Oren Geva פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 חברים, אני חושב שכולם כאן קצת מגזימים. כמו שאילן אמר, כולכם נהניתם מאוד מחלק הארי של הטיסה. הפיקוח בארץ היה מצוין, אילן בניקוסיה והפקיוח ביוון היו גם הם ללא דופי. חלק מהאנשים נתקלו בבעיות, בעיקר במרחב השליטה של LSZH_V_CTR. הפקח לא הצליח להשתלט על כל התנועה שהגיעה אליו בצורה לא מסודרת (בין השאר בשל חוסר בפקח במרחב האיטלקי). יש כאן שני כשלים - במישור האירגוני שלנו - הפקח באיטליה ויורוקונטרול שלא הופיעו - אני לא יכול לדבר בשם עמרי, אבל אני יודע חד משמעית שהם היו מתואמים. ובמישור המקצועי של הפקח השוויצי. אבל כאן חשוב לזכור, שהפקח בשוויץ הוא סה"כ בן אדם כמונו, חולק איתנו את אותו תחביב, והיה לו קצת בלגן. אין שום צורך להשתלהב ולהתלהם בנושא. חלק מהעצבים שלו וחוסר התיפקוד נבעו גם כתוצאה ממטוסים שלנו שביצעו פעולות ללא אישור! אם מישהו חושב שהיה אירוע לא מוצלח, אני מזמין אותו לנסות ולארגן אירוע בסדר גודל כזה בעצמו.
Barak פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 אני שוב מבקש מכולם לשבת בשקט ולשמור לעצמם את כל ההערות עוד קצת עד שתדעו הכל.. כולם פה יורים סתם בלי לחשוב למה ועל מה...אתם יורים לעצמכם ברגל זה מה שיש לי להגיד..
NoX פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 יש כאן שני כשלים - במישור האירגוני שלנו - הפקח באיטליה ויורוקונטרול שלא הופיעו - אני לא יכול לדבר בשם עמרי, אבל אני יודע חד משמעית שהם היו מתואמים. ובמישור המקצועי של הפקח השוויצי. פקח שוויצי? מעניין
Izik Bakshi פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 שלום חברים היה נהדר באירוע...אני שמח שכולם נהנו, מבחינת הפיקוח לא היו בעיות עם טייסים וכולם היו מצויינים וממושמעים, ואם יש הערות בתחקיר שקשורות לפיקוח בארץ אני ישמח לדעת וללמוד. וכמו שאילן אמר מקודם אם יש מישהו שחושב שאין מאיפה ללמוד וזה אחרי שהוא עבר על כל החומר שנמצא באינטרנט הוא מוזמן לפנות אלי במסנגר או באיי סיי קיו כרגיל תודה לכל הטייסים שהפגינו נוכחות מדהימה, ותודה לכל הפקחים התותחים: איתן, אלעד, שמוליק, אנטולי, ואילן שהצליח למרות הכל להגיע ולספק פיקוח בניקוסיה. שבוע טוב לכולם להשמע ביום ראשון...