×�ביר×� פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 תוכנה חמודה ושימושית שמחשבת אוטומטית את המרחק בו אתם צריכים להתחיל להמניך גובה .. מכניסים את גובה השיוט שלכם ואת הגובה שאליו אתם רוצים להמניך והוא מחשב לכם את המרחק מהנקודה שבו אתם אמורים להתחיל להמניך . התוכנה : www.yoav.vb-host.net/distance.exe מקווה שתהנו תוכנה שימושית מאוד
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 חח אבירם יה מפיץ תוכנות חח זה עבור מהירות הנמכה של 250 אממ, טוב, בעיקרון יש כמה באגים קטנים בתוכנה, חח כמו שהיא חד פעמית חח לא סתם, אבל אם אתה משתמשים בה, אז כדי להשתמש בה שוב אתם צריכים לסגור אותה ולפתוח מחדש, לא רציני ואממ, עקב התקפת וירוס מעצבן על המחשב האומלל שלי אתמול בלילה, אני לא יוכל לתקן אותה חח כי המחש פורמט ועוד דבר קטן, כל מי שהתוכנה רושמת לו שחסר קובת dll, אז בעע, אין לי מושג למה.
Oren Geva פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 אני לא מאמין שהתוכנה מחשבת לפי מהירות 250. סביר יותר שהיא מחשבת לפי 3 ל-1000 - על כל 1000 רגל הנמכה 3 מייל מהנקודה אותה רוצים לחצות בגובה X. כלומר, אם אתם טסים לאילת בגובה 19000 וצריכים לחצות את סמר ב 6000, 13000 רגל הנמכה. 3 * 13 = 39 מייל לפני. זה הכל. ובשביל זה לא צריך תכנה. כמובן שאפשר לחשב לפי הנוסחא האמיתית, אבל אז צריך גם קצת הנמכה ומהירות אותם התכנה לא מבקשת. בכל אופן, תתפלאו כמה ה-3 ל-1000 מדוייק.
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 חח שמע, הבעיות לא אצלי, כי אני בניתי את התוכנה, אני פשוט יודע שיש בעייה כזאת שקיימת עם הקובץ dll. והבעייה עם ה"חד פעמי" קיימת, אבל לפעמים לא. קיצר, חח יש בעיות, אבל אני לא יתקן אותם, כי כל הקבצים נמחקו. ונכון, התוכנה עובדת לפי נוסחה של 3 ל- 1000. מרחק = (1000/גובה)*3 חח וזהו :wink: