duet פורסם פברואר 22, 2006 דיווח פורסם פברואר 22, 2006 שלום חברים אנשי האתר הואילו ואישרו לי להעביר מדי פעם משרות בתחום התעופה ועל כך תודתי אנחנו מחפשים לחברה בינלאומית טייס מסוקים להשתתפות בניסוי טיסה בחו"ל עם נסיון טיסה במסוק UH-60 מחזיק ברשיון טייס אזרחי עם הגדר GROUP E נדרשת שהייה של מספר שבועות בחו"ל ברציפות בוגרי קורס טייסי ניסוי- יתרון אשמח אם יש בנמצא מי מכם או מישהו שהנכם מכירים העונה על הדרישות הנ"ל ניתן לפנות למייל-duet@barak.net.il לציין "עבור טייס-דחוף" מודה לכם מאד אורית :oops:
OmRI פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 מדובר בחיים האמיתיים או לצורכי סימולטור?לא הבנתי כלכך....אשמח אם תסבירי לי יותר על כך.
duet פורסם פברואר 28, 2006 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2006 המשרה אמיתית בהחלט אנחנו חברת השמה המייצגת את החברה המחפשת תודה
OmRI פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 אה,אוקיי תודה על ההסבר. אומנם יש לי את כל הידע לדברים כאלו אך לצערי אינני טייס. שיהיה בהצלחה בחיפושים.
itai פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 מציע לך לחפש בפורום "תעופה קלה" בתפוז שם נמצא קהל היעד שלך...