עבור לתוכן
E.Z

***סיור-מרכז תיאום-נידחה-עמוד 3***

Recommended Posts

פורסם

וואו איזו רשימה, הנבחרת המובחרת.

כעת ברור מדוע החליטה הועדה לגרוע אותי מהרשימה, למרות שהייתי בין הראשונים שנרשמו,

כי לא היה מקום לרז גואטה, ואופס פתאום יש מקום.

לא נורא, שתהנו, כנראה שצריך לאכול עוד הרבה קש כדי להכלל ברשימה המובחרת.

פורסם
וואו איזו רשימה, הנבחרת המובחרת.

כעת ברור מדוע החליטה הועדה לגרוע אותי מהרשימה, למרות שהייתי בין הראשונים שנרשמו,

כי לא היה מקום לרז גואטה, ואופס פתאום יש מקום.

לא נורא, שתהנו, כנראה שצריך לאכול עוד הרבה קש כדי להכלל ברשימה המובחרת.

כמו שכתבתי לך במייל אתה מוזמן לפנות אל מנהל החטיבה לקבל הסברים.

אל תכריח אותי לנעול את הרשור הזה.

פורסם

אתם שומעים דפיקות ברקע?

זה אני נותן סטירות לעצמי. רק עכשיו נודע לי על הסיור הזה (לא משנה שאני לא ממש פעיל כאן).

:bad-words:

פורסם
אפשר לקבל בבקשה קצת יותר מידע על מקום המפגש ולאן להגיע[טרמינל או מקום אחר בשדה]?

מידע יפורסם מחר...

פורסם

טוב.

אני יודע שזה הולך לעצבן אתכם ברמות, וזה גם לא נעים במיוחד למרות שכמה אנשים כאן שריינו זמן- אבל לצערי הסיור כרגע נידחה, בהסיבה שמי שאמור להעביר לנו הסיור לא יוכל להגיע עקב בעיה שצצה ברגע האחרון.

כאמור אני יודע שזה מבאס לאללה- אבל שוב זה לא תלוי בנו כאמור מדובר בסיור שבדרך כלל מקבלים אותו אנשי צוות אוויר ובעלי תפקידים- ובגדול מודבר כאן בטובה שעושים לנו בחינם ללא כל תמורה.

אני יכול להבטיח דבר אחד- שהסבלנות תשתלם- ואתם תהנו -מסר ממי שאמור להעביר לנו את סיור, ומימני שמכיר את המקום.

תאריך יפורסם בימים הקרובים.

תודה וסופ"ש נעים.

פורסם

הסיור יתקיים. בתאריך 17.4 - יום שני, בשעה 8:30 בבוקר

כל מי שאמור להשתתף בסיור- נא לשלוח במייל עד יום שלישי בערב אישור השתתפות.

כתובת:

VATIL9@VATIL.ORG

יום טוב לכולם.

פורסם

ב"ה..אם לא יהיו בעיות מהביטחון יתקיים הסיור כתוכנן אלה הוראות ההגעה:

נפגשים בשעה 8:30 בטרמינל 3 באולם הנכנסים משמאל לרחבה שאליה יוצאים הנוסעים קיימת עמדה שנראית כמו קופה\מודיעין- שנקראת עמדת הנפקת אישורים- משם נצא לסיור.

נכון לעכשיו חובה להצטייד בתעודת בתעודת זהות כתנאי הכרחי לכניסה לשטח האווירי.

אני מבקש מכל מי שברשימה למטה: במידה ואי אפשר להגיע ליצור איתי קשר עד מוצ"ש ובבקשה להיכנס לשרשיר הזה ביום ראשון בערב על מנת להתעדכן במידה ויהיה שינוי.

שבת שלום.

רשימה:

שם

אהרון דגן

דורון אנג'ל

רז גואטה

טל סולוביי

ארז שיפרון

דוד רוזנפלד

מושיקו בילר

משה מזרחי

יונתן בן ישראל

איתמר קורן

מוטי שוימר

חנוך כרמי

אלכסנדר סינב

רן בונפיל

דן בלאושטיין

עוז אברהמי

רועי שר

עופר בן פרץ

יונתן פרלמוטר

בוקי זאב

עומר אפרת

אריה הלפרין

ניב מלין

מיתר לוגסי

גורפינקל רז

גל אוסלנדר

עומרי סודרי

דביר כהן

צבי רודס

אביב גלעדי

אלעד זיירמן

פורסם

היי

עם כל הצער והאבסורד שבעניין אני נאלץ להודיע שהסיור נידחה שוב בגלל בעיות עם הביטחון בנתב"ג, תאריך נוסף יפורסם, אני יודע שזה מטריף, אבל זה לא תלוי בנו.

אני ואילן ברוש מנהל מודיעין טיס בנתב"ג עובדים כרגע על מנת למצוא פיצוי הולם על כל הטרטור המעפן הזה.

פורסם
:?

עריכה:

יש סיכוי מסויים שהסיור ייתקיים בחול המועד? [עד יום חמישי]

לא אבל ברגע שהסיור יהיה מחוץ לחג הוא יהיה ביום שישי בלבד.

פורסם

עריכה:

יום שישי יש לימודים בחלק מבתי הספר....

פורסם

עריכה:

1.יום לימודים קצר

2.כבר סוף השנה לא לומדים

3.לא ירצחו אותך בבית ספר אם לא הגעת יום אחד

פורסם

עריכה:

1.יום לימודים קצר

2.כבר סוף השנה לא לומדים

3.לא ירצחו אותך בבית ספר אם לא הגעת יום אחד

כל מי שבן 16 או יותר (ועדין בביה"ס) צריך ללמוד לבגרויות/להפסיד חזרה/תגבור.

אני אישית לא לומד ביום שישי אז לא זה לא מזיז.

פורסם

חבל. כבר חתמתי על יום חופש בגלל זה ועכשיו אני רואה שנדחה שוב.

חבר'ה, בית ספר זה צרות קטנות, איך אני מסדר עוד יום חופש לדבר הזה אם יתקיים/לכשיתקיים?

בכל מקרה, כמו שנאמר הכל לטובה.

חג שמח.

פורסם

בהמשך למה שרז אמר התאריך המקורי ( אי שם לפני הרבה זמן) היה אמור להיות ביום שישי, זה נועד בעיקר שכדי שאנשים עובדים\ חיילים יוכלו להגיע שהם מוגבלים יותר בתימרון.

אני מקווה שאני לא מרגיז אף אחד ואולי זה גם לא חינוכי מה שאני אומר- אבל בינינו לא הסטרי להפסיד 3 שעות של לימודים זה לא יגמור אף אחד ( אלא אם אתם מבריזנים כפיתיים ואז זה תכלס לא משנה) תלמיד רציני ישלים את החומר דיי בקלות.

פורסם
בהמשך למה שרז אמר התאריך המקורי ( אי שם לפני הרבה זמן) היה אמור להיות ביום שישי, זה נועד בעיקר שכדי שאנשים עובדים\ חיילים יוכלו להגיע שהם מוגבלים יותר בתימרון.

אני מקווה שאני לא מרגיז אף אחד ואולי זה גם לא חינוכי מה שאני אומר- אבל בינינו לא הסטרי להפסיד 3 שעות של לימודים זה לא יגמור אף אחד ( אלא אם אתם מבריזנים כפיתיים ואז זה תכלס לא משנה) תלמיד רציני ישלים את החומר דיי בקלות.

צודק בכל מילה אלעד וכל אחד מה שאמר כאן צודק,

לא יזיק להפסיד לימודים אין לי בעיה לזה, אצלינו יום שישי זה יום לימודים רגיל כמו כל יום לומדים משעה ראשונה עד שעה שישית, שביעית (עד 14:00), בכל מקרה אני מקווה שזה לא יפול על שום מתכונת שיש לי ביום שישי או על מבחן....

פורסם

ושכחת לציין ש50% מה בכלל לא לומדים ביום שישי........או שהם בבגרויות אז גם ככה אין בית ספר :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...