OmriSoudry פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אתר חדש שמוקדש לפרוייקט של הקבוצה שבונה את הסינרי החדש והמשופר של נתב"ג לסימולטור. באתר יפורסמו חדשות ועדכונים לגבי התקדמות הבניה ומדי פעם גם הצצות לפרוייקט. שימו לב, אנחנו צריכים את העזרה שלכם, אז בבקשה קראו את הפסקה שנמצאת בתחתית האתר!! בין חברי צוות הקבוצה שעובדת על הפרוייקט הנוכחי: דוד רוזנפלד אני ירדן בן-דור ליאור ארמייב ודן מוררו - פרטים על התפקיד של כולנו מופיעים באתר עצמו. - האתר מתאחסן תחת האחסון של "עיט תעופה". הכתובת: www.ait-air.org/idg תהנו!
Meitar Lugasi פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 http://www.ait-air.org/idg/aerial.jpg כל כך יפה שבא לבכות :cry:
lalex פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 Congratulations! Looking forward to "flying" over your creations.
Raz Gueta פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 בהצלחה! רק אל תשכחו להראות סימני חיים מדי פרקי זמן קצרים, כי ראינו כמה "מצהירים" על פרוייקטים דומים שנעלמו עם הזמן...
אורח פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 כל הכבוד חברים, ניראת יופי של עבודה ומאוד מקווה שלא נצטרף לשדרג מערכות עוד לפני FSX אם יש נקודות ספציפיות שאתם מעוניינים בתמונות, תעבירו אלי רשימה ואני אנסה לסדר תמונות שלהם. רן.
alon_a פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 וואי נראה מטורף ומבטיח מאוד :shock: רק אתמול חשבתי מה עם הסינרי איזו הפתעה נעימה :mrgreen: כל הכבוד לכם מחכה כבר לצאתו של הסינרי =D> וכמובן שיהיה בהצלחה :wink:
asaf742 פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 לכל חברי IDG ! - עוד 3 שבועות אני בב"ג, דברו איתי אם צריך לצלם משהו ספציפי אגב, הסינרי נראה מדהים.
ראם אדם פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 וואי זו יכולה להיות מתנת "סוף מחצית" מצויינת בישבילי התמונות נראות מצויין ואני בטוח שהסינרי יצא מקסים כל הכבוד על ההשקעה שלכם תהנו בבניית הסינרי (רעיון : תנסו לבנות בטרמינל 3 אובייקטים זזים כמו שרוולים, השאטל וכו') בהצלחה ______________________ ראם אדם
OmriSoudry פורסם ינואר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2006 הבהרה קטנה למקרה שזה לא היה מובן: אין עדין שום סינרי!! הסינרי רק בשלבי התחלה (יש לנו כמה מבנים ואת הקרקע פוטוריל פחות או יותר, אבל זה הכל). אנחנו עוד אוספים חומרים לבנייה (אגב, תודה לכל מי ששלח לי כבר למייל תמונות!!). מדי פעם נפרסם תמונות התקדמות... בכל מקרה, אל תצפו לו בזמן הקרוב בכלל. תהליך הבנייה לוקח המון זמן, המון השקעה, המון בטא טסטינג (אגב, אל תטרידו אותנו בקשר לבטא טסטינג!!) וכו'... עדכונים נוספים יבואו כשיהיו...
alon_a פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 הבהרה קטנה למקרה שזה לא היה מובן:אין עדין שום סינרי!! הסינרי רק בשלבי התחלה (יש לנו כמה מבנים ואת הקרקע פוטוריל פחות או יותר, אבל זה הכל). אנחנו עוד אוספים חומרים לבנייה (אגב, תודה לכל מי ששלח לי כבר למייל תמונות!!). מדי פעם נפרסם תמונות התקדמות... בכל מקרה, אל תצפו לו בזמן הקרוב בכלל. תהליך הבנייה לוקח המון זמן, המון השקעה, המון בטא טסטינג (אגב, אל תטרידו אותנו בקשר לבטא טסטינג!!) וכו'... עדכונים נוספים יבואו כשיהיו... אממ גם אסף וגם רן שאלו לגבי תמונות של מקומות ספציפיים. אולי תפרסמו רשימה שבה יהיו המקומות והפריטים שאתם צריכים ככה שכולם יוכלו לתרום כמה שיותר :?:
Raz_G פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 ואוו כל הכבוד על היוזמה!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה! שלושת התמונות שבאתר מרמזות על משהו מדהים שהולך לצאת!
Niv Malin פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 כל הכבוד!!! יוזמה מבורכתת!!! בהצלחה בהצלחה בהצלחה בפרוייקט החדש! מחכה כבר לראות תמונות....
OmriSoudry פורסם ינואר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2006 בעיקרון אנחנו צריכים תמונות של הכל. כל מבנה שנראה לכם זניח ולא קשור - תשלחו לנו, אולי זה יעזור. אבל אם להיות יותר ספציפיים: - את הטרמינלים (כמובן את טרמינל 3, אבל תמונות של טרמינלים 1 ו-2 יעזרו לנו מאוד כי אין הרבה תמונות של הטרמינלים האלו). רק אל תשלחו תמונות של פנים הטרמינל, זה לא ממש עוזר לנו :? . - המגדלים וכל המבנים המרכזיים באזור טרמינל 3. - מבנים אחרים (המשרדים של אלעל למשל). - רכבי שירות. בקיצור, כמו שאמרתי, הכל!
Hafuta פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 אלה התמונות היחידות שהצלחתי למצוא שצלמתי את איזור השרוולים... בהצלחה![/url]
OmriSoudry פורסם ינואר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2006 מתן, תודה רבה על התמונות אבל בבקשה שזה לא יהפוך לשרשור תמונות אחד גדול. את התמונות יש לשלוח לאימייל שלי. מי שרוצה יכול במסנג'ר שלי (תשלחו לי אימייל, תרשמו שיש לכם קובץ גדול של תמונות שלא ניתן לשלוח במייל, ואני אתן לכם את הMSN שלי). תודה לכל מי ששולח תמונות!!
3Dvg פורסם ינואר 8, 2006 דיווח פורסם ינואר 8, 2006 אני גר 2 מ"מ מהשדה, יש לי חבר ואבא עם דלקן ומצלה דיגיטאלית באיכות סבירה אין לי אישור ביטחוני מיוחד, אבל, כול דבר שאתם יודעים שהוא נגיש בנוסף, קירית שדה התעופה (הבית השני שלי) אם אתם רוצים להוסיף אותו לסנרי (אם כבר אז כבר) רק תבקשו, אני יכול לצל לכם תמונות מהכביש המהיר שם ליד ומצומת אל על (עם התחנת דלק), מגרש החניה עם הפליקרים של המסלול (לפני החומה) פשות שלח לי בקשות וחורים ואני יעשה את כול המאמצים למלא לך/לכם/לנו אותם.....
Izik Bakshi פורסם ינואר 11, 2006 דיווח פורסם ינואר 11, 2006 כל הכבוד על היוזמה המבורכת, המון המון תודה לכל אחד ממכם.
Doron_Angel פורסם ינואר 14, 2006 דיווח פורסם ינואר 14, 2006 דוד, עומרי וכל צוות IDG, יוזמה ברוכה!!! לאחר להתרגלנו לקפיצת המדרגה ולקבל את טרמינל 3, יש להתקדם לדור הבא של הסינרי, אשר יביא שיפור בביצועים (FR), יותר ריאלי, אובייקטים דינמיים ותוספות פונקציונליות (כגון שרוולים זזים, רכב Follow Me, רכבי תדלוק וכו'). אשמח לתת דוגמאות לסינרים חינמונים אשר כבר מביאים חלק מהפונקציות לידי ביטוי ומימוש. :idea: אשמח לסייע ולעמוד לרשותכם, בהצלחה!!! :!: דורון אנג'ל אתר חדש שמוקדש לפרוייקט של הקבוצה שבונה את הסינרי החדש והמשופר של נתב"ג לסימולטור.באתר יפורסמו חדשות ועדכונים לגבי התקדמות הבניה ומדי פעם גם הצצות לפרוייקט. שימו לב, אנחנו צריכים את העזרה שלכם, אז בבקשה קראו את הפסקה שנמצאת בתחתית האתר!! בין חברי צוות הקבוצה שעובדת על הפרוייקט הנוכחי: דוד רוזנפלד אני ירדן בן-דור ליאור ארמייב ודן מוררו - פרטים על התפקיד של כולנו מופיעים באתר עצמו. - האתר מתאחסן תחת האחסון של "עיט תעופה". הכתובת: www.ait-air.org/idg תהנו!