עבור לתוכן
Noam

שלום לכולם מקורס פיקוח טיסה :-)

Recommended Posts

פורסם

אני כרגע כותב ממחשב עם אינטרנט (כן כן חיל האויר והתנאים בהתאם - אינטרנט בשקם) הישר מקורס פיקוח טיסה אי שם...

הקורס ממש אחלה ואני מאוד נהנה ללמוד תעופה סוף סוף בצורה מסודרת, המשמעת כאן גבוהה ודורשים מאיתנו הרבה בלמידה וגם מעבר.

לכל התוהים והמתעניינים, אין צל של ספק שמקום כמו VATIL נותן לי כאן בקורס פור אדיר על כל החניכים האחרים, יש שיעורים שלמים שאני פשוט יודע את החומר כבר, וזה יתרון גדול וכיף.

חשוב רק לציין שפה לפני הבקיאות בחומר ויכולת הלמידה רוצים שנהיה בני אדם וחיילים טובים קודם כל, וזה יותר חשוב ובא לפני הציונים שמקבלים...

שיהיה לכולם יום טוב, אני אפרסם עידכונים מעניינים בעתיד...

פורסם

אני גם עברתי קורס במערך הבקרה של חה"א וכיום אני משרת בו, החומר שלמדתי פה וכל הידע והניסיון שצברתי פה ממש ממש עזרו לי בקורס ובהבנה הכללית של המערך וכמו שנועם אמר, היו שיעורים שהחומר כבר היה ברור... :D

וכמובן, בהצלחה נועם! :wink:

פורסם

היי נועם בהצלחה בקורס ואם אתה חושב שזה יקדם אותך פה אתה טועה :lol:

אפילו את ההוא משדה דב שלחנו קודם לקרקע מגידו :mrgreen:

ומאז נעלמו עקבותיו :roll:

פורסם

שיהיה לך המון המון בהצלחה בקורס! אני אשמח אם תפרט עם איזה פרופיל נכנסת לקורס והאם עשית דרך מסויימת לפני (נשירה מקורס טייס וכו'...)

תודה ושוב בהצלחה,

מתן. 8)

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

מתן - נכנסתי לקורס עם פרופיל 64 שזה המקסימום האפשרי כדי להיות פקח טיסה. התמיינתי לקורס תוך כדי טירונות כלל צהלית של חיל האויר. ממה שאני יודע זה תפקיד שאפשר להתמיין אליו גם לפני הגיוס.

אילן, היינו היום במגדל ובדיוק בא איזה פקח אזרחי כי היו נחיתות של צ'ארטרים... :) ואני לא רוצה להגיע לעובדה. את ההצבות נדע רק בסוף הקורס בכל אופן...

ואריק - עוד שבועיים פותחים פה את הבריכה...

יום טוב לכולם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...