עבור לתוכן
Ilan Jonas

פרוייקט שניידר - ההמשך! (הרבה תמונות)

Recommended Posts

פורסם

אני שמח לעדכן אתכם בהמשך הפרוייקט בבית החולים שניידר, ולהכריז על תחילת השלב הבא מבחינתנו.

כפי שאתם זוכרים, לפני כחודש התקנו עמדת סימולטור במיון. העמדה הייתה להיט לא קטן, אבל למרבה הצער וכפי שחששנו, כעבור זמן קצר נפרץ החדר בו הונח המחשב, ונשמה טובה שברה את המחשב וגנבה את ההרד דיסק. לפיכך נכון להיום עמדת הסימולטורים מושבתת, ואנחנו בונים משהו קצת יותר חסין. כשהעמדה תעמוד שוב, נשוב ונבצע את ההתקנות.

אני אנצל את ההזדמנות להביע את הגועל שלי מהנבלות שהורסות ושוברות כל דבר בבית החולים - הלוואי שיכולנו לשים עליהם יד פעם אחת.

כך או כך, נעבור לדברים השמחים. שלב נוסף ונסיוני בפרוייקט היה להביא מטוס אמיתי לבית החולים, ועליו יוכלו הילדים ללמוד ולשחק. את המטוס אנו מחברים לחשמל ולואקום, כך שכל המערכות יפעלו. (בהמשך, אם הכל יעבור בהצלחה, הסימולטור ירוץ בתוך המטוס!).

ביום שישי הגיע 4X-DZA מיודענו, ביצ'קרפט סקיפר, למדשאת בית החולים. הנה התמונות (מוקטנות קצת מהמקור...), ובהמשך אספר למה אנו זקוקים מכם עכשיו.

מהנדס בית החולים ועובד האחזקה מקבעים את המדחף -

DSCF0001.JPG

המטוס במקומו, בינתיים בלי הכנפיים -

DSCF0002.JPG

הקוקפיט -

DSCF0005.JPG

הזנב -

DSCF0006.JPG

מתקינים -

DSCF0008.JPG

שימו לב לחוט החשמל שהותקן - מכאן יגיע מתח למטוס שיפעיל את כל המערכות:

DSCF0009.JPG

ללא מילים 8)

DSCF0011.JPG

ללא מילים 2 -

DSCF0015.JPG

מצערת ועוד -

DSCF0023.JPG

פדלים -

DSCF0024.JPG

מכשירי הרדיו. המפסקים הלבנים יפעילו את כל מערכות המטוס!

DSCF0025.JPG

מדפים:

DSCF0028.JPG

השלטים על דלת הטייס-

DSCF0030.JPG

והנה מגיעות הכנפיים!

DSCF0031.JPG

DSCF0032.JPG

מרכיבים כנפיים -

DSCF0034.JPG

DSCF0035.JPG

כאן חיבורי הכנפיים בתוך המטוס, וכל מערכות ההגאים -

DSCF0037.JPG

זהו!

DSCF0042.JPG

יש מטוס :)

DSCF0044.JPG

פורסם

I can't believe it! What kind of person can do so much harm?! I really hope that he/she will be caught and punished accordingly - or better yet - let's hope that he/she will need to be hospitalized very soon - and for a long period... with no pardon!

Anyway - I am amazed by the move Ilan! The simulator thing was great, but a WHOLE PLANE???? THAT is unbelievable! What do you intend to do with it? IFR simulation? How do you intend to activate the gauges? Do you intend to have some sort of visual system added to the plane? Many questions :-)

Best,

Alex

פורסם

כ ל ה כ ב ו ד 8)

האם בכל זאת תתקינו עמדה בתוך הבניין?

הראה לי הגיוני גם להתקין אזעקה במטוס עצמו :idea: אי אפשר לדעת לאיזה תת רמה יגיעו הפורצים הפעם כשיש מטוס כזה בחצר :x

פורסם

כל הכבוד על הפרוייקט שעשיתם ב"שניידר". נשמע שעשיתם משהו ממש מיוחד בשביל הילדים (וההורים...)

אשתי עובדת בבית הספר שבמחלקות הילדים בבי"ח "קפלן" ברחובות וגם היא מאוד התפעלה ממה שעשיתם.

אם אתם שומעים על קבוצות שמחפשות מקום להתנדב בו ולעשות פרוייקטים אז ב"קפלן" מאוד ישמחו על כל עזרה. זה בית חולים מאוד קטן ופריפריאלי ואל כל כך מוכר, אז כל דבר וכל אחד שעוזר מאוד מורגש. :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...