עבור לתוכן
Kobi David

ישראייר והחדש שלה

Recommended Posts

פורסם

במסגרת הערכות לטיסה יומית לניו יורק, ישראייר עתידה להצטייד ב 763 נוסף של ICELANDAIR.

המטוס הקיים צפוי להמשיך, ואחיו הגדול מצטרף אליו - TF-FIB.

הדעה הרווחת בקרב טייסי החברה ובכלל, היא שהמטוס בתצורה הפנימית הנוכחית שלו אינו מתאים לטיסות האלו.

אבל זה מה יש בנתיים, עד להכשרה מאסיבית ל 777 של טייסי החברה, ישראייר תאלץ להמשיך על ה 763.

אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון,תכירו...:

0964921.jpg

0944224.jpg

פורסם

ול- Icelandair נשארו מטוסים?

למה כולם מחכירים מטוסים מאיסלנד? לאיבריה יש הרבה 744 שרשומים כ TF, גם להרבה חברות אירופאיות אחרות...

פורסם

למה כולם מחכירים מטוסים מאיסלנד? לאיבריה יש הרבה 744 שרשומים כ TF, גם להרבה חברות אירופאיות אחרות...

אולי המחיר שאיסלינדר דורשים יותר זול? :roll:

פורסם

אולי המחיר שאיסלינדר דורשים יותר זול? :roll:

לא, המטוס מגיע קפוא,

זה תמיד יותר זול, תבדוק בסופר. :wink:

פורסם
במסגרת הערכות לטיסה יומית לניו יורק, ישראייר עתידה להצטייד ב 763 נוסף של ICELANDAIR.

המטוס הקיים צפוי להמשיך, ואחיו הגדול מצטרף אליו - TF-FIB.

הדעה הרווחת בקרב טייסי החברה ובכלל, היא שהמטוס בתצורה הפנימית הנוכחית שלו אינו מתאים לטיסות האלו.

אבל זה מה יש בנתיים, עד להכשרה מאסיבית ל 777 של טייסי החברה, ישראייר תאלץ להמשיך על ה 763.

מה 777?, לא שמעתי כלום על זה, משהו מוכן לעדכן אותי בבקשה... :roll:

יש מטוס בדרך? חכור? כמה מטוסים (הכשרה מאסיבית.... :| )

מחכה ל 763 החדנדש, אני מקווה שתהיה לו צביעה שונה מהקיים (אבל שתהיה יפה! :P )

פורסם

הקפצה ועדכון - המטוס המיועד TF-FIB נפסל עקב ביצועים ובעיות משקל.

כרגע ישראייר מחפשת 763 נוסף, ותיתכן חכירה רטובה מחברה אחרת בחודשים הראשונים להפעלת הקו הסדיר.

בשנה הבאה מדברים כבר על 777, או 744 - ויש כאלו בחברה הטוענים שרק כדי להרגיז את אל על, יצטיידו ב 340-200 ו 330, אני סקפטי.

בזמן שישראייר מתברברת, אל על חכרה 763 נוסף, ששירת בעבר את ישראייר, גם מאייסלנדר.

בקרוב (שוב) בנתב"ג במדי אל על, ה TF-FIA:

0609023.jpg

0890399.jpg

פורסם

כרגע ישראייר מחפשת 763 נוסף, ותיתכן חכירה רטובה מחברה אחרת בחודשים הראשונים להפעלת הקו הסדיר.

בשנה הבאה מדברים כבר על 777, או 744 - ויש כאלו בחברה הטוענים שרק כדי להרגיז את אל על, יצטיידו ב 340-200 ו 330, אני סקפטי.

בזמן שישראייר מתברברת, אל על חכרה 763 נוסף, ששירת בעבר את ישראייר, גם מאייסלנדר.

מה יהיה שמו בישראל?

ולא נראה לי שזה שיקול לקנות A330/40 "רק" כדיי לעצבן את אלעל....

נראה לי שאם הם יקנו/יחכרו 777 אז הם יוכלו לעשות תחרות סוף סוף מול אלעל....אבל שוב, ל ישראיר אין נכסים סילוניים.... :lol: כולם חכורים.......מה יהיה? לא נזכה לראות מטוס ישרארי סילוני בצביעה מלאה? (מהיא? עם הכחול הזה מאחורה?)

פורסם

מה יהיה שמו בישראל?

נראה לי שאם הם יקנו/יחכרו 777 אז הם יוכלו לעשות תחרות סוף סוף מול אלעל....אבל שוב, ל ישראיר אין נכסים סילוניים.... :lol: כולם חכורים.......מה יהיה? לא נזכה לראות מטוס ישרארי סילוני בצביעה מלאה? (מהיא? עם הכחול הזה מאחורה?)

מה עם ה-EBY וה-EBM? לא ג'טים?

פורסם

מה יהיה שמו בישראל?

מה עם ה-EBY וה-EBM? לא ג'טים?

EBI*

EBY זה סאן דור.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...