אריאל גלמן פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 היום בבוקר סבו של אוהד נהרג בתאונת אופניים על כביש 461 ליד צומת בני עטרות. בשמי אני משתתף בצערו :cry: :cry: :cry: :cry: יהי זכרו של סבו ברוך :cry:
Shtoza פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 משתתף בצערך יהי זכרו ברוך :candle: אני ראיתי את האופניים אחרי התאונה ועכשיו ממש מפחיד אותי שאבא שלי יוצא כל בוקר לרכיבה. הנהגים של ישראל, מה אפשר לעשות נגדם... מדובר בשני רוכבים, אני לא יודע מי מהם היה סבו של אוהד אבל הנהג בכלל לא שם לב שהוא פגע בשני אנשים, לשני שמו לב רק אח"כ... פשוט הדהים אותי לשמוע. מצמרר אותי לחשוב בכלל על מה שעובר עכשיו במשפחתו של אוהד. בכל אופן- שלא תדעו עוד צער
tamir_yosef פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 היום בבוקר סבו של אוהד נהרג בתאונת אופניים על כביש 461 ליד צומת בני עטרות.בשמי אני משתתף בצערו :cry: :cry: :cry: :cry: יהי זכרו של סבו ברוך :cry: תנחומים ושלא תדעו עוד צער מכל צוות IFS
ohad פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 משתתף בצערך יהי זכרו ברוך :candle: אני ראיתי את האופניים אחרי התאונה ועכשיו ממש מפחיד אותי שאבא שלי יוצא כל בוקר לרכיבה. הנהגים של ישראל :| מדובר בשני רוכבים, אני אל יודע מי מהם היה סבו של אוהד אבל הנהג בכלל לא שם לב שהוא פגע בשני אנשים, לשני שמו לב רק אח"כ... פשוט הדהים אותי לשמוע. בכל אופן- שלא תדעו עוד צער לא יודע איך אתה מתכוון, אבל אם ראית שעון...זה שלו הוא אצלי עכשיו... שלי זה אדוארד חייט, אבל אם אתה מתכוון לאיזה אופניים אני אחזיר תשובה... דרך אגב תודה לכולם :cry:
lalex פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 This reminds me why I volunteered for the highway traffic police... Sorry to hear that we have yet another family who has lost a loved one.
3Dvg פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 בתור נהג חדש שרק קיבל את רישיונו לא מכבר (18 יום) כולי שמחה מגיע מתניע את האוטו ושומע את הרדיו, באמת שזה הוריד לי את החשק....:S תנחומיי למשפחות!
Shtoza פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 משתתף בצערך יהי זכרו ברוך :candle: אני ראיתי את האופניים אחרי התאונה ועכשיו ממש מפחיד אותי שאבא שלי יוצא כל בוקר לרכיבה. הנהגים של ישראל :| מדובר בשני רוכבים, אני אל יודע מי מהם היה סבו של אוהד אבל הנהג בכלל לא שם לב שהוא פגע בשני אנשים, לשני שמו לב רק אח"כ... פשוט הדהים אותי לשמוע. בכל אופן- שלא תדעו עוד צער לא יודע איך אתה מתכוון, אבל אם ראית שעון...זה שלו הוא אצלי עכשיו... שלי זה אדוארד חייט, אבל אם אתה מתכוון לאיזה אופניים אני אחזיר תשובה... דרך אגב תודה לכולם :cry: כן, כרגע גיליתי שהוא זהה שהיה מוטל בתעלה ליד הכביש ולא שמו לב אליו. אוווח מזעזע פשוט! :cry:
Meitar Lugasi פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומי למשפחה. שלא תדעו עוד צער :candle:
Ilan Jonas פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומים לך ולמשפחה אוהד, ושלא תדעו עוד צער!
Or Netzer פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומי לכל משפחתך שלא תדע עוד צער סעו בזהירות1!!!!!
OmriSoudry פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומי למשפחה, שלא תדעו עוד צער. ותיזהרו בכבישים, אנשים, אף פעם אל תסמכו שהנהגים האחרים ינהגו כמו שצריך.
mickey lip פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומי לך ולבני משפחתך אוהד. שלא תדעו עוד צער. מיקי
OmRI פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומיי למשפחה,שלא תדעו עוד צער באמת והיזהרו בדרכים. לצערנו המציאות של הנהגים בארץ כופה עלינו זאת להיזהר יותר מן הרגיל ותמיד לרכב בחשש שמשהו יקרה.
NoX פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תנחומים לך ולמשפחתך, משתתף בצערך. בתור אחד שמת על אופניים, זה ממש מעציב לשמוע כזה דבר.
טייסופה/ נאור פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 מצטער לשמוע... תאונות דרכים זה האיבוד הכי לא צפוי, פשוט מכה :cry: שלא תדעו עוד צער! נאור
Shmulik Lin פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 תנחומיי לך אוהד ולמשפחתך שלא תדעו עוד צער