עבור לתוכן
Niv Malin

ILS-->פורים---תזכורת!! יום שני מ-11!! עדכון עמוד 9

Recommended Posts

פורסם
אני ותום (Tom3D) כנראה מגיעים 10 דקות לפני,כדי לתפוס את 007 =] (היא ממריאה ב1055 למי שתוהה,לא 1040)

וגם אני כנראה :)

אני מקווה מאוד מאוד שמזג האויר יהיה איתנו ולא יבגוד בנו...

דרך אגב יונתן יש כבר אישורים?

פורסם
האישורים קיימים.

ורק מזג האוויר חסר :idea:

עננות גבוהה-בינונית. אובך רום וייתכן טפטוף

תחזית זה מדע של ניחושים, היום עוד מוקדם מדי לנחש מה יהיה ביום שני, הם יכולים לפספס את האובך ביום קדימה יום אחורה... גם אם יהיה אובך, לא נורא כשהמטוסים יעברו מעלינו נראה אותם (ונרגיש :mrgreen: )

פורסם

גם לי יש בעיית זהות קלה. לא משהו רציני...

הבית שנתתי לכם לחד"ב לפני שנה בעצם פרוץ ולא שלי...נראה לכם שאני גר בעיר היוקרתית אשדוד? למה אתם חושבים היה אסור לעלות למעלה? הבעלים היו קשורים באזיקים ברגל באיזה חדר ולכל אחד נתתי מסור אחד בלבד לעשות בו מה שהוא רוצה. אני בעצם גר בעיירת הפיתוח סביון :? - ובואו לא ניכנס אפילו לדבר על זה שאני ישן עם דובון חום קטן בלילה... :roll:

אנשים - מה נסגר??! :shock:

חוץ מזה, מאיפה ההורים שלכם יודעים באיזה שמות אתם נרשמים לאתרים אם אתם לא אומרים להם? אני באמת לא מבין את כל הסיפור בשינויי שם האלה... :?

פורסם

הבית שנתתי לכם לחד"ב לפני שנה בעצם פרוץ ולא שלי...נראה לכם שאני גר בעיר היוקרתית אשדוד? למה אתם חושבים היה אסור לעלות למעלה? הבעלים היו קשורים באזיקים ברגל באיזה חדר ולכל אחד נתתי מסור אחד בלבד לעשות בו מה שהוא רוצה. אני בעצם גר בעיירת הפיתוח סביון :? - ובואו לא ניכנס אפילו לדבר על זה שאני ישן עם דובון חום קטן בלילה... :roll:

חוץ מזה, מאיפה ההורים שלכם יודעים באיזה שמות אתם נרשמים לאתרים אם אתם לא אומרים להם? אני באמת לא מבין את כל הסיפור בשינויי שם האלה... :?

אני ידעתי את זה כל הזמן !! :shock: :shock: :o:o

ואיך העצלנית השחורה והשמנה (לילה) קשורה לזה?

פורסם

א. הרשה לי לברך אותך על שכתבת משהו מצחיק, רק מצטער שלא יכולתי לצחוק עקב השעה המוקדמת [התעוררתי לפני 5 דק'].

ב. מה שנסגר זה שיש אנשים שהם טיפ טיפה פחות מאגניבים ממך, שאשכרה עושים מה שההורים שלהם ביקשו ומספרים להם לאן הם נרשמים באינטרנט לפני שהם עושים את זה! איזה חננות! עזוב אותם בשקט, מסכנים, תתרכז בעצמך :)

ג. באמת לא קשה להבין. אם השם שלך היה 1 מתוך 10 בארץ ואחד ויחיד בעיר שאתה גר בה, היה טיפשי מצידך לחשוף אותו על ההתחלה לקהילה שאתה לא מכיר את האנשים בה. יש מספיק חברלך חולים בשכל שצריך להזהר מהם.

אני רק מנסה להסביר מה נסגר, מצטער אם הנימה קצת תוקפנית, זאת לא הייתה הכוונה, ואין לי כוח לערוך עכשיו.. :|

פורסם

א. הרשה לי לברך אותך על שכתבת משהו מצחיק, רק מצטער שלא יכולתי לצחוק עקב השעה המוקדמת [התעוררתי לפני 5 דק'].

ב. מה שנסגר זה שיש אנשים שהם טיפ טיפה פחות מאגניבים ממך, שאשכרה עושים מה שההורים שלהם ביקשו ומספרים להם לאן הם נרשמים באינטרנט לפני שהם עושים את זה! איזה חננות! עזוב אותם בשקט, מסכנים, תתרכז בעצמך :)

ג. באמת לא קשה להבין. אם השם שלך היה 1 מתוך 10 בארץ ואחד ויחיד בעיר שאתה גר בה, היה טיפשי מצידך לחשוף אותו על ההתחלה לקהילה שאתה לא מכיר את האנשים בה. יש מספיק חברלך חולים בשכל שצריך להזהר מהם.

אני רק מנסה להסביר מה נסגר, מצטער אם הנימה קצת תוקפנית, זאת לא הייתה הכוונה, ואין לי כוח לערוך עכשיו.. :|

=D>

פורסם

שי, אתה לא מבין אני חושב. אם יש איזה פסיכופתים פה, זה לא מחייב שהם חלק מVATIL. מה מונע מאיזה פסיכופת להיכנס לאתר VATIL לפורום, להסתכל על השם שלך ולמצוא אותו. גם אותי לא קשה לחפש. אני אפילו פרסמתי פעם מפה לבית שלי פה בפורום אם מישהו רוצה להגיע... - זה לא היה ניסיון להצחיק, זה היה ניסיון להוריד אתכם (או את ההורים שלכם) לכדור הארץ. נכון, לא חסרים פסיכופתים, אבל לא צריך להגזים. אם אתה חושב שאני מה-"מאגניבים" האלה שלא מדברים עם ההורים שלהם, אתה טועה. אני הייתי צריך לשכנע אותם לארח פה קבוצה שלמה של אנשים שהם בחיים לא ראו. אבל עובדה שהם הסכימו. הבעיה שלי היא פחות זה...הבעיה שלי היא שאחרי שראיתם שיש פה אחלה של אנשים עדין לא אמרתם כלום. אבל זה כבר עניין שלכם ושל ההורים שלכם, מי אני שאתערב או אגיד לכם משהו על זה. זו רק דעתי, אתם מוזמנים לקבל אותה או לא. וכאן אני מסיים מבחינתי את הדיון בנושא הזה.

דרך אגב - עומרי סודרי באשדוד יש רק 1. לפחות כרגע.

ניפגש ב-ILS!! 8)

פורסם

עומרי, הכוונה שלי הייתה להבהיר לך איך זה נשמע למי שהסתיר את הזהות האמיתית שלו - מעליב ומיותר. ואתה ממשיך עם זה באופן יותר פוגע ב-"להוריד אותך ואת ההורים שלך לכדור הארץ". זה היה כל הרעיון. אנחנו מאוד קשורים ואנחנו מאוד בכדור הארץ - זה כל העיקרון בהסתרת הזהות המלאה בהתחלה. נכון, עד עכשיו לא חשפתי את הזהות, ונקשרתי כ"כ לכל העניין שבכלל שכחתי שנתתי שם משפחה בדוי. אבל הנה אני הולך לעשות את זה במפגש נכון?

מפגש מהנה לכולם וחופש נעים, נדבר שם... :D

פורסם
אמרו שיהיה קר אבל לא גשום!

יהיה כיף :)

נכון ירדו לגמרי מעניין הגשם ודחו אותו לרביעי (במיוחד בשבילנו :lol: )....

אבל אמרו שיהיה אובך....

מקווה בכל מקרה שהנחיתות יהיו על 12...

פורסם

אם יש אובך אז הסיכויים ממש טובים לנחיתות על 12. מה שבאמת יבאס זה שאם יהיו רוחות והנחיתות יהיו על 26. נוכל לצלם אחלה שוטים של מטוסים מסיעים...

יש בכלל איזור לספוטרים באיזור של 26?

פורסם
אם יש אובך אז הסיכויים ממש טובים לנחיתות על 12. מה שבאמת יבאס זה שאם יהיו רוחות והנחיתות יהיו על 26. נוכל לצלם אחלה שוטים של מטוסים מסיעים...

לא ממש למרות שכל השטח שם פתוח אבל הוא רחוק מאוד מהכביש ואין דרך גישה....

רק מצומת הטייסים וגם זה לא הכי טוב.....

פורסם

סחטיין על הכינוי החדש :D

ד"א אל תחשבו על המקרים הכי גרועים, אין סיבה שלא יהיו נחיתות על 12.

פורסם

סחטיין על הכינוי החדש :D

ד"א אל תחשבו על המקרים הכי גרועים, אין סיבה שלא יהיו נחיתות על 12.

תודה תודה, הגיע הזמן שאני ישנה מהכינוי המטומ** הזה שהיה לי לפני כן (שנירשמתי לחטיבה לא חשבתי שאני יכנס אליה ממש ושזה יהיה ממש רציני אז סתם נירשמתי בכינוי לא קשור....)

פורסם

שימו לב יום שני 13.2.2006 נפגשים ב-ILS 12 מ-11 ועד מתי שנרצה...

קבוצה מאורגנת של אנשים נפגשים ב-09:50 בתחנת רכבת מרכז (ארלוזרוב) ונוסעים ביחד באוטובוס לאור יהודה ומשם ברגל ל-ILS....

מי שמתכוון להגיע יחד איתנו בקבוצה המאורגנת שיכתבו בבקשה תגובה כדי שנידע למי לחכות שמגיע איתנו...

פורסם
שימו לב יום שני 13.2.2006 נפגשים ב-ILS 12 מ-11 ועד מתי שנרצה...

קבוצה מאורגנת של אנשים נפגשים ב-09:50 בתחנת רכבת מרכז (ארלוזרוב) ונוסעים ביחד באוטובוס לאור יהודה ומשם ברגל ל-ILS....

מי שמתכוון להגיע יחד איתנו בקבוצה המאורגנת שיכתבו בבקשה תגובה כדי שנידע למי לחכות שמגיע איתנו...

אני מגיע איתכם.!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...