ifs2003 פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 חברים צריך את עזרתכם... פרויקט IAS רץ יפה אבל החלטתי להתמקד במשהוא קצת שונה לקראת FSX. אני רוצה לעשות תערובת של מטוסי אירבאס ומטוסי בואינג. בגלל שאני מעדיף להשקיע בחבילות הייתי רוצה צי מצומצם של מטוסים (לדוגמא 4, לא יותר) ממטוסי בואינג ו אירבאס שיכללו בתוכם מטוסים בקטגוריה לטווח הקצר, לטווח הבינוני, ולטווח הארוך. איזה מטוסים לדעתכם כדאי למקצע ב 3 הטווחים האלה ... חשבתי על A320 לטווח הקצר 767 לטווח הבינוני ו A330 לטווח הארוך. בגלל שמעטים המקרים בהם עושים סיבוב מסביב לעולם אז החלטתי להימנע ממטוסים כמו 747 או A380. יש רעיונות ?
Yahav Barzilay פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 לדעתי לטווח הארוך זה ה-777 המטוס המדהים הזה... מסכים איתך שלטווח בינוני 762 הוא מצוין.. לטווח מה שאני הייתי חושב זה או ה-737-700 או הבייבי אירבאס
Baruch Spiegel פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 כחובב OLDSTYLE, מה דעתכם על קונסולידייטד קונסטליישן?? אז הוא עם מנועים ראדיאליים אז מה? מטוס ממש יפה כאילו לקוח מאיזה ציור בספר ילדים.
רפאל פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 כחובב OLDSTYLE, מה דעתכם על קונסולידייטד קונסטליישן?? אז הוא עם מנועים ראדיאליים אז מה? מטוס ממש יפה כאילו לקוח מאיזה ציור בספר ילדים. או אפילו הסקיימסטר DC4 או בריסטול בריטניה,או 707 האגדיי......
3Dvg פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 חברים צריך את עזרתכם...פרויקט IAS רץ יפה אבל החלטתי להתמקד במשהוא קצת שונה לקראת FSX. אני רוצה לעשות תערובת של מטוסי אירבאס ומטוסי בואינג. בגלל שאני מעדיף להשקיע בחבילות הייתי רוצה צי מצומצם של מטוסים (לדוגמא 4, לא יותר) ממטוסי בואינג ו אירבאס שיכללו בתוכם מטוסים בקטגוריה לטווח הקצר, לטווח הבינוני, ולטווח הארוך. איזה מטוסים לדעתכם כדאי למקצע ב 3 הטווחים האלה ... חשבתי על A320 לטווח הקצר 767 לטווח הבינוני ו A330 לטווח הארוך. בגלל שמעטים המקרים בהם עושים סיבוב מסביב לעולם אז החלטתי להימנע ממטוסים כמו 747 או A380. יש רעיונות ? A319 לטווח הקצר 767 (אני חושב ללכת על ה-400) לטווח הבינוני ארוך, וה A340 לטווח הארוך כמו כן אני חושב שתבדוק אם אתה יכול להסתמך על המטוסים שכבר קימים אצלך וע"י כך לחסוך ולהשקיע בפנל, אם ל-IAS היה FMC ולו הפרימיטיבי שבהם היתי שוקל לעלות אתם לרשת אבל מכוון שהם מסתמכים עלה GPS זה בעייה ולצערי כול מה שאינ עושה זה סיבוב קצר על המטוס ושם אותו בצד, לכן אני חושב שיותר כדיי להשקיע בפנל בחבילות הבאות ואם ניתן ליבא את החיצוני אז מה טוב בהצלחה!
ifs2003 פורסם ינואר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2006 כנראה שאנשים לא מבינים דברים ב FMC. בניית FMC הוא דבר ממש ממש קשה עם ידע רחב בתיכנות בC++. אני אישית לא מכיר את הספה ומשתמש ב XML כי הוא דומה יותר ל HTML ו JAVA ואני לא יודע לתכנת ב C++. לא סתם FMC הינו דבר שבא תמיד עבור סכום כי כדי לתכנת דבר כזה צריך להיות ממש ממש בקיא בפעולות הFMC ותכונותיו. אני אישית לא יצא לי לתפעל FMC אמיתי אף פעם לכן גם אם הייתי יודע לתכנת אני לא מכיר את הפונקציות שלו. צריך לדעת ולזכור ש FMC זה דבר חדש שנכנס רק לאחרונה לחבילות בתשלום והוא עדיין לא קיים בגירסאות חינם (ולא סתם). ללכת להוריד מטוסים של LEVEL-D PSS וכו... (גונבות) זה לא נותן לי כיף לשחק כי הרי אני רוצה לשטף אנשים בדברים שאני עושה ובשיפורים, ודברים כאלה כמו להפיץ ולשנות אתה לא יכול עם מטוסים בתשלום (שאתה גם לא קונה) המוגנים בזכויות יוצרים. בקיצור אני תמיד אשאר ב FREEWARE ולא מתכוון לשלם על שום דבר ובטח שלא לשחק במשהוא גנוב.
ifs2003 פורסם ינואר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2006 בסוף 4 המטוסים יהיו כאלה : לטווח הקצר : A320-200 לטווח הבינוני : Boeing 767-200 לטווח בינוני-ארוך : A330-200 לטווח הארוך A340-300
ohad פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 לדעתי לטווח הארוך זה ה-777 המטוס המדהים הזה...מסכים איתך שלטווח בינוני 762 הוא מצוין.. לטווח מה שאני הייתי חושב זה או ה-737-700 או הבייבי אירבאס הוצאת לי את כל מה שרציתי להגיד :wink:
יותם פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 כנראה שאנשים לא מבינים דברים ב FMC.בניית FMC הוא דבר ממש ממש קשה עם ידע רחב בתיכנות בC++. אני אישית לא מכיר את הספה ומשתמש ב XML כי הוא דומה יותר ל HTML ו JAVA ואני לא יודע לתכנת ב C++. לא סתם FMC הינו דבר שבא תמיד עבור סכום כי כדי לתכנת דבר כזה צריך להיות ממש ממש בקיא בפעולות הFMC ותכונותיו. אני אישית לא יצא לי לתפעל FMC אמיתי אף פעם לכן גם אם הייתי יודע לתכנת אני לא מכיר את הפונקציות שלו. צריך לדעת ולזכור ש FMC זה דבר חדש שנכנס רק לאחרונה לחבילות בתשלום והוא עדיין לא קיים בגירסאות חינם (ולא סתם). ללכת להוריד מטוסים של LEVEL-D PSS וכו... (גונבות) זה לא נותן לי כיף לשחק כי הרי אני רוצה לשטף אנשים בדברים שאני עושה ובשיפורים, ודברים כאלה כמו להפיץ ולשנות אתה לא יכול עם מטוסים בתשלום (שאתה גם לא קונה) המוגנים בזכויות יוצרים. בקיצור אני תמיד אשאר ב FREEWARE ולא מתכוון לשלם על שום דבר ובטח שלא לשחק במשהוא גנוב. בקשר ל-FMC שהוא לא בתשלום אני מצאתי לאחרונה חבילה חינמת של ifly שכוללת 5 צביעות (אם אני זוכר נכון.. :roll: ) ויש בה FMCמי שירצה קישור..בשמחה
יותם פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 בהמשך להודעה שלי...הגודל הוא 64 מגה... שווה כל קילובייט...פשוט יפה...וד.א. יש שם 8 צביעות בין היתר של לופטי, קאטי פאסיפיק, נורת' ווסט, אייר פראנס ועוד.... http://www.simviation.com/fs2004jets146.htm תהנו!! :mrgreen:
3Dvg פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 דבר ראשון התכוונתי שתבנה FMC, כלומר זה אפשרי לבניה, אבל לא ידעתי את ההשקע וכמות הידע שצריך באמת שלא התכוונתי לפגוע בך או חס וחלילה לגרום לך לגנוב את ההשקע של אחרים, באמת שאמרתי את דעתי ודעתי בלבד ולאור העובדות שצינתה, אני מבין שהדבר לא אנושי לבניה ע"י אדם אחד או צוות מצומצם שעושה זאת בזמנו הפנויי (גם אם היה לך את הידע) אז אני מתנצל בהמשך להודעה שלי...הגודל הוא 64 מגה...שווה כל קילובייט...פשוט יפה...וד.א. יש שם 8 צביעות בין היתר של לופטי, קאטי פאסיפיק, נורת' ווסט, אייר פראנס ועוד.... http://www.simviation.com/fs2004jets146.htm תהנו!! :mrgreen: אני יהיה יותר משמח אם יהיה פרויקט חינמי של אירבאס עם FMC, היחידי שיצא לי לעבוד איתו היה בתשלום של PSS, שהוא חמוד אבל יש לו הרבה באגים ובעיות (לפעמים מערכת ההגאים לא מגיבה ולא ניתן להמראי ולהפעיל את ה FMC) אז לא קניתי אותו אני דיי אוהב את אירבאס, יש להם מטוסים חמודים, הבעייה היא שגם ה FMC שלהם שונה לגמרי מזה של בואינג (לא ציפיתי שיהיו דומים אבל זה דורש למידה מ-א' עד ת') בכול מקרה, עדיין לא קיבלתי את הסיפוק של לטוס עם אירבאס מלונדון לווינה או משהו בסיגנון בהצלחה ל-IAS, וד"א אם אתה תוצאי 767 אז IAS כבר לא תופס I-Airbus-S נ.ב. ואני עדיין חושב שצריך להוצאי 767-400, כי 200 יש מלא ו400 דיי חסר, מה גם שמדובר על בסה"כ מודל חיצוני טיפה ארוך (ושינויי קטן בקובץ כונפיג של המטוס) תראה מה ניתן לעשות עם ה 767-400 (אוליי תוצאי 2 מטוסים אחד 200 ואחד 400) יום טוב! ושוב בהצלחה, לא משנה באיזה מטוס תבחר! ממה שיצא לי לטוס, אלה בהחלט דגמים איכותיים והצבתה לעצמך רף דיי גבוהה להמשך הדרך
ifs2003 פורסם ינואר 27, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2006 הרעיון להוציא 767-200 הוא בצבעי אל-על למטוסי ProjectOpensky ולא LEVEL-D. בגלל שאני רוצה להשקיע כמה שיותר מציאות בחבילות החלטתי שלא אוכל לעבוד על כל דגמי האירבאס וכל דגמי הבואינג, ובגלל שהקוקפיט של האירבאס הוא דומה אחד למישהנו למעט דברים קטנים החלטתי לבחור גם מטוסי בואינג ויכול מאוד להיות שזה כבר לא יהיה פרויקט IASאלה משהוא כולל. כבר נראה אך לפי מה שנראה עכשיו IAS כבר לא יהיה אבל מטוסי אירבאס יהיו כי אני עדיין אוהב אותם... פשוט קצת לגוון. כמו כן אשמח לצרף אנשים שיש להם ידע בבניית פאנלים, צביעות, וכו... שיכולים לעזור.
ifs2003 פורסם ינואר 27, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2006 בהמשך להודעה שלי...הגודל הוא 64 מגה...שווה כל קילובייט...פשוט יפה...וד.א. יש שם 8 צביעות בין היתר של לופטי, קאטי פאסיפיק, נורת' ווסט, אייר פראנס ועוד.... http://www.simviation.com/fs2004jets146.htm תהנו!! :mrgreen: דרך אגב מכיר טוב מאוד את החבילה אבל קצת התיאשתי ממנה. מלבד הפאנל וה FMC הכל זז ממש ממש לאט בפאנל הזה (חוץ מהיופי שלו) והמודל ממש על הפנים. מזכיר את ה747 הרגיל של Microsoft
ראם אדם פורסם ינואר 27, 2006 דיווח פורסם ינואר 27, 2006 המטוסים שלדעתי הם הכי טובים וכדי להשקיע בהם: 737-700/737-800 (הם הכי אהובים עליי) לטווח קצר 757-300/767 (אחד מביניהם ) לטוח בינוני A330 -לטווח בינוני ו......777 החדש לטוח ארוך.