matan פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 חברים,ברשותכם אני רוצה לאחל את כל ההצלחה שבעולם לאוהד שלו שהולך לגיבוס לקורס טייס ביום ראשון, אוהד,אני רוצה לאחל לך בנאדם יקר את כל ההצלחה שבעולם,ואני בטוח שכשתאסוף את כל כוחותיך אתה תצליח ותעבור אותו כמו גדול!!
oz פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 יש דברים שלא תמיד צרכים לפרסם ולהגיד בהצלחה או מזל טוב............
3Dvg פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 כול הכבוד בהצלחה!!! אני בטוח שיש לך את המטוביציה, וזה יכול לגרום לבנאדם לעשות דברים מופלאים (שהוא לא ידע שהוא מסוגל אפילו) כמה שלך קשה, לאחרים קשה עוד יותר! מחזיק לך אצבעות!
Ohad Shalev פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 תודה רבה אנשים אני מקווה לחזור עוד שבוע ולדווח שעברתי... אבל גם אם לא אז לא נורא :] יש אחלה תפקידים אחרים בצבא (המממ אני חולם להיות שריונר :] לא יודע למה חח) ... ושוב תודה :!:
E.Z פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 תודה רבה אנשים אני מקווה לחזור עוד שבוע ולדווח שעברתי... אבל גם אם לא אז לא נורא :] יש אחלה תפקידים אחרים בצבא (המממ אני חולם להיות שריונר :] לא יודע למה חח) ...ושוב תודה :!: חוץ מזה, אני רוצה לאחל בהצלחה גם לאורי פורת שדיווחו לי שהולך להגיע גם לגיבוש הזה ! אז שיהיה בהצלחה אורי! או ! ככה אני אוהב אותך :mrgreen: בהצלחה !
Ido Rosenthal פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 תודה רבה אנשים אני מקווה לחזור עוד שבוע ולדווח שעברתי... אבל גם אם לא אז לא נורא :] יש אחלה תפקידים אחרים בצבא (המממ אני חולם להיות שריונר :] לא יודע למה חח) ...ושוב תודה :!: חוץ מזה, אני רוצה לאחל בהצלחה גם לאורי פורת שדיווחו לי שהולך להגיע גם לגיבוש הזה ! אז שיהיה בהצלחה אורי! בהצלחה מחר ! ושמע שריונרים היום הם יותר מפונקים מטייסים אז...
OmRI פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 בהצלחה אוהד! אתה באמת בנאדם נפלא,ומתאים לטיס לפי דעתי והכושר שלך ממה שהבנתי טוב ככה שבאמת בהצלחה מכל הלב ומצוות IFS אורי,בהצלחה שיהיה גם לך אחי!