guyishai פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 שלום! הזדמנו לכספי 2000 ש"ח עסיסיים ( ), וחשבתי לשדרג בעזרתם את המחשב שלי כך שיריץ את FS בצורה נורמלית (כרגע זה 10 FPS בלילה, 17 ביום בהגדרות בינוניות מינוס). המערכת שיש לי כרגע היא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram דיסק קשיח 40GB. חשבתי על לשדרג את המעבד לAMD (כי הם זולים יחסית), את הלוח ללוח חדיש ומתאים ואת הזיכרון ל-512 DDR, כל זה אני אשתדל שיהיה 1400 ש"ח, ובנוסף בעקבות ההודעה מהפורום תמיכה שבה חגי הראה את נפלאות כרטיס המסך שלו, להוסיף 100 ש"ח ולשדרג לאחד כמו שלו (לא נורא החריגה הקטנה מהתקציב). אז מה אתם חושבים?
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אני לא בטוח אם כדאי להשקיע יחסית הרבה בלהחליף את כל הלוח אם והמעבד כי שלך לא רע וזה לא הדבר הכי חשוב לסימולטורים, רק הבעיה היא שהלוח שלך לא תומך בDDR אז השאלה היא אם כדאי כבר להחליף הכל רק בשביל השיפור הזה אז זה או באמת לעשות את מה שאתה אמרת או שאולי כדאי לך במקום להשקיע קצת בהכל, להתמקד חזק במשהו ספציפי ורק לשמור את השאר במצב טוב... זאת אומרת נניח רק להוסיף איזה 256-512 ראם כדי שתוכל לעבוד איתו בקלות כי מה שיש עכשיו זה די לא מספיק, ואז להשקיע את הכסף בכרטיס מסך ממש טוב. ככה אתה יודע שמבחינת כרטיס מסך אתה מסודר ופעם הבאה שאתה רוצה לשפר אתה רק מחליף לוח ומעבד והמחשב שלך מצוין השאלה היא אם אתה בכלל רוצה לעשות כזה דבר, מתי יהיה העידכון הבא אם כן כי אולי עד אז הכרטיס כבר לא יהיה משהו, ואם השיקולים שלך זה רק הסימולטור או גם עוד דברים אם אתה רוצה ללכת על הדרך הראשונה, אז יהיה נחמד להוסיף עוד איזה 500 שקל כדי באמת לצאת מזה כמו שצריך כי ב2000 שקל זה יהיה קצת חסר... אם האופציה השניה אתה יכול לשים לך את הזיכרות ואיזה Radeon 9800 PRO 128mb דרך אגב אם יש לך מישהו שיכול להביא לך לארץ דברים אז תיכול לסדר משהו הרבה יותר טוב במחיר הזה אז תגיד מה אתה מעדיף
guyishai פורסם פברואר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אני מעדיף את אפשרות א'. בעוד כמה שבועות אבי טס לארה"ב, אז אולי הוא יוכל להביא לי משם את הדברים שאני צריך, אז מה בערך ההפרש מחירים, זה משמעותי מאוד?
jambo7 פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אני אתן לך דוגמא מה אני הייתי עושה אני חושב שהכרטיס שלך מספיק טוב ואם תשקיע תתאכזב כי השיפור שיהיה לך הוא לא מצדיק החלפת כרטיס [ לי יש את gf3 64mb ddr ] שהוא פחות טוב משלך ואני מחכה שמחיר הכרטיסים ירד משמעותי בשביל להחליף מכוון שלא משתלם לי להשקיע הרבה ולקבל מעט בקשר ל שידרוג אני היתי לוקח בנדל משהוא כמו בלינק הבא ומשדרג את המחשב וזה יתן לך יותר ממה שתקבל מהחלפת כרטיס המסך [הלינק רק נועד להמחיש לך את הכוונה ויכול להיות שתמצא יותר טובים ויותר זולים ] http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2060827879.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/def ... witem=true
hagay פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אני מעדיף את אפשרות א'.בעוד כמה שבועות אבי טס לארה"ב, אז אולי הוא יוכל להביא לי משם את הדברים שאני צריך, אז מה בערך ההפרש מחירים, זה משמעותי מאוד? תבדוק טוב שיש לך אחריות על החלקים גם בארץ.
אורח פורסם פברואר 3, 2004 דיווח פורסם פברואר 3, 2004 רוב הסיכויים שתראה שבארה"ב המחרים זהים לארץ או אף יותר יקרים. בארה"ב הם יותר זולים בבנדלים מאשר בחלקים בודדים. אני היתי הולך על אופציית הוספת זכרון למחשב + כרטיס מסך טוב יותר כאשר היתי ממתין מעט שמחירי כרטיסי המסך ירדו ואז קונה GF FX5900 או הרדייון המקביל שלו. ב FS שני הגורמים המשמעותיים ביותר זה זכרון המחשב וזכרון וחוזק כרטיס המסך. בהצלחה. רן.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם פברואר 3, 2004 דיווח פורסם פברואר 3, 2004 רוב הסיכויים שתראה שבארה"ב המחרים זהים לארץ או אף יותר יקרים.בארה"ב הם יותר זולים בבנדלים מאשר בחלקים בודדים. אני היתי הולך על אופציית הוספת זכרון למחשב + כרטיס מסך טוב יותר כאשר היתי ממתין מעט שמחירי כרטיסי המסך ירדו ואז קונה GF FX5900 או הרדייון המקביל שלו. ב FS שני הגורמים המשמעותיים ביותר זה זכרון המחשב וזכרון וחוזק כרטיס המסך. בהצלחה. רן. מסכים עם רן... למרות שבאי ביי אפשר למצוא כרטיסי מסך זולים לאללה (חדשים) עוד מעט אמורה לצאת הנגלה הבאה של הRadeonים, נדמה לי 10000 או 11000 בכל מקרה המחירים בטח ירדו אחרי שזה יצא
guyishai פורסם פברואר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 3, 2004 כמה FPS זה ישפר לי אם אני אשדרג את אחד מהבאנדלים האלה של זיכרון מעבד ולוח ב-2000 ש"ח?