Ido Rosenthal פורסם ינואר 22, 2006 דיווח פורסם ינואר 22, 2006 סוף סוף התגברתי על העצלנות שלי, ארזתי את כל החלקי פרוייקטים שהיו לי והעלתי אותם לאבסים לטובת הכלל: http://library.avsim.net/search.php?Cat ... hange+View ה-3 קבצים הראשונים הם הרלבנטים. הראשון הוא הסינרי של ראש פינה, זהו בדיוק אותו סינרי שיש באתר VATIL פשוט לא היה את זה באבסים עד היום ושמתי לב שחלק משתמשים עדיין בישן שיש שם, השני זה מנחת תימן בב"ש והשלישי זה פיק בגולן. הסינרים האלה לא גמורים ואני לא יודע אם אי פעם אני אגמור אותם בגלל חוסר זמן, בגלל שכמעט אף אחד לא שלח לי תמונות אבל בעיקר בגלל שבפרמוט האחרון איבדתי את כל הקבצי מקור שלי בכל מקרה זה לדעתי עדיף על כלום אז תהנו
אבישי פורסם ינואר 22, 2006 דיווח פורסם ינואר 22, 2006 כל הכבוד! לא הבנתי למה רשמת שר"פ זה 2.5 אם זה כמו הגירסה השנייה.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 22, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 22, 2006 כל הכבוד!לא הבנתי למה רשמת שר"פ זה 2.5 אם זה כמו הגירסה השנייה. באבסים יש גרסה 2 של ראש פינה, אז כדי שיבינו שזה יותר חדש.... זה אותו דבר כמו מה שיש בVATIL
OmRI פורסם ינואר 22, 2006 דיווח פורסם ינואר 22, 2006 אחלה סינרים עידו! רק מה,חבל בנוגע לראש פינה עם נושא העצים הפוטוריאליסטיים. בנוגע לאחרים חיפשתי ולא מצאתי אבל אני אחפש שוב. ותודה על מנחת פיק החסר
Gadi L. פורסם ינואר 22, 2006 דיווח פורסם ינואר 22, 2006 סינרים יפים מאוד עידו! סוף סוף שדה תימן נורמלי הקובץ AFCAD ממש דומה למציאות, עשית עבודה ממש טובה עליו! רק בעיה קטנה שהיא רק אצלי כנראה, הבניינים והעצים בשדה תימן (ובעוד סינרים יותר ישנים) גדולים פי כמה ממה שהם אמורים להיות... אפשר ממש לראות שזה כאילו שהססנה 172 שלי עבר מין התכווצות שגרמה לפיאט 127 להיות יותר גדולה ממנו רק רציתי לשאול אם מישהו מכיר את התופעה, אולי משהו אצלי דפוק בפלייט? תודה לעוזרים...
Ido Rosenthal פורסם ינואר 22, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 22, 2006 לא דפוק, הפרופורציות של המבנים לא מדוייקות, כמו שאמרתי זו בטא - סינרי שלא סיימתי חוץ מזה שמתי לב שהקובץ התקנה של הסינרי של ראש פינה דפוק, אני מצטער אני אתקן את זה בסופ"ש כשאני אהיה בבית, כמובן שבינתיים אתם יכולים להוריד את הסינרי מעמוד ההורדות של VATIL
Gadi L. פורסם ינואר 22, 2006 דיווח פורסם ינואר 22, 2006 תודה על התשובה... רק התעניינתי, בשבילי הקובץ AF2 יותר חשוב מהאובייקטים של הסינרי. בהצלחה בהמשך עידו ותודה!