danb2000 פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 הי אלעד - תודה על התדריך אבל.... שים לב שנתיב B462 הוא נתיב חד סיטרי לכיוון דרום מזרח (לפחות לפי הדאטה בייס של FS Build). אם אכן זה נכון (אין לי כרגע גישה למפות נתיבים המעודכנות ביותר) אני ממליץ על התיקון הבא: PTYA YP A450 ROR R337 TAC W9 AL STAR3 RPLL מ-TACLOBAN עולים על W9 (גם הוא חד סיטרי אך לכיוון צפון מערב - מתאים לנו) עד ל-ALBAT שהיא נקודת transition ל- STAR 3. כך או כך מקווה לראות את כולם בערב - ואפשר לתאם את הנתיב הסופי לפני ההמראה. יום טוב
E.Z פורסם מרץ 16, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2006 הי רן - תודה על התדריך אבל....שים לב שנתיב B462 הוא נתיב חד סיטרי לכיוון דרום מזרח (לפחות לפי הדאטה בייס של FS Build). אם אכן זה נכון (אין לי כרגע גישה למפות נתיבים המעודכנות ביותר) אני ממליץ על התיקון הבא: PTYA YP A450 ROR R337 TAC W9 AL STAR3 RPLL מ-TACLOBAN עולים על W9 (גם הוא חד סיטרי אך לכיוון צפון מערב - מתאים לנו) עד ל-ALBAT שהיא נקודת transition ל- STAR 3. כך או כך מקווה לראות את כולם בערב - ואפשר לתאם את הנתיב הסופי לפני ההמראה. יום טוב נכון הנתיב עצמו הוא חד סיטרי אבל יש עליו סטאר רישמי ככה שזה לא בעיה להגיע לשם.
danb2000 פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 הי אלעד - תודה על התדריך אבל....שים לב שנתיב B462 הוא נתיב חד סיטרי לכיוון דרום מזרח (לפחות לפי הדאטה בייס של FS Build). אם אכן זה נכון (אין לי כרגע גישה למפות נתיבים המעודכנות ביותר) אני ממליץ על התיקון הבא: PTYA YP A450 ROR R337 TAC W9 AL STAR3 RPLL מ-TACLOBAN עולים על W9 (גם הוא חד סיטרי אך לכיוון צפון מערב - מתאים לנו) עד ל-ALBAT שהיא נקודת transition ל- STAR 3. כך או כך מקווה לראות את כולם בערב - ואפשר לתאם את הנתיב הסופי לפני ההמראה. יום טוב נכון הנתיב עצמו הוא חד סיטרי אבל יש עליו סטאר רישמי ככה שזה לא בעיה להגיע לשם. או קי - צודק - סליחה :oops: קודם בדקתי את הנתיב ורק אח"כ הסתכלתי על הדפיות :oops: :oops:
E.Z פורסם מרץ 16, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2006 הי רן - תודה על התדריך אבל....שים לב שנתיב B462 הוא נתיב חד סיטרי לכיוון דרום מזרח (לפחות לפי הדאטה בייס של FS Build). אם אכן זה נכון (אין לי כרגע גישה למפות נתיבים המעודכנות ביותר) אני ממליץ על התיקון הבא: PTYA YP A450 ROR R337 TAC W9 AL STAR3 RPLL מ-TACLOBAN עולים על W9 (גם הוא חד סיטרי אך לכיוון צפון מערב - מתאים לנו) עד ל-ALBAT שהיא נקודת transition ל- STAR 3. כך או כך מקווה לראות את כולם בערב - ואפשר לתאם את הנתיב הסופי לפני ההמראה. יום טוב נכון הנתיב עצמו הוא חד סיטרי אבל יש עליו סטאר רישמי ככה שזה לא בעיה להגיע לשם. או קי - צודק - סליחה :oops: קודם בדקתי את הנתיב ורק אח"כ הסתכלתי על הדפיות :oops: :oops: אגב במקור הלכתי על האופציה שאתה רשמת, עד שראיתי את הסטאר השני - שקיצר את הנתיב ב 4 דקות...תגידו שאני לא הולך לקראתכם..... :mrgreen: