David Misha פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 שלום לחברים לידיעת כולם. מיום שישי הקרוב 24.2.2006 יתקיימו משחקי טורניר כדורגל וכדורסל לכל חברי החטיבה במגרשי הספורט ליד הספורטק בהרצליה. יש להצטייד בהרבה כושר ובעיקר במצב רוח טוב וחברותי. המשחקים יתקיימו מידי יום שישי באופן קבוע ויכללו מפגשים של החברים בשילוב משחקים והנאה.....וכן מותר לדבר על התחביב שלנו תוך כדי המשחקים.... למעשה זו המטרה מצפים לראות את כולם.
mickey lip פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אני אגיע כמובן. לא לשכוח להזמין נט"ן ( גם ביובית ).
Izik Bakshi פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 כל הכבוד על היוזמה והרעיון, מקווה להשתתף. אלעד - אשמח אם תיתן לזה בדביק
אורח פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אני אגיע כמובן.לא לשכוח להזמין נט"ן ( גם ביובית ). לפחות אצלך הבית קרוב, מסע האלונקות יהיה קצר
Itay Zecharia פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אני אגיע כמובן.לא לשכוח להזמין נט"ן ( גם ביובית ). לפחות אצלך הבית קרוב, מסע האלונקות יהיה קצר מאיפה המאגר הזה רן?! :BIG: אתה עובר השתלמויות אצל שחר חסון? מיקי, זו תהיה הכנה לקראת הגיבוש, שמעתי שיש שם מסע אלונקות :mrgreen:
Niv Malin פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אוףףף איזה עיצבון שזה בהרצליה וגם בנוסף להכל אני לומד בשישי.... :x
Almog Atar פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 מי מביא כדורגל אגב? יש לי חולצה של ריבר וכדור של ריבר (סתם) יום שישי הזה לצערי לא אוכל להגיע.
e_dor פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 שישי הזה לא ממש אוכל להגיע וגם יש לי קצת כאבים ביד, אז כנראה שהפעם לא. אבל אם תהיה לי הסעה אולי אבוא קצת לכדורגל כסיפתח (למרות שבטח אני אומר את זה ושם אני אתפטה לשחק כדורסל!) משחקים מהנים לכולם ! מקווה שזה באמת יהפוך למשהו גדול וקבוע
Erez Savir פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 לצערי לא אוכל להגיע,יש לי אימון ב3. אם תעבירו ליותר מאוחר אולי אני אצליח להגיע
matan פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אחי אני מאמין שנהיה עד שבע שמונה,אז תנסה לבוא כמה שיותר מהר,מה שבטוח שב15:30 לא כולם יבואו...ייקח זמן עד שכולם יבואו ועד שנתארגן ונתחיל.חבל להפסיד אחי.
OmRI פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אני מגיע בסוף,ביטלתי לא קצת תוכניות כדי להגיע מחר כי חשוב לי העניין. רק מה,אשמח לדעת אם יש מישהו שיוצא מחולון או עובר דרכה ומוכן לקחת שני חבר'ה?אני מוכן לשלם על הדלק אם זו הבעייה.
Izik Bakshi פורסם פברואר 23, 2006 דיווח פורסם פברואר 23, 2006 אני מגיע בסוף,ביטלתי לא קצת תוכניות כדי להגיע מחר כי חשוב לי העניין.רק מה,אשמח לדעת אם יש מישהו שיוצא מחולון או עובר דרכה ומוכן לקחת שני חבר'ה?אני מוכן לשלם על הדלק אם זו הבעייה. מצתרף לבקשה, במידה ויש טרמפ מחולון אשמח להצתרף.
Ilan Jonas פורסם פברואר 24, 2006 דיווח פורסם פברואר 24, 2006 אני נאלץ לבטל עקב דיסקט שפרץ לי מהגב - אומנם השתפר עכשיו אבל לא מתאים לי כסא גלגלים :? אולי אטוס לפרופ' מרטנס תבלו ולא לכסח כי כרטיס אדום = השעיה
Almog Atar פורסם פברואר 24, 2006 דיווח פורסם פברואר 24, 2006 אני נאלץ לבטל עקב דיסקט שפרץ לי מהגב - אומנם השתפר עכשיו אבל לא מתאים לי כסא גלגלים :? אולי אטוס לפרופ' מרטנס תבלו ולא לכסח כי כרטיס אדום = השעיה חולצות של ריבר=השעיה איך שכחת פרט כזה חשוב ???
Eldar Sella פורסם פברואר 24, 2006 דיווח פורסם פברואר 24, 2006 בחמישי הקרוב יורידו לי את התחבושת מהאצבע השבורה! אז בשישי אני כנראה אבוא
Ilan Jonas פורסם פברואר 24, 2006 דיווח פורסם פברואר 24, 2006 אני נאלץ לבטל עקב דיסקט שפרץ לי מהגב - אומנם השתפר עכשיו אבל לא מתאים לי כסא גלגלים :? אולי אטוס לפרופ' מרטנס תבלו ולא לכסח כי כרטיס אדום = השעיה חולצות של ריבר=השעיה איך שכחת פרט כזה חשוב ??? כל דבר אדום = השעיה (חוץ מהפועל י-ם)
אורח פורסם פברואר 24, 2006 דיווח פורסם פברואר 24, 2006 יותר מתאים השם נבחרת קשקשנים. 6 עמודים בשרשור אחד ועוד שניים בזה ומי מגיע ? 5 לכדורסל + 4 לכדורגל. בעיברית נבחרת פרשים וקשקשנים. ההפסד כולו שלכם. ד"א נבחרת הזקנים ניצחה את חבורת הצעירים ההרצלינים.