הפריימים יציבים על 18 .

לא זוכר מתי היה לי בפעם האחרונה פרימים כאלה על הזקן שלי :D

כל הבדיקות בוצעו עם AS6 פעיל + תוכנות נילוות שלי של הקוקפיט.

לאחר נחיתה מרשימה עם ה 206, חניתי ב J לבדיקת חיבור עם SB.

המודול הפנימי עושה בעיות עם התצוגה וברגע שסגרתי אותו, התצוגה חזרה לתפקד.

עם החיצוני עובד ללא כל בעיה ולא מורגשת נפילת פריימים.

מה שכן עושה בעיות זה התצוגה המקדימה של המטוסים בתפריט בחירת מטוס.

משום מה הוא לא מציג את המטוס ולמען האמת אפשר לחיות עם זה וכן תמונות רקע בעלית הסימולטור לאחר בחירת שדה יציאה, הוא לא מראה אותן אך המדיד שמראה את האחוזים עובד.

AA X4 מהכרטיס מסך ו AF עלפי האפליקציה, במקרה זה כמובן ה FS, חלון מלא לחלוטין וה 206 הנהדר של קרנדו.

פורסם

בדיקה נוספת שערכתי,

המראה בשעת אחה"צ על 30 D1FS עם ה PMDG.

על המסלול 18-20 פריימים, מעט קירטועים (מחשב לא ביצע ריסט מאז שעות הבוקר ועבד קשה עד לרגע הניסוי כולל ניסוי לפני כן).

כל ההצראה ןעד TIBI פריימים יציבים על 18.

פניה לכיוון רימון סירון פריימים 17-19.

משם RNAV ל 30.

כל הדרך עד הפניה שמאלה לפיינל פריימים על 17-19.

בפיינל מעל ממן היתה נפילת פריימים והם נעו בין 8-13 על מפתן של 30 הם חזרו ל 18 נחיתה רכה ופינוי בזולו.

ניסוי הבא, בשעות ערב, ניראה אותו שם :wink:

פורסם

רגע רן... שאני אבין - אתה מדבר עכשיו ממש על שיפור בפריימים :?: :?: :?:

עד עכשיו דובר פה על פתירת בעיות בריצודי טקסטורות וחלונות שחורים ב-SB3 ו-FSINN.

אם אתה אומר שהדרייבר החדש ממש משפר פריימים אז הכנסת אותי לדילמה רצינית :!: :!: :!:

אתמול בערב (אחרי שדפק לי בחמישי את הטיסה של TFC ועוד CTD למיניהם) נשבר לי וחזרתי אחורה ל-71.89.

אם אתה אומר שהחדש משפר פריימים - אני כבר לא יודע מה לעשות ](*,)

פורסם

אני עברתי מדרייבר של ASUS שהיה יציב ביותר רק חלש מבחינת פריימים לדרייב שצויין בראש השירשור.

איתו קיבלתי שיפור משמעותי בפריימים (נעול אצלי על 20) והם הרבה יותר יציבים.

כניראה שבכל זאת כרטיס של ASUS ולוח אם של ASUS יכולים לעשות את ההבדל :wink:

פורסם

רגע רן יש לך תסינרי של בן גוריון נכון?

כי אני אם FX 5700 לא מקבל כאלה פרימים באזור של בן גוריון

{לא בדקתי עדין אם הדריבר החדש}

פורסם

אני מאמי שגם הדרייבר של אסוס מתבסס על הדרייבר של NVIDIA.

בד"כ יצרני לוחות הכרטיסים לוקחים את הדרייבר של יצרן הצ'יפ ופשוט עוטפים אותו ב-GUI שלהם.

אם יש שינויים ותוספות לגבי הכרטיס הספציפי שלך זה יהיה קשור לדברים שלהם ולא ל-CORE עצמו - כלומר ליציאת טלויזיה למשל או משקפיים תלת מימדיים וכו'.

דן, אם הדרייבר לא יציב אצלך אז אין לך בכלל בעיה. אל תתקרב אליו. שלח להם מייל עם דגם הכרטיס הספציפי שלך ותכתוב להם שיש התקרשויות ב-FS עם הדרייבר הכרטיס הזה.

אני בטוח שהם יתקנו את זה באחת הגירסאות הבאות, אבל אל תתרגש מזה. לא פעם ולא פעמיים הם הוציאו גירסאות לא יציבות. ככה זה בתוכנה מורכבת, אתה מתקן דבר אחד ומתקלקלים לך 8 אחרים שבכלל לא ידעת איך הם קשורים.

(ותאמין לי, דרייבר לכרטיס תלת מימד זו תוכנה מורכבת בסדרי גודל יותר מאשר FMC של מטוס).

פורסם
כניראה שבכל זאת כרטיס של ASUS ולוח אם של ASUS יכולים לעשות את ההבדל :wink:

או..... שדרייברים מקוריים של-nVidia עדיפים על אלה של-ASUS מלכתחילה :wink: .

בכל מקרה לגבי Gygabite זה לא רלוונטי כי הדרייברים להורדה מהאתר שלהם הם אותם דרייברים מקוריים של nVidia.

פורסם
לדעתי לא. אנשים רבים התלוננו על הבעיה, ונמצא שכאשר מורידים את רמת ה AA ל4 הבעיות נפתרות.

כמו כן אני מקווה שלא הורדת את רמת ה AA מ 8 ל 4 שהסימולטור היה פעיל, כי זה לא אפקטיבי כמובן.

בכל אופן אני לא רואה שום סיבה שהבעיות לא יסתדרו גם אצלך. מוזר מאוד.

קצת דיכאון לרדת שוב ל-4 אחרי שהתרגלנו לטוב (8X) :?

פורסם

אני מתלבט אם לשדרג עבדתי עד היום עם דרייברים 68 משהו ששידרגתי ברגע שקניתי את המחשב לפני שנה מתלבט אם שווה לשדרג הפריימים שאני מקבל סבבה השאלה כמה הוא יכול להקפיץ אם בכלל

פורסם

איך אפשר לדעת? תנסה!

אצלי סדרה 8 בכלל גרועה - העכבר נתקע אחרי דקה-שתיים בחלונות. מעיף את הדרייבר הכל בסדר. מחזיר אותו, שוב אותה תופעה.

סדרה 7 עובדת טוב, אבל אני מקבל פריימים טובים יותר עם 62.82 או משהו כזה.

אני אנסה את הדרייבר הזה, אבל אם הוא עושה רמזים של בעיות הוא עף תוך 5 שניות.

פורסם
אני מאמי שגם הדרייבר של אסוס מתבסס על הדרייבר של NVIDIA.

בד"כ יצרני לוחות הכרטיסים לוקחים את הדרייבר של יצרן הצ'יפ ופשוט עוטפים אותו ב-GUI שלהם.

אם יש שינויים ותוספות לגבי הכרטיס הספציפי שלך זה יהיה קשור לדברים שלהם ולא ל-CORE עצמו - כלומר ליציאת טלויזיה למשל או משקפיים תלת מימדיים וכו'.

דן, אם הדרייבר לא יציב אצלך אז אין לך בכלל בעיה. אל תתקרב אליו. שלח להם מייל עם דגם הכרטיס הספציפי שלך ותכתוב להם שיש התקרשויות ב-FS עם הדרייבר הכרטיס הזה.

אני בטוח שהם יתקנו את זה באחת הגירסאות הבאות, אבל אל תתרגש מזה. לא פעם ולא פעמיים הם הוציאו גירסאות לא יציבות. ככה זה בתוכנה מורכבת, אתה מתקן דבר אחד ומתקלקלים לך 8 אחרים שבכלל לא ידעת איך הם קשורים.

(ותאמין לי, דרייבר לכרטיס תלת מימד זו תוכנה מורכבת בסדרי גודל יותר מאשר FMC של מטוס).

דרייבר של יצרן כרטיסים Tuned ליציבות ופחות Preformance.

לכן לא סבלתי משום בעיה עם הדרייב הזה של ASUS, הוא מבוסס על דרייבר של NVIDIA אבל מותאם יותר לכרטיס של ASUS.

דרייבר של NVIDIA מכוון יותר לביצועים ולכן גם הוא פחות יציב וזו גם התוצאה.

לזה ששאל לגבי סינרי, מותקנים אצלי כל הסינרים של ישראל כאשר בב"ג העפתי את העצים ואת תאורת הרחבות + כל הניצבים של זאב.

ככה אני מהיום שהסינרי הזה יצא.

רן.

פורסם

טוב מבדיקה אין הבדלים בפריימים

AS6 פועל פיינל 30 סינרי מקוצץ כמו אצל רם ואני 20-23 פריימים בלילה בפינל 30 בקיצור נשאר עם הישן - 66.93.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...