Anatoly פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 שלום חברים. לאחרונה חוזרת ונישנת התופעה שאנשים,המחוברים לרשת כטייסים או צופים כאחד, לא מגיבים לקריאות, וכתוצאה מזה נוצר עומס סתמי ברשת ווטסים. ברצוני להזכיר כי נהלי ווטסים קובעים שאסור להשאיר חיבור לרשת ללא איוש ליותר משלושים דקות כאשר העונש על כך יכול להתבטא בחסימה זמנית מהרשת או אפילו לניתוק תמידי (אם התופעה חוזרת על עצמה מספר רב של פעמים). אנא מיכם בואו ונשמור על הנהלים. תודה ,אנטולי VATIL8
jambo7 פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אם אני בחניה ויש לי בעיה אז זה בסדר כל עוד אני מאייש את המטוס ?
Oren Geva פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אין שום סיבה שתתפעל את הבעיה כשאתה מחובר, אלא אם זו בעיה קלה שאתה מסוגל לטפל בה מהר. אין שום סיבה שתהיה בחניה 3 שעות ותטפל בבעיות כשאתה מחובר. אבל כל עוד אתה עונה כשפונים אליך בטקסט לפחות, אז אתה בסדר.
jambo7 פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 לא התכוונתי להפוך את החניה למוסך התכוונתי לכל מיני עיקובים כמו לתכננן את fmc ואים אני עולה למטוס במצב של קול אנד דארק זה גורם לעיקובים בחניה
yuval_el פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 זה לא צריך לקחת יותר מ20 דקות... ואם אתה יודע שיקח לך זמן אתה יכול להתחיל את כל ההכנות כשאתה לא מחובר וכשהכל מוכן תתחבר...
hagay פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 מה הבעיה לעשות את כל ההכנות מחוברים הרי כל הבעיה היא אם קוראים לך ואתה לא עונה לא?...
Anatoly פורסם פברואר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אורן צודק, יש לבצע את כל ההכנות (תכנון FMC, הכנת מטוס, תוכנית טיסה ועוד) ב"אוף לין" כי לפי נהלי ווטסים אסור להישאר "און לין" על הקרקע יותר משלושים דקות אפילו עם עונים לקריאות. אנטולי VATIL8
gal_d פורסם פברואר 4, 2004 דיווח פורסם פברואר 4, 2004 אנשים גם נכנסים כדי לבדוק את החיבור לרשת למשל מתי שהם קונים מחשב חדש או מפרמטים את הישן הם רוצים לבדוק אם הם יכולים להתחבר כדי לטוס און ליין :wink: