Erez Savir פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 אחרי שLDS וPSS הוציאו הודעות רשמיות פחות או יותר. עכשיו גם CS או Captain Sim מוציאים הודעה רשמית שגם הם עובדים על ה757. 3 תמונות חדשות אפשר לראות כאן: http://www.captainsim.net/yabb2/YaBB.pl?num=1139951148
matan פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 מדהים!!! רק שאלה קטנה..שכחתם ש CAPTAIN SIM עבדו בזמנו על 767?ועכשיו הוא נעלם מהאתר לחלוטין....הוא כבר לא מופיע בPREVIEW.....שמתם לב?
Itai Ganor פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 עד שהWILCO 777 יצא ועד שה757 של קפיטן סים ועד ששל LDS יצא ניהיה כבר זקנים
Meitar Lugasi פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 עד שהWILCO 777 יצא ועד שה757 של קפיטן סים ועד ששל LDS יצא ניהיה כבר זקנים וה 757 של PSS
אבישי פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 מה הקטע שגם הם עובדים על המטוס הזה? למה לא לעבוד על מטוס אחר כדי לגוון?אחרת ישר רואים שחברה X עשתה את המודל הטוב ביותר ולכל השאר סתם הולך כל מה שעשו ועבדו כי להם המכירות ילכו פחות טוב,לפי דעתי זאת שטות בשבילם לעשות את זה,שיעבדו על מטוס אחר!
Meitar Lugasi פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 מה הקטע שגם הם עובדים על המטוס הזה?למה לא לעבוד על מטוס אחר כדי לגוון?אחרת ישר רואים שחברה X עשתה את המודל הטוב ביותר ולכל השאר סתם הולך כל מה שעשו ועבדו כי להם המכירות ילכו פחות טוב,לפי דעתי זאת שטות בשבילם לעשות את זה,שיעבדו על מטוס אחר! לא צריך אחר! יספיק אם הם ישפרו את ה 707 שלהם..
Gadi L. פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 מצויין!!! עוד מתיחה... :| נחכה נחכה ובסוף הוא יעלם ללא זכר וכולם יכחישו את קיומו :? ה PSS 757 יהיה בדיחה, ה WILCO 777 לא בטוח שיהיה משהו ועכשיו זה? מתי יבואו מטוסים בתשלום שבאמת שווים את הכסף? טוב, לפחות PMDG עכשיו בשלבי אלפא עם המותק שלי! (MD-11 כמובן...)
3Dvg פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 זה נראה כמו 767 שעשו לו הסבה מהירה ל757 לי נראה שLDS הולכים לקחת למה?, פשות כי יש לי כבר את ה 767 משמע העבודה על הפנל ירדה לבערך 20% (ולכול השאר 100%), מה נשאר לשפר טיפה את המודל החיצוני ואת ה VC, מה שלא אמור לקחת יותר מדיי זמן מצויין!!! עוד מתיחה... :| נחכה נחכה ובסוף הוא יעלם ללא זכר וכולם יכחישו את קיומו :? ה PSS 757 יהיה בדיחה, ה WILCO 777 לא בטוח שיהיה משהו ועכשיו זה? מתי יבואו מטוסים בתשלום שבאמת שווים את הכסף? טוב, לפחות PMDG עכשיו בשלבי אלפא עם המותק שלי! (MD-11 כמובן...) בדיוק באתי לשאול מה נסגר עם ה MD-11 שאני רואה כבר הרבה זמן באתר של PMDG, ואגב PMDG, מה נסגר עם ה744F שלהם?, כולכך הרבה עבודה על מזה?, שינויי מודל חיצוני קטן? :S ומה קרה לשאר החברות? (אירבאס :roll: ), מה כולם מיצרים מטוסים לאלעל? באמת, יש עוד מתחרים בשוק!
Gadi L. פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 ה 744F בשלבי פיתוח מאוחרים מאוד, עוד מעט מסיימים בטא. אתה יכול לבקר באתר שלהם ולראות איזה שינויים יש שם. (פאנל, מודל חיצוני, מודל טיסה ויש גם YBL שזה מטוס יירוט טילים בעזרת לייזר, משהו מוזר Oo) בקשר לאיירבאס, אין תוספים טובים למטוסים שלהם מהסיבה הפשוטה שהם לא משתפים פעולה בגרוש! בניגוד לבואינג שהם מאוד פתוחים ומרשים לטייסים ולמהנדסים שלהם לעזור בפיתוח תוספים לסימולטור ומגלים לעולם החיצוני את ה"סודות" שלהם.
3Dvg פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 בקשר לאיירבאס, אין תוספים טובים למטוסים שלהם מהסיבה הפשוטה שהם לא משתפים פעולה בגרוש! בניגוד לבואינג שהם מאוד פתוחים ומרשים לטייסים ולמהנדסים שלהם לעזור בפיתוח תוספים לסימולטור ומגלים לעולם החיצוני את ה"סודות" שלהם. זה ממש עצוב לי לשמוע את זה (ומה שיש לי להגיד זה לדיון חדש לגמרי) ותאמת זה הוריד לי מעט את החשק להטיס את המטוסים שלהם.... :| (עם כול היופי שיש להם) אפשר לחשוב שאלו מטוסי קרב, כולה מטוסים נוסעים אפשר לחשוב, בואינג יודעים את מה שהם צריכים מאירבאס אני מקווה שלוקהיד לא כך ובעתיד נזכה לראות גם מטוסים של לוקהיד (C-5... :wink: ) יום טוב
oz פורסם פברואר 16, 2006 דיווח פורסם פברואר 16, 2006 בקשר לאיירבאס, אין תוספים טובים למטוסים שלהם מהסיבה הפשוטה שהם לא משתפים פעולה בגרוש! בניגוד לבואינג שהם מאוד פתוחים ומרשים לטייסים ולמהנדסים שלהם לעזור בפיתוח תוספים לסימולטור ומגלים לעולם החיצוני את ה"סודות" שלהם. זה ממש עצוב לי לשמוע את זה (ומה שיש לי להגיד זה לדיון חדש לגמרי) ותאמת זה הוריד לי מעט את החשק להטיס את המטוסים שלהם.... :| (עם כול היופי שיש להם) אפשר לחשוב שאלו מטוסי קרב, כולה מטוסים נוסעים אפשר לחשוב, בואינג יודעים את מה שהם צריכים מאירבאס אני מקווה שלוקהיד לא כך ובעתיד נזכה לראות גם מטוסים של לוקהיד (C-5... :wink: ) יום טוב פשוט המדינה העיקרית ששולטת על אירבוס זה צרפת וידוע שלצרפתים יש אגו ענקי אחרת הם לא היו צרכים לבנות את הA380 שמההתחלה ידעו שזה עומד להיות כישלון אבל בכל זאת הצרפתים רצו להוכיח שהם יכולים ליצור את המטוס נוסעים הכי גדול בעולם...
Gadi L. פורסם פברואר 16, 2006 דיווח פורסם פברואר 16, 2006 תתכונן לחכות הרבה אם ככה, ה LDS 757 הוא התקווה היחידה באופק... :cry: