yossilevy פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אני עם אישתי עשיתי כתנאי לחתונה הסכם שאני לא נפרד לעולם מהטייס האמיתי והווירטואלי. לקחתי אותה לסיבוב מעל הבית בגובה נמוך היא התקרשה למשפחה שלה להשוויץ שאנחנו טסים מעל הבית (אגב מעל ירושלים בזמנים הטובים שעטרות היה פעיל) היא כל כך נהנתנה ואמרה לעצמה איך אפשר להפסיק לו (כלומר לי) את המקצוע של הטייס הרי זה חלום ילדות שהתגשם. היא מעולם לא אמרה לי לא לטיסות אפילו אם זה על חשבון המשפחה. כנראה שזכיתי באישה מדהימה..... מודה לאל
אורח פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 עופר, אני בטוח שאישתך מעדיפה אותך בסימולטור ולא במסק"ר. אבל אכן, כמו שעופר ציין, חשוב שבני הזוג יעריכו ויכבדו את תחביבי החצי השני. אני לא חושב שמדובר כאן בתחביב מוזר יותר מאשר איסוף בולים (בשביל מה זה טוב?) או כל תחביב אחר. ילדותי? מי שאומר כך פשוט לא עסק בזה. ראינ כבר כמה תינוקות מגודלים מפורומים אחרים. מדובר כאן פשוט בתחביב. הבעיה היא באופיו הממכר, וצריך לקחת הכל בפרופורציות.
Doron_Angel פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 ברגעים כאלה,אני מודה לאלוהים שאני רק בן 15 (ביום שני בן 15 בדיוק,טיסות בשמי הארץ ומסוק בלאק הוק פרטי יתקבלו בשמחה)אבל אני מודע לעובדה שזה תחביב שעשוי להפריע לנשים,שיוצא לי לדבר עם ידידה ולפתע עובר מטוס וכמובן שהמבט שלי עובר אליו באוטומט,הן כועסות אבל רגילות,אחרי הכל אותה אני רואה תמיד,אבל פטר מקס לא בא כל יום בר, מזל טוב!!! בכל מקרה, מניסיון, קדחת הסימולטור איננה חולפת, כך שאני מניח כי בעתיד תאלץ להתמודד (בוריאציה כזו או אחרת) עם המצב. :roll: עד אז, תהנה והפק את המירב...
ely129 פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 אך חיי הנשואים לטייס הוירטואלי... תרשו לי להיות קצת יצירתי בעניין: (ברשותכם) "אז נכון שמתחת לחופה נשבעת כמו כולם כי שכחו להזכיר בדת- את הליך הגישה עם פקח לא מיומן וגם בערב החתונה נאלצת לבצע ויתור כואב במקום לפקח- עם האורחים להתחבב.. וכך הכרת בצורה מוחשית וישירה את הביטוי- לכול סיר יש מכסה- אבל במקרה שלך מדובר בחוסר התאמה- לא בגודל (זה כבר תחום אחר) אלא בצורה.. ומהר מאוד תבין "שזמן איכות" כהגדרת התורה: ישיבה באירוע ענק עם כול חברי החטיסה אינה מתקבלת על ידי בת זוגתך וכוונתה שונה לחלוטין מהכרתך הבריאה ויש משפטים בלתי נתפסים כמו: "לכול אחד מבני הזוג זמן לעצמו"- תרשו לי לפרש: לה מגיע זמן לעצמה, וזמנך הפנוי אמור להיות מוקדש רק לה.. לא איני טוען כי ניתן לשנות את התורה אבל- אם לאבותינו היה באותו זמן גישה לא היינו כאן לבצע הליך סיד או סטאר ע"פ הכלליםהמוכרים בקיצור לא היו ילדים... אז הכול בחיים איזונים יקיריי וגם עם מאזנות במטוס לפעמים צריך להתרפס ולנסות יותר מאוחר או להתרפס ולנסות פעם נוספת בעדינות יתרה ולכן המסקנה אין פה פתרונות קלים ופשוטים- החוכמה היא לדעת לזהות סימנים מתי לוותר ומתי להקשיח ובסופו של דבר תזכרו דבר אחד חשוב: אם המשפט הזה מוזכר- "אם אלוקים רצה שנעוף היה נותן לנו כנפיים" תענו- "נסתרות דרכי האל ומי אנו להבינן-אבל... כנפיים דורשות אנרגיה לטיסה ולכן האל הרחום המציא את הסימולטור לטיסה... ועכשיו שהבנו את הנקודה- שחור שתיים סוכר וחתיכת עוגה בבקשה..." מהנשוי עם הניסיון שגיא
oz פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 נשוי אני עדין לא אבל אמא פולניה יש לי ותאמינו לי חברים זה נראה לי אפילו יותר קשה מלהיות נשוי!!! כל הזמן צועת עלי "תיצא כבר מהמחשב תפסיק לטוס במטוסים שלך תיצא כבר מהבית" ואז בסופו של דבר כשיוצאים מהבית "מה אתה יוצא לך תכין שיעורים יש לך מבחנים להתכונן עליהם קר בחוץ אתה לא יוצא עכשיו הולך לרדת גשם עוד מעט" אךךךך לא קל לגדול אצל פולניה.... בגלל זה ששואלים אותי לאן אני רוצה להתגיס בגיוס שקרב ובה אני אומר מק"מ מאה קילומטר מאמא :roll:
אורח פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 הבעיה הרבה יותר גדולה לחיילים עם חברות, כי שאני חוזר לסוף שבוע, אני יודע שיש לי 3 ימים בשביל חברה, לבלות, לישון, לפקח, לטוס ולדאוג לאירועים אם יש, לא קל לחלק את כל זה, וכמעט כל פעם יש לנו ויכוח באיזה יום אני טס ובאיזה יום אני איתה.שלא נדבר על אירוע חדר בקרה, שהיא שומעת את זה היא יודעת שבסוף שבוע הקרוב אין לה חבר... הצחקת אותי, לך לפחות יש 4 ימים של שקט ממנה לנו אין מפלט, אנחנו תמיד בבית. ועוז, הדבר שיותר גרוע מאמא פולניה זה להיות נשוי לפולניה שאמא שלה פולניה וגם אמא שלך פולניה. עכשיו ניראה אותך עומד בזה מקומי בגן עדן מובטח .... מקווה שעד שאני אגיע לא ישארו שם בתולות :wink:
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 נשוי אני עדין לאאבל אמא פולניה יש לי ותאמינו לי חברים זה נראה לי אפילו יותר קשה מלהיות נשוי!!! כל הזמן צועת עלי "תיצא כבר מהמחשב תפסיק לטוס במטוסים שלך תיצא כבר מהבית" ואז בסופו של דבר כשיוצאים מהבית "מה אתה יוצא לך תכין שיעורים יש לך מבחנים להתכונן עליהם קר בחוץ אתה לא יוצא עכשיו הולך לרדת גשם עוד מעט" אךךךך לא קל לגדול אצל פולניה.... בגלל זה ששואלים אותי לאן אני רוצה להתגיס בגיוס שקרב ובה אני אומר מק"מ מאה קילומטר מאמא :roll: חזק... אהבתי בהצלחה במשימה :!:
Ido Rosenthal פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 אוי כמה משברים היו לי ולחברה בגלל הסימולטור, צריך פשוט ללמוד להציב את הגבולות ולקרוא את הבעות הפנים מתי אתה עובר את הגבול. באמת אבל אחרי פעם אחת בILS שנורא הלהיבה אותה היא הרבה יותר מבינה את המחלה שלי :mrgreen:
David Rosenfeld פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 מפאת גילי המתקדם זה היה מכל הכוונים אישתי " דוד תינחת כבר צריך לעשות..." והבנות "אבא לאן טסת היום... וכו" כנ"ל החברים "נו דוד אפשר כבר לטוס איתך..." זה ניפסק והפיות נסתתמו כשהראתי להם ששמי מופיע ב 2 מגזינים מפוארים למראה בשנה זו 1.PC Pilot 2.Comuter Pilot ....נקמה קטנה בכל המלאיזים (אם א או ע ?) ועכשיו מתחיל "מה אתה מחלק בחינם.." אוף דוד רוזנפלד
oz פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 הבעיה הרבה יותר גדולה לחיילים עם חברות, כי שאני חוזר לסוף שבוע, אני יודע שיש לי 3 ימים בשביל חברה, לבלות, לישון, לפקח, לטוס ולדאוג לאירועים אם יש, לא קל לחלק את כל זה, וכמעט כל פעם יש לנו ויכוח באיזה יום אני טס ובאיזה יום אני איתה.שלא נדבר על אירוע חדר בקרה, שהיא שומעת את זה היא יודעת שבסוף שבוע הקרוב אין לה חבר... הצחקת אותי, לך לפחות יש 4 ימים של שקט ממנה לנו אין מפלט, אנחנו תמיד בבית. ועוז, הדבר שיותר גרוע מאמא פולניה זה להיות נשוי לפולניה שאמא שלה פולניה וגם אמא שלך פולניה. עכשיו ניראה אותך עומד בזה מקומי בגן עדן מובטח .... מקווה שעד שאני אגיע לא ישארו שם בתולות :wink: ואי ואי זה באמת הדבר הכי גרוע שיש
David Misha פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 האמת..לי הכי קל לדבר... אני לא צריך להגניב הבייתה יוק..כי היוק לא בבית ואני לא צריך שאישתי תיסע לחול כדי להפתיע אותה ולגור עם החתולים אבל...יש כאן עניין באמת רגיש שנקרא בשפת הנשואים "זמן איכות",, לדעתי צריך לחלק את הנושא לשתי קטגוריות: 1. נשות בוני הקוקפיטים. BVP - Builder Virtual Pilot 2. נשות טייסי המחשב בסלון. CVP - Computer Virtual Pilot אם נלך מהקל לקשה, נראה לנשות טייסי המחשב יהיה קל הרבה יותר להתמודד עם העובדה הלא קלה להיות אשת CVP, היא רואה אותך, "מדברת" (מפריעה) איתך לפעמים, אתה בקשר עין תמידי איתה, היא יכולה לצעוק לך לקום לראות מה עם הילד או כל דבר אחר שהיא פתאום תרצה ממך וכל זאת למרות שאתה כבר במינימה..לא יעניין אותה כלום. לעומת זאת נשות ה BVP בבעייה רצינית ביותר..בוני הקוקפיטים נמצאים רוב זמנם בחדר/מקום/גג צבוע באור חיוור ומוזר..הם לרוב הוזים ומכונסים בתוך מחשבותיהם. נשות ה BVP לרוב ימצאו את בן זוגם עם בגדי עבודה מאובקים, אוחזים ביד ימין מברג וביד שמאל תמונה מוזרה שהודפסה מאתר שנקרא איירלנס או משהו כזה, הם מביטות בו בעצב ובהבנה. הן ילכו לישון לבד ויתעוררו בבוקר עם ה BVP לשמע נחירותיו הרמות אחרי ליל שימורים בגלל שכרטיס מסויים לא הגיב נכון כל הלילה. נשות ה BVP נמצאות בהתמודדות יוםיומית עם העובדה שבכל מקום בו הן יוצאות לבלות, לטייל ו/או לקנות יחד הן ימצאו פתאום את ה BVP מנסה בכל כוחו למצוא וללקט שאריות של עץ, פלאסטיק או כל חומר אחר שנמצא ברדיוס של 100 מטר מאיזור. הם מתמודדות כמעט יום יום עם העובדה שבשעת שיחה עם ה BVP שלהם פתאום הוא קופץ עם רעיון שעלה במוחו והוא נעלם לאותו מקום מוזר שהוא שרוי בא.. נשות ה BVP נאלצות להסכים עם העובדה שה BVP לא מפסיק להאמין ולנסות לשכנע אותה שהמקום הזה שהוא נמצא בו רוב שעותיו הפנויות נקרא ארמון, היכל, קוקפיט ??!! וכל מה שהיא רואה זה בעצם פלטות של עצים ופלאסטיק שמחוברים ללא שום דימיון למשהו שהיא מכירה שאמור להעשות מעץ... הפתרון הוא לא פשוט כמו הנקודות שהועולו בדיון מעמיק זה..אין כאן שחור ולבן,,בעצם אין פתרון, כל זוג יתנהג אחרת בשני המקרים...זה מאוד תלוי בסוג ובעומק הקשר ובמערכת היחסים בין בני הזוג, אין ספק שאם ישנה הבנה הדדית לא תהיה בעייה,,ואם אתה עמוק בפנים תהיה מוכן לקבל תחביב מוזר של אישתך,, אין בעייה שהיא תקבל את שלך. אז אני כאן במעמד זה כורע ברך,,מוריד את הכובע ומנשק את אישתי אלף פעם על הסבל הזה... תודה דליה.
אורח פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 אההה. אבל מה עם נשות ה-CVP/AD-SB/SM? (שזה כמובן Computer Virtual Pilot/Aircraft Designer - Scenery Builder/Staff member) אצלן הבעל לובש שלושה כובעים, והיא לא מתחלקת רק עם הטיסה, אלא גם עם העבודות היצירתיות ועבודות המנהלה שהתחביב דורש... בקיצור, צריך להחזיק אישה נפלאה שתהיה מוכנה לסבול אותכם גם אם זה אומר שהיא צריכה ללכת לסופר מוקדם כי ב 21:30 המנועים מונעים באיזה אי פסיפי (TFC מחייב) או לנסוע להורים שלה בשבת לבד כי יש חדר בקרה או כל דבר דומה. וכמו שאמרתי קודם - אם אפשר לשתף אותה בתחביב - ואם תעשו את זה נכון היא גם עשויה למצוא עניין לפחות באלמנטים מסויימים בו - אז זה הרבה יותר נחמד. http://library.avsim.net/search.php?Sea ... CatID=root המטוסים של פזית זכו כבר לאיזה 1000 הורדות ומסע בלתי נשכח באירופה.
David Misha פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 צודק אורן נשות ה CVP/AD-SB/SM באותה בעייה פחות או יותר...אני לא מזלזל חלילה ב CVP... הייתי CVP 5 שנים לפני שהפכתי בעל כורחי ל BVP אני יודע שזו בעייה קשה וצריך PFVP צמוד לכל החטיבה :shock: PFVP - Psychiatrist For Virtual Pilot
Ilan Jonas פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 סתם רציתי להעיר שאחרי עשרות אלפי הודעות זה אחד השרשורים הכי חמודים שהיו לנו בפורום הזה - תודה ליעקב היזם ולכולם על האתנחתא המהנה! :wink:
E.Z פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 אני יודע שזו בעייה קשה וצריך PFVP צמוד לכל החטיבה :shock: PFVP - Psychiatrist For Virtual Pilot בנושא הזה אפשר לאמץ אולי את שמוליק כבר יש לו טייטל עם קיצור (DCRM) אז יהיה לו עוד אחד וגם התפקיד דיי דומה
zvi rodes פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 וואלה איזה דיון,(לא לטעות בין ה-ד ל-ז ). אחרי 30 שנות נישואים מאושרים שבתוכם שלושה ילדים נפלאים ,כלב,חתולים,דגים ותוכים בא לחיינו הסימולטור.הסימולטור הנחמד הזה ,לא בוכה בלילה,לא דורש אוכל ,לא דורש סיבוב לקקי,לא מבקש שיספרו לו סיפור,לא מבקש לצאת לסיבוב קניות,כזה מותק כזה,שקט ,לא זז .אבל בתוך השקט הזה מסתתר לו שדון קטן כזה הלוחש לך במין מילות קסם,בוא אלי ,בוא התקרב אל תפחד אני רואה ולא נראה,בוא תראה מה אני השדון הקטן יכול לעשות למצב הרוח שלך,שב רק לרגע ,אהה סגור את הדלת ,יופי,עכשיו בלחש הוא אומר" לחץ כאן בבקשה וכאן וכאן "והינה למול העיניים נפתח עולם חדש ,מראות חדשים ,כפתורים לרוב ובכאילו שהזמן לא עבר קדימה מחוגי השעון נעים במהירות לאחור ,כשהיינו ילדים אהבנו לגעת למשש לנסות ,לראות מה קורה עכשיו .יושב אני ושוקע בתוך הכיסא ,אצבעות כף ידיי מתקתקות כידיי אומן המנגן על פסנתר ,הרגע שהשדון לחש לי הופך לעוד רגע ועוד רגעים ושעה ויותר ולפתע נשמעת נקישה ובת קול כאילו ממרחקים ,כן נכון ,האישה הטובה הדואגת לכל מחסור,השותפה שלי בחיים ," אתה כאן?מה זה? אתה משחק? " ואני עונה " זה לא משחק זה סימולטור".והיא מסתכלת רגע ואומרת " מסכן ,לא היו לך צעצועים כשהייתה קטן?,אני חושב רגע ,מה אומר ? איך אסביר ? הרי זה לא קשור בבישול ,גיהוץ,ניקיון,הורדת זבל,פרנסה.אני מעדיף לא להסביר כי התוצאה כבר ידוע לי מראש.אני שותק.העיניים תקועות עמוק בתוך מלבן (מסך)ומשוטטות ימינה ושמאלה מעלה ומטה ,לפתע מופיע ממעמקי המסך השדון בחיוך מוזר ובסיפוק מלא על פניו ,גופי החל לרעוד,מה זה?מה קורה לי?חושיי מתערפלים ,כבר חושך בחוץ ,דיי אני רוצה לקום ,מספיק,אבל השדון קורץ לי בעינו ואומר "עוד רגע, יש עוד משהו ."אז לפתע אני מבין ,זהו,נדבקתי,עולמי עכשיו לא יהיה כבעבר,השדון הצטרף לחיינו.
David Misha פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 תראו איך איזה כשרונות מפיקה חטיבת VATIL...לא יאמן..מ-CVP פשוטים מתגלים כאן חברים כשרוניים ברמה שלא תאמן..אז יש לנו כאן: נגרים, כדורגלנים וכדורסלנים, אלקטרונאים, צלמים, משוררים, סופרים... יש כאן במקרה טייסים ???? :?:
Itay Zecharia פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 אך חיי הנשואים לטייס הוירטואלי...תרשו לי להיות קצת יצירתי בעניין: (ברשותכם) "אז נכון שמתחת לחופה נשבעת כמו כולם כי שכחו להזכיר בדת- את הליך הגישה עם פקח לא מיומן וגם בערב החתונה נאלצת לבצע ויתור כואב במקום לפקח- עם האורחים להתחבב.. וכך הכרת בצורה מוחשית וישירה את הביטוי- לכול סיר יש מכסה- אבל במקרה שלך מדובר בחוסר התאמה- לא בגודל (זה כבר תחום אחר) אלא בצורה.. ומהר מאוד תבין "שזמן איכות" כהגדרת התורה: ישיבה באירוע ענק עם כול חברי החטיסה אינה מתקבלת על ידי בת זוגתך וכוונתה שונה לחלוטין מהכרתך הבריאה ויש משפטים בלתי נתפסים כמו: "לכול אחד מבני הזוג זמן לעצמו"- תרשו לי לפרש: לה מגיע זמן לעצמה, וזמנך הפנוי אמור להיות מוקדש רק לה.. לא איני טוען כי ניתן לשנות את התורה אבל- אם לאבותינו היה באותו זמן גישה לא היינו כאן לבצע הליך סיד או סטאר ע"פ הכלליםהמוכרים בקיצור לא היו ילדים... אז הכול בחיים איזונים יקיריי וגם עם מאזנות במטוס לפעמים צריך להתרפס ולנסות יותר מאוחר או להתרפס ולנסות פעם נוספת בעדינות יתרה ולכן המסקנה אין פה פתרונות קלים ופשוטים- החוכמה היא לדעת לזהות סימנים מתי לוותר ומתי להקשיח ובסופו של דבר תזכרו דבר אחד חשוב: אם המשפט הזה מוזכר- "אם אלוקים רצה שנעוף היה נותן לנו כנפיים" תענו- "נסתרות דרכי האל ומי אנו להבינן-אבל... כנפיים דורשות אנרגיה לטיסה ולכן האל הרחום המציא את הסימולטור לטיסה... ועכשיו שהבנו את הנקודה- שחור שתיים סוכר וחתיכת עוגה בבקשה..." מהנשוי עם הניסיון שגיא מוכשר מאוד, אהבתי. אני הולך להלחין את זה
Shmulik Lin פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 טוב חזרתי מאילת משבוע עם האינדיאנים שלי מטבע הדברים צריכים לכתוב כמה מילים: השריטה קיימת ולא אהודה מאוד על אישתי שתחיה-לא מעדות אשכנז כשמפקחים ,צריך לתאם עם מודיעין טיס-(האישה) שעות כשטסים ומגיעים לנחיתה איפשהו ונמצאים בפיינל ידנית בלי ראות-- "אולי תצא כבר מהכוך-אוהד מחכה לך לשיעורי בית,עמית מחכה לך שתשכיב אותה" ואז הריטואל...."שניה אני כבר נוחת,הסורים לא על הגדרות"...... ועוד ריטואל.."אני הולך לדבר עם משאבי אנוש של אלעל שיזרקו אותך מהעבודה...., הדיילת לא מבצעת את תפקידה ולא דואגת לזרימה של נס קפה וחטיפים שונים לקוקפיט" ואם לוקחים איזה מטוס מהרצליה באמיתי..."תודיע לי שאתה נוחת"-אף פעם לא מודיע לה, הטלפון מגיע ממנה אוטומטית.. כמו שתומר אמר..כשקיבלתי את הרשיון,לקחתי את אשתי לאזור 3 לטיול מעל הבית... המראה ברוח צד 10 קשרים,טיסה קופצנית במיוחד,הגענו מעל כ"ס ואני אומר לה: תסתכלי החוצה ,הנה הקניון ,הנה האיצטדיון ,הנה קלקיליה וטירה והנה הבית שלנו והאוטו בחנייה וכו'... היא הסתכלה ואמרה לי לפני ההקאה: יללה הבנתי אותך תחזיר אותי להרצליה... זאת הייתה הפעם הראשונה שלקחתי את אישתי לטיסה וכנראה גם האחרונה.... סה"כ,היא מכבדת מאוד וטוענת שאני מאוד לא נורמלי בנושא הטיסות והפיקוח אבל , השעות במחשב אינן באות על חשבון הזוגיות ויש לכבד נשותינו על כך מאוד עד כאן יעקב-ח"ח על השרשור שנהייה בריאים
danb2000 פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 סתם רציתי להעיר שאחרי עשרות אלפי הודעות זה אחד השרשורים הכי חמודים שהיו לנו בפורום הזה - תודה ליעקב היזם ולכולם על האתנחתא המהנה! :wink: צודק אילן - מסכים איתך. אחלה שרשור - נותן מקום לשרוטים להגג וגם לשפוך קצת את הלב (והרבה יותר זול מפסיכולוג ) רק דבר אחד חסר לי פה. מה זה חסר - צועק בהיעדרותו :!: מנחשים? כנראה שלא. אז אני אגיד לכם. למה אין פה בשרשור הזה (כבר 3 דפים ועוד היד נטויה) הודעה אחת בסגנון: "איך מסבירים למשפחה / בעל / ילדים, שהיום אין ארוחת ערב כי אמא בתורנות על-LLLL או יוצאת על סלוט ELY541 לאתונה" :?: :?: :?: :?: :?: איך אתם מסבירים את זה? הרי בעולם התעופה האמיתי כסא שמאל (וימין) בתא הטייס כבר מזמן לא על טהרת המין הגברי, ובמגדלי הפיקוח ועמדות הבקרה האווירית אחוז הנשים הפקחיות אפילו גדול מזה של הטייסות. אז איך אתם מסבירים שאצלינו אין אפילו אחת לרפואה :?: לא אומר חמש או עשר או מאה. אחת צדיקה בסדום :!: איפה טעינו :?: או שלא :?: המממ.... מעניין (אותי לפחות ).
mickey lip פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 אני ניסיתי לעניין את אשתי. אפילו עשתה טיסה על ססנה ( שכבר לא תטוס יותר ). לא נראה לה. היא החליטה שתפקיד הפרסרית יותר מתאים עבורה. לזכותה לומר שהיא מקבלת יפה מאוד עם השריטה שלי וכל ההוצאות הכספיות הנלוות + זמן איכות. ומה שיפה הוא , שזכינו פה גם בעוד זוגות חברים, גם מחוץ לטיסה. וזה לדעתי הכי כיף , ממש כמו משפחה קטנה, משפחת השרוטים ונשותייהם. זו ההזדמנות שלי שוב לומר לה " נטע תודה, אה, ופעמיים קפה , 2 סוכר בבקשה ".
Bar69 פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 סתם רציתי להעיר שאחרי עשרות אלפי הודעות זה אחד השרשורים הכי חמודים שהיו לנו בפורום הזה - תודה ליעקב היזם ולכולם על האתנחתא המהנה! :wink: צודק אילן - מסכים איתך. אחלה שרשור - נותן מקום לשרוטים להגג וגם לשפוך קצת את הלב (והרבה יותר זול מפסיכולוג ) רק דבר אחד חסר לי פה. מה זה חסר - צועק בהיעדרותו :!: מנחשים? כנראה שלא. אז אני אגיד לכם. למה אין פה בשרשור הזה (כבר 3 דפים ועוד היד נטויה) הודעה אחת בסגנון: "איך מסבירים למשפחה / בעל / ילדים, שהיום אין ארוחת ערב כי אמא בתורנות על-LLLL או יוצאת על סלוט ELY541 לאתונה" :?: :?: :?: :?: :?: איך אתם מסבירים את זה? הרי בעולם התעופה האמיתי כסא שמאל (וימין) בתא הטייס כבר מזמן לא על טהרת המין הגברי, ובמגדלי הפיקוח ועמדות הבקרה האווירית אחוז הנשים הפקחיות אפילו גדול מזה של הטייסות. אז איך אתם מסבירים שאצלינו אין אפילו אחת לרפואה :?: לא אומר חמש או עשר או מאה. אחת צדיקה בסדום :!: איפה טעינו :?: או שלא :?: המממ.... מעניין (אותי לפחות ). בסדר לפחות הן מסכימות להיות דיילות אבל היה יכול להיות מגניב אם הייתה לנו אישה בחטיבה,הן טייסת והן פקחית. ELY338 clear ILS12,What are you doing after your shift?
Koobe פורסם מרץ 11, 2006 דיווח פורסם מרץ 11, 2006 אשתי האהובה מרשה לי חופשי כמעט לחלוטין, רק לא על חשבון זמן איתה וגם זה בדרך כלל ברוח טובה. אבל הטריק הכי טוב הוא לעניין את הילדים: אף אמא לא תתלונן על זמן איכות של האבא עם הילדים בתחביב משותף. זה גם תחביב איכותי, חינוכי ומשכיל והסיכויים לחטוף סכין בצלעות או לשבור רגל יותר נמוכים מאשר בחוץ :roll: מותק, עשית מילואים ביום רביעי האחרון? נראה לי ששמעתי אותך נותן לנו קלירנס בעובדה. AIZ852...
Avi Cohen פורסם מרץ 11, 2006 דיווח פורסם מרץ 11, 2006 אני פשוט בניתי צימר מאחורי הבית. ואז אני טס לי בכייף מבלי שהאשה תפריע.