Tomer Haim פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 שלום רב, שמי תמר הוכשטטר ואני תחקירנית בערוץ הילדים ניקלודיאון. לתוכנית חדשה שעולה בערוץ, אנחנו מחפשים ילד טייס, כלומר ילד שיש לו שיגעון לדבר והוא התנסה בדברים שילדים בני גילו לא מגיעים אליהם בדרך כלל. ב"ילד" הכוונה לגיל 10 עד 16. מכירים מישהו כזה? אשמח אם תספרו לי tamar@ananey.com הצעתי לה לכתוב פה ב VATIL היא שמחה
ohad פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 tomerh כתב: שלום רב,שמי תמר הוכשטטר ואני תחקירנית בערוץ הילדים ניקלודיאון. לתוכנית חדשה שעולה בערוץ, אנחנו מחפשים ילד טייס, כלומר ילד שיש לו שיגעון לדבר והוא התנסה בדברים שילדים בני גילו לא מגיעים אליהם בדרך כלל. ב"ילד" הכוונה לגיל 10 עד 16. מכירים מישהו כזה? אשמח אם תספרו לי tamar@ananey.com הצעתי לה לכתוב פה ב VATIL היא שמחה אני כנראה מכיר פה מישהו...חלק מהחטיבה כולל אותי... :wink:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 אני שוקל אם להציע את יובל הבן הגדול שלי הוא בן 5 אבל לפעמים יש לי הרגשה שהוא יודע יותר ממני..
ohad פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 Baruchi כתב: אני שוקל אם להציע את יובל הבן הגדול שלי הוא בן 5 אבל לפעמים יש לי הרגשה שהוא יודע יותר ממני.. תשמע שנייה...ילד בן 10-16...אני אישית בן 11-ד"א אמרת מה שאבא שלי אומר לי לפעמים
אורח פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 שמע אם זה כך, אבא שלי תמיד טען שאני לא מבושל וכניראה שלא עברתי את גיל 12. אני גם נחשב ?
Nahi פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 Ran - VATIL6 כתב: שמע אם זה כך, אבא שלי תמיד טען שאני לא מבושל וכניראה שלא עברתי את גיל 12.אני גם נחשב ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי! ק-ר-ע-ת אותי!
NoX פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 בלי להעליב, או להוריד מהערך של זה, זה נשמע ממש גרוע, וכולנו יודעים באיזו רמה זה יהיה...
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 NoX כתב: בלי להעליב, או להוריד מהערך של זה,זה נשמע ממש גרוע, וכולנו יודעים באיזו רמה זה יהיה... תשמע, אף אחד מאיתנו לא יודע מה הערוץ מתכנן ובמה הסדרה תעסוק אז במקום להסיק מסקנות מיותרות וחסרות ביסוס תחשוב פעמיים ותפסיק לדבר שטויות ולקטול כל דבר...
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 12, 2006 דיווח פורסם פברואר 12, 2006 NoX כתב: טוב לדעת שאני קוטל כל דבר.תודה על המידע. בבקשה
Asaf Brietbard פורסם פברואר 13, 2006 דיווח פורסם פברואר 13, 2006 נכתב ע"י Avitamim: ציטוט אולי אחד מהחברים שטסים ברשת יכולים גם ליצור עם תמר קשר. היא מחפשת ילד שאוהב מטוסים ויודע לטוס, אפשר גם בסימולטורים (אולי). tamar@ananey.com אבי, להבא, המשך בבקשה שירשורים קיימים באותו נושא ובאותה הזדמנות הוסף את שמך המלא לחתימה. ברוך הבא לפורום!