Kobi David פורסם מרץ 21, 2006 דיווח פורסם מרץ 21, 2006 במסגרת הערכות לטיסה יומית לניו יורק, ישראייר עתידה להצטייד ב 763 נוסף של ICELANDAIR. המטוס הקיים צפוי להמשיך, ואחיו הגדול מצטרף אליו - TF-FIB. הדעה הרווחת בקרב טייסי החברה ובכלל, היא שהמטוס בתצורה הפנימית הנוכחית שלו אינו מתאים לטיסות האלו. אבל זה מה יש בנתיים, עד להכשרה מאסיבית ל 777 של טייסי החברה, ישראייר תאלץ להמשיך על ה 763. אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון,תכירו...:
Gadi L. פורסם מרץ 21, 2006 דיווח פורסם מרץ 21, 2006 ול- Icelandair נשארו מטוסים? למה כולם מחכירים מטוסים מאיסלנד? לאיבריה יש הרבה 744 שרשומים כ TF, גם להרבה חברות אירופאיות אחרות...
oz פורסם מרץ 22, 2006 דיווח פורסם מרץ 22, 2006 ול- Icelandair נשארו מטוסים?למה כולם מחכירים מטוסים מאיסלנד? לאיבריה יש הרבה 744 שרשומים כ TF, גם להרבה חברות אירופאיות אחרות... אולי המחיר שאיסלינדר דורשים יותר זול? :roll:
mickey lip פורסם מרץ 22, 2006 דיווח פורסם מרץ 22, 2006 ול- Icelandair נשארו מטוסים?למה כולם מחכירים מטוסים מאיסלנד? לאיבריה יש הרבה 744 שרשומים כ TF, גם להרבה חברות אירופאיות אחרות... אולי המחיר שאיסלינדר דורשים יותר זול? :roll: לא, המטוס מגיע קפוא, זה תמיד יותר זול, תבדוק בסופר. :wink:
3Dvg פורסם מרץ 22, 2006 דיווח פורסם מרץ 22, 2006 במסגרת הערכות לטיסה יומית לניו יורק, ישראייר עתידה להצטייד ב 763 נוסף של ICELANDAIR.המטוס הקיים צפוי להמשיך, ואחיו הגדול מצטרף אליו - TF-FIB. הדעה הרווחת בקרב טייסי החברה ובכלל, היא שהמטוס בתצורה הפנימית הנוכחית שלו אינו מתאים לטיסות האלו. אבל זה מה יש בנתיים, עד להכשרה מאסיבית ל 777 של טייסי החברה, ישראייר תאלץ להמשיך על ה 763. מה 777?, לא שמעתי כלום על זה, משהו מוכן לעדכן אותי בבקשה... :roll: יש מטוס בדרך? חכור? כמה מטוסים (הכשרה מאסיבית.... :| ) מחכה ל 763 החדנדש, אני מקווה שתהיה לו צביעה שונה מהקיים (אבל שתהיה יפה! )
Kobi David פורסם אפריל 12, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2006 הקפצה ועדכון - המטוס המיועד TF-FIB נפסל עקב ביצועים ובעיות משקל. כרגע ישראייר מחפשת 763 נוסף, ותיתכן חכירה רטובה מחברה אחרת בחודשים הראשונים להפעלת הקו הסדיר. בשנה הבאה מדברים כבר על 777, או 744 - ויש כאלו בחברה הטוענים שרק כדי להרגיז את אל על, יצטיידו ב 340-200 ו 330, אני סקפטי. בזמן שישראייר מתברברת, אל על חכרה 763 נוסף, ששירת בעבר את ישראייר, גם מאייסלנדר. בקרוב (שוב) בנתב"ג במדי אל על, ה TF-FIA:
3Dvg פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 הקפצה ועדכון - המטוס המיועד TF-FIB נפסל עקב ביצועים ובעיות משקל.כרגע ישראייר מחפשת 763 נוסף, ותיתכן חכירה רטובה מחברה אחרת בחודשים הראשונים להפעלת הקו הסדיר. בשנה הבאה מדברים כבר על 777, או 744 - ויש כאלו בחברה הטוענים שרק כדי להרגיז את אל על, יצטיידו ב 340-200 ו 330, אני סקפטי. בזמן שישראייר מתברברת, אל על חכרה 763 נוסף, ששירת בעבר את ישראייר, גם מאייסלנדר. בקרוב (שוב) בנתב"ג במדי אל על, ה TF-FIA: מה יהיה שמו בישראל? ולא נראה לי שזה שיקול לקנות A330/40 "רק" כדיי לעצבן את אלעל.... נראה לי שאם הם יקנו/יחכרו 777 אז הם יוכלו לעשות תחרות סוף סוף מול אלעל....אבל שוב, ל ישראיר אין נכסים סילוניים.... כולם חכורים.......מה יהיה? לא נזכה לראות מטוס ישרארי סילוני בצביעה מלאה? (מהיא? עם הכחול הזה מאחורה?)
Yahav Barzilay פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 הקפצה ועדכון - המטוס המיועד TF-FIB נפסל עקב ביצועים ובעיות משקל.כרגע ישראייר מחפשת 763 נוסף, ותיתכן חכירה רטובה מחברה אחרת בחודשים הראשונים להפעלת הקו הסדיר. בשנה הבאה מדברים כבר על 777, או 744 - ויש כאלו בחברה הטוענים שרק כדי להרגיז את אל על, יצטיידו ב 340-200 ו 330, אני סקפטי. בזמן שישראייר מתברברת, אל על חכרה 763 נוסף, ששירת בעבר את ישראייר, גם מאייסלנדר. בקרוב (שוב) בנתב"ג במדי אל על, ה TF-FIA: מה יהיה שמו בישראל? ולא נראה לי שזה שיקול לקנות A330/40 "רק" כדיי לעצבן את אלעל.... נראה לי שאם הם יקנו/יחכרו 777 אז הם יוכלו לעשות תחרות סוף סוף מול אלעל....אבל שוב, ל ישראיר אין נכסים סילוניים.... כולם חכורים.......מה יהיה? לא נזכה לראות מטוס ישרארי סילוני בצביעה מלאה? (מהיא? עם הכחול הזה מאחורה?) מה עם ה-EBY וה-EBM? לא ג'טים?
Shai B פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 הקפצה ועדכון - המטוס המיועד TF-FIB נפסל עקב ביצועים ובעיות משקל.כרגע ישראייר מחפשת 763 נוסף, ותיתכן חכירה רטובה מחברה אחרת בחודשים הראשונים להפעלת הקו הסדיר. בשנה הבאה מדברים כבר על 777, או 744 - ויש כאלו בחברה הטוענים שרק כדי להרגיז את אל על, יצטיידו ב 340-200 ו 330, אני סקפטי. בזמן שישראייר מתברברת, אל על חכרה 763 נוסף, ששירת בעבר את ישראייר, גם מאייסלנדר. בקרוב (שוב) בנתב"ג במדי אל על, ה TF-FIA: מה יהיה שמו בישראל? ולא נראה לי שזה שיקול לקנות A330/40 "רק" כדיי לעצבן את אלעל.... נראה לי שאם הם יקנו/יחכרו 777 אז הם יוכלו לעשות תחרות סוף סוף מול אלעל....אבל שוב, ל ישראיר אין נכסים סילוניים.... כולם חכורים.......מה יהיה? לא נזכה לראות מטוס ישרארי סילוני בצביעה מלאה? (מהיא? עם הכחול הזה מאחורה?) מה עם ה-EBY וה-EBM? לא ג'טים? EBI* EBY זה סאן דור.