Oren Geva פורסם פברואר 14, 2004 דיווח פורסם פברואר 14, 2004 בפמ"ת, בחלק "טיסה בנתיבי תובלה נמוכים על פי כללי טיסת ראיה מבוקרת" בסעיף 13 מצויין כי ניתן לטוס בגבהים שונים מאילו המצויינים במפה, באישור היחידה המבקרת כמובן. לא ראיתי אף פעם מישהו טס CVFR אונליין בגבהים שונים מהגבהים המצויינים במפות. האם אנו מיישמים כלל זה כאן? האם ניתן לבצע טיסת ראיה מהרצליה לראש פינה כאשר אחרי בצרה מטפסים ל-3500 ורק בכרי דשא מנמיכים לקראת ההגעה לראש פינה? עד כמה נפוצות טיסות בגבהים שונים במציאות?
Omer k פורסם פברואר 14, 2004 דיווח פורסם פברואר 14, 2004 אני משער שזה נועד בשביל לעקוף מוקדי עננים או כל מיני כאלה דברים
Izik Bakshi פורסם פברואר 14, 2004 דיווח פורסם פברואר 14, 2004 לא יצא לי הרבה לשמוע את זה במציאות אבל אני מאמין שזה יותר בשימוש חיל אויר בכל מקרה אברר זאת עם בקר של פלוטו.
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 14, 2004 דיווח פורסם פברואר 14, 2004 אני טס בד"כ מהרצליה לחיפה ובחזרה ב500 מעפ"ש.... גם טסתי ככה במציאות עם יוסי
Almog Atar פורסם פברואר 15, 2004 דיווח פורסם פברואר 15, 2004 כן אני ערן ויונתן בדרך כלל לא טסים על פי הגבהים כי זה משעמם .... יותר כיף לטוס נמוך
Oren Geva פורסם פברואר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 15, 2004 אני דוקא חשבתי על טיסה בגובה גבוה יותר - שהרזולוציה של הסימולטור נראת טוב יותר! בכל אופן, מבירור שאיציק עשה אתמול עם פקח אמיתי בפלוטו, מתברר: באופן עקרוני צריך להגיש בקשה לטיסה אזרחית חריגה. הצבא יכול לאשר או לא, וצריך לברר שוב חצי שעה לפני עם מודיעים טיס. אני מניח שרוב האנשים לא טסים בגבהים לא רגילים בגלל הצורך בבירוקרטיה. אבל האופציה קיימת.
hagay פורסם פברואר 15, 2004 דיווח פורסם פברואר 15, 2004 אני טס בד"כ מהרצליה לחיפה ובחזרה ב500 מעפ"ש....גם טסתי ככה במציאות עם יוסי איך אפשר לדעת בסימולטור למשל עם ססנה גובה מעל פני השטח?