jambo7 פורסם פברואר 4, 2004 דיווח פורסם פברואר 4, 2004 מחפש מדריך לבנית star sid pmdg אני מתכנן טיסה לדוגמא לאנטליה לשם אין star ואני רוצה לבנות
hagay פורסם פברואר 4, 2004 דיווח פורסם פברואר 4, 2004 אם אתה מתכוון למדריך בעברית אז אני לא מכיר אבל באנגלית זה מותקן במחשב יחד עם ההתקנה של המטוס עצמו.
jambo7 פורסם פברואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 5, 2004 חגי ידעתי שתענה לי הטלבתטי אם לשלוח אימל במקום לפרסם בפורום מכוון שיש עוד חברים שלא יודעים אז הלכתי על הפורום תודה חגי לא שמתי לב שיש מדריך כזה אני אקרא אותו אפילו אם זה באנגלית דרך אגב אני חייב לך בדיקת סיד פשוט אין לי הרבה זמן שם לב לשעה שבה אני גולש
jambo7 פורסם פברואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 5, 2004 חגי ידעתי שתענה לי הטלבתטי אם לשלוח אימל במקום לפרסם בפורום מכוון שיש עוד חברים שלא יודעים אז הלכתי על הפורום תודה חגי לא שמתי לב שיש מדריך כזה אני אקרא אותו אפילו אם זה באנגלית דרך אגב אני חייב לך בדיקת סיד פשוט אין לי הרבה זמן שם לב לשעה שבה אני גולש
hagay פורסם פברואר 5, 2004 דיווח פורסם פברואר 5, 2004 לא נורא לגבי הבדיקה אבל אם כבר אז אשלח לך קובץ מעודכן שעשיתי גם עם גישות לנחיתה.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם פברואר 5, 2004 דיווח פורסם פברואר 5, 2004 חגי אני עכשיו גם עובר על הקובץ ששלחת לי והספקתי כבר לסדר כמה סידים בעיקרון הסידים אחלה הבעיה העיקרית שם היא שהם לא כתובים נכון... זאת אומרת שאולי בתכלס מה שתראה שהמטוס עושה יהיה קרוב מאוד או אפילו על הדרך שהוא אמור, אבל זה לא מה שהוגדר על פי הדפית זאת אומרת נניח סתם לצורך הדוגמה במקום להשתמש בעזרי ניווט כדי לבנות את הנתיב מהיסוד כמו שכתוב בדפיות שמת למטוס כמה FIXIM מיוחדים ככה שביחד הם בונים את הנתיב.. זה נכון אבל זה יותר "יפה" אם זה יהיה בנוי כמו שזה מוגדר. אבל בעיקרון זה אחלה עכשיו אני מנסה לשלב את הקבצים שלנו ככה שבסוף נשאר עם קובץ אחד שמכיל כמה שיותר אינפורמציה. דרך אגב בקשר לגישות מכשירים יש לי את ILS ל12 ול-26 מהנקודות SIVAK ו SIRON כבר כתובות ועובדות אז אם כבר כתבת גם אז שלח ונראה שיש הכל אצל שנינו ונשלים אחד את השני אם אתה מחפש מה לעשות אתה יכול לעבוד על הסידים של PURLA ו SOLIN ... רק אם יש לך כוח אם לא אז לא צריך :|
ha5mvo פורסם פברואר 5, 2004 דיווח פורסם פברואר 5, 2004 Anything wrog with the SID/STAR available at navdata? //Mike
hagay פורסם פברואר 5, 2004 דיווח פורסם פברואר 5, 2004 לימוני בכיף אשלח לך את מה שכתבתי הבעיה רק היא לאן לשלוח. ולגבי סידים של PURLA ו SOLIN אז אני מבין PURLA, אבל SOLIN? לא ראיתי בשום דפית סיד בשביל SOLIN וחוץ מזה יש את הסיד של PURLA. ולגבי שלא רשום כמו במדריך אני יודע מפני שאני לא יודע לקרוא טוב אנגלית (בקושי עברית:lol )הכל עשיתי מתוך הבנה מהסתכלות איך בנוי הקובץ, אדרבה אשמח לראות איך אתה תיקנת את הכתיבה וללמוד. ואם כבר, איך אפשר לכתוב את הסיד מירושלים שנקרא ALROD בלי FIXIM תסתכל עליו ותראה שצריך לעשות סיבוב של 270 מעלות ללא שום עזרי ניווט. ועוד דבר איך אפשר לציין NAVAID אם קיימים כמה באותו השם. בכל מקרה משום מה הנושא הזה מרתק אותי אפי' לא ביצעתי טיסות מאז שהתחלתי לכתוב.