אורח פורסם פברואר 25, 2006 דיווח פורסם פברואר 25, 2006 ארוע בערבה של טיסנים (אם אפשר לקרא להם טיסנים). תמונות מרהיבות של ארוע מרהיב עם טיסנים מכל המינים ומכל הגדלים. אזהרה: התמונות לא לבעלי לב חלש ובעלי משקפים מגדילות במיוחד (הם עלולים לחשוב שזה 1:1 ). יש שם טיסן (עלק טיסן) שהוא 4\3 מהגודל האמיתי של המטוס :shock: וואלק אני מכניס לשם הבן שלי ויש מקום לבקבוק וחיתול ספייר. הסילונים בכלל מפחידים ...תיראו איזה באזים הם דפקו שם. מדהים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=358&msgid=72681280 תהנו.
Ran Bonfil פורסם פברואר 25, 2006 דיווח פורסם פברואר 25, 2006 זה טיסנים? :shock: אהבתי את האירבאס... נראה ממש מגניב עם מנועי סילון קטנים כ"כ...
Meitar Lugasi פורסם פברואר 25, 2006 דיווח פורסם פברואר 25, 2006 התכוננו למגה סט בימים הקרובים של תמנות מתוך האירוע המדהים הזה!
Itay Zecharia פורסם פברואר 25, 2006 דיווח פורסם פברואר 25, 2006 היה ב-14 למגזר הדתי וזה התבטל מי שהלך מוזמן לשתף גם בתמונות שלו
oz פורסם פברואר 25, 2006 דיווח פורסם פברואר 25, 2006 כמו כל שנה היה אחלה אירוע הטיסן 4\3 זה היה הפיטס S1 שהתרסק אגב אבל חפיף המנהל של הקבוצה השווצרית הזאת הוא מליונר אין לו בעיה לרכוש אחד חדש אגב איתי בקשר להופעה ביום רביעי לפי מה שאני הבנתי זה התבטל כי רק 10 אנשים התקשרו בשביל להגיע כאילו סוף סוף עושים גם בשבילהם ורק 10 אנשים מתכננים להגיע אומנם זה התבטל אבל בכל זאת ביום רביעי כמו כל יום היו חזרות גנרליות והיה אפשר לבוא ולראות חופשי ותאמין לי היה עדיף לראות את החזרות מאשר את המופע
4X-IDS פורסם פברואר 26, 2006 דיווח פורסם פברואר 26, 2006 לשמחתי יכולתי להגיע לארוע הערבה והיה מדהים! כל טיסן-מטוס.כל פרט קטן שחלקנו לא היינו רואים על המטוס האמיתי הוצג בטיסנים,אפילו אורות נחיתה היו להם למי שרוצה תמונות נוספות ניתן יהיה למצוא כתבה חדשה בימים הקרובים באתר www.planesandmodels.com
oz פורסם פברואר 26, 2006 דיווח פורסם פברואר 26, 2006 לשמחתי יכולתי להגיע לארוע הערבהוהיה מדהים! כל טיסן-מטוס.כל פרט קטן שחלקנו לא היינו רואים על המטוס האמיתי הוצג בטיסנים,אפילו אורות נחיתה היו להם למי שרוצה תמונות נוספות ניתן יהיה למצוא כתבה חדשה בימים הקרובים באתר www.planesandmodels.com עידו מזה "לשמחתי יכולתי להגיע"? לא נראה לי שמארגני האירוע היו בידיוק מוותרים לך עם היית אומר שאתה לא בא הם היו שולחים את הצוות השווצרי בחזרה לשוויץ העיקר שאתה תגיע ותעשה את המופע המדהים שלך
4X-IDS פורסם פברואר 26, 2006 דיווח פורסם פברואר 26, 2006 תודה תודה עוז! שמח לשמוע שנהנת מהקטע שלי אני מקווה שהיום/מחר כבר יהיה את החלק שלי במופע להורדה