עבור לתוכן
Itai Ganor

פרוייקט VATIL & EL AL בידיעות אחרונות!!!

Recommended Posts

פורסם

ממש ממש מקצועי, אין מילים :!:

כל הכבוד, אני פשוט גאה להשתייך לחטיבה.

כשלושה חודשים בלבד וכבר מרגיש בבית,

מאחל לכולנו המשך הצלחה

וכמובן שלא הסתפקתי בסריקה

ורצתי לקנות עיתון לפני שיסגרו :D

פורסם
בן 12?!?!....הגזימו קצת :roll: :P

ואלון הוא קברניט לא קצין ראשון...

כל הכבוד לחטיבה!!!

יש משהו שאתה צריך לספר לנו ? :lol:

לפי מה שנראה לי צריך לשאול אותו מתי הברית 8)

פורסם
בן 12?!?!....הגזימו קצת :roll: :P

ואלון הוא קברניט לא קצין ראשון...

כל הכבוד לחטיבה!!!

יש משהו שאתה צריך לספר לנו ? :lol:

לפי מה שנראה לי צריך לשאול אותו מתי הברית 8)

אתם סתם מגזים... בוא נשאל את אמא שלו באיזה חודש היא וזהו. :roll:

פורסם

WOW :shock:

זה מדהים מה שחטיבה שבתחילת הדרך יכולה לעשות... :):D:lol:

:idea:

אני מסתכל על חברים שלי במשחקי הרשת שהם משחקים כמו SOF II או RUNESC או COUNTER STRAIGHT שבעצם לא עוזר להם הרבה, ואני שמח מעוד שאני "משחק" (בכוונה בגירשיים - כי זה לא משחק) במשהו שכל כך דומה למציאות שאנו חיים בה - עולם התעופה ... פה צריך חשיבה, הגיון, סבלנות, ריכוז, ידע, וכמובן לדעת להטיס מטוס :P

ה"משחק" הזה מקדם אותי בחיים ובחלום שלי.. אך אני לא בטוח שיוכל להגשים אותו :cry:

כל הכבוד לכל החטיבה...

פורסם

אני מסתכל על חברים שלי במשחקי הרשת שהם משחקים כמו SOF II או RUNESC או COUNTER STRAIGHT שבעצם לא עוזר להם הרבה, ואני שמח מעוד שאני "משחק" (בכוונה בגירשיים - כי זה לא משחק) במשהו שכל כך דומה למציאות שאנו חיים בה - עולם התעופה ... פה צריך חשיבה, הגיון, סבלנות, ריכוז, ידע, וכמובן לדעת להטיס מטוס :P

כל הכבוד לכל החטיבה...

עם רצון ותקווה תוכל להגשים כל דבר :wink:

פורסם

כל הכבוד לכל החטיבה...

עם רצון ותקווה תוכל להגשים כל דבר :wink:

ושכחת את הדבר הכי חשוב!

הרבה $$$$$$$$$$.......:|

פורסם

לפעמים צריך לדעת לא התגשם החלום???

מה אתם חושבים שמישהו עם בעיות קשב וריכוז (זמן תגובה - זמן הגבה ל משהו) או עם דיסלקציה יכול להיות טייס???

אני חושב שלא ובגלל זה אני חושב שצריך לרדת מהחלום :|

פורסם
לפעמים צריך לדעת לא התגשם החלום???

מה אתם חושבים שמישהו עם בעיות קשב וריכוז (זמן תגובה - זמן הגבה ל משהו) או עם דיסלקציה יכול להיות טייס???

אני חושב שלא ובגלל זה אני חושב שצריך לרדת מהחלום :|

תשמע אדם עם בעיות קשב וריכוז יהיה לו קשה מאוד להיות טייס, אבל יש כאלה(מעטים מאוד) שהצליחו..

בנוגע לדיסלקציה, היא יכולה להתאפיין בקושי בכתיבה, ובכלל בתור אחד שעשה עבודה על הנושא דיסלקטים יכולים להיות טייסים אולי לא באלעל דלתא ולא יודע חברות גדולות אחרות שבהם צריך יותר הבנה בגלל התפעול של המטוסים הכבדים,אבל בהחלט אפשרי על מטוסים קלים,אז אני שוב מדגיש ומוסיף כי כוח רצון תקווה וכסף בהחלט יעשו את העבודה לקבלת רשיון טייס :wink:

פורסם

גידי

אתה בחור נחמד....

אני יכול לכתוב ספר על בעיות קשב וריכוז

אני מהם וחזק בתוכם....

ברוך השם יש רשיון טייס וגם תואר שני וגם כמה שריטות ותעלות גם....

תבדוק את עצמך לפני כתיבת מרגליות לא נכונות...

ואומרים גם שיש לי חסכים מכיתה א'-אני כותב את האותיות הפוך ואני גאה בזה אגב....

גישתך תבוסתנית משהו-לא מקבל אותה בכלל

אנשים בגישה זו ידרכו קרוב לודאי במקומם-נסה גישה אחרת!

פורסם

דבר ראשון אני לא כזה חדש הצתרפתי במאי 2005

דבר שני 3 שנים זה תחילת דרך לVATIL

דבר שלישי אני מסכים איתך שמוליק, אבל במקרה כמו שלי זה לא בדיוק ואם זה כל כך מפריע לך אני יספר לך יותר מפורט בהודעות אישייות או ב MSN :wink:

פורסם

דבר שלישי אני מסכים איתך שמוליק, אבל במקרה כמו שלי זה לא בדיוק ואם זה כל כך מפריע לך אני יספר לך יותר מפורט בהודעות אישייות או ב MSN :wink:

כנראה שאתה לא יודע שהחטיבה פעם הייתה בIVAO והיא לא נפתחה בVATSIM....

פורסם

בלי קשר 3 שנים זה לא מעט זמן בשביל גוף כזה לידיעתך הרשתות האלה קיימות בסך הכל משהו כמו 7-8 שנים יתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

בלי קשר 3 שנים זה לא מעט זמן בשביל גוף כזה לידיעתך הרשתות האלה קיימות בסך הכל משהו כמו 7-8 שנים יתקנו אותי אם אני טועה.

נכון מאוד... אני חושב שבתקופה הזאת אנחנו עשינו מעל ומעבר, וזה לא משנה מתי החטיבה נפתחה. :wink:

פורסם

הרשו לי בקטנה:

הנושא מתי הוקמה החטיבה- לא עקרוני מ-2 סיבות:

1- גם לפני שהיה ואטיל וגם לפני שהיתה חטיבה ישראלית לivao - גם אז אני ושאר חובבי העניין טסנו לנו בניכר ולמדנו להכיר את נוהלי התעופה בעזרתם הרבה של פקחים עם אנגלית עילגת.- ז"א מדד של זמן אינו הכלי הנכון ע"מ למדוד את הצלחת החטיבה....

2- לאלו מכם המבינים מהי פרודקטיביות- זוהי בחינה של דרך לכיוון מסויים בפרק זמן מוגדר/ או

כמה "תוצר" מקבלים בזמן ידוע מראש וכיצד באותו הזמן ניתן לקבל יותר (כמובן- ללא עלויות נוספות)

לכן: יש לבדוק את הפרודקטיביות של החטיבה לעומת חטיבות אחרות של ואטיל, לדוגמא:

האם חטיבה שקיימת 10 שנים בהכרח השיגה יותר מחטיבה קטנה ממדינה קטנה אי שם במזה"ת?

לדעתי ואטיל השיגה את מה שהרבה חטיבות בעלות סדרי גודל לא השיגו כלל- האפשרות להפוך את הידע של הטייסים הוירטואליים לכלי אשר נותן מקדמה גדולה וטובה בעולם האמיתי לאלו שבעוד מס' חודשים יקבלו מכתב-

" שלום קוראים לי**** ******

האם אפשר במהלך הטיסה להכנס לתא הטייס?

נ.ב- הייתי המדריך שלך כשלמדת לטוס בעולם האזרחי..."

(זה היה בצחוק)

אז כן לנפח חזה, ליישר קו וכול הכבוד לעושים במלאכה- החשובה הזו...

שגיא

פורסם

כל מילה סלע שגיא,

בהחלט זה בעצם מה שקובע, ולא וותק בדיוק כמו שיש טייס וותיק שלא יוגע לנחות נורמאלי וחד חדש- שיודע SOP מלא של 737 ומרושיין ל CAT3.

פורסם

הפרויקט הזה הוא חסר תקדים מכל בחינה, אף חטיבה לא עושה מה שואטיל עושה בפרויקט הזה.

חוץ ממה שאנחנו עוזרים ומלמדים בפרויקט הזה אנחנו בעצמנו לומדים ומתמקצעים יותר. הדברים שאנחנו לומדים שם תוך כדי חניכה יחד עם טייסים אמיתיים שגם נמצאים שם רק עוזרים לנו להיות יותר מקצועיים ולהעלות את רמת הידע והמיומנות שלנו על המטוס.

פורסם

אחלה כתבה...

וזה ידוע מאז פלייט סים 2000 שזה יקרה...והאמת זה דיי מתקרב כי בימים האלה שיוצא FSX זה אומר שהסימולטור יהיה יותר מציאותי וכך יהיה אפשר לחובבנים להפוך להיות טייסים ראסמי באמיתי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...