Unforgivable פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 כרעיון שעלה לבן ולי במהלך שיעור מדעי המחשב, פיתחנו מחשבון המחשב את כיווני ההקפה למסלול מסויים: את כיוון המסלול מכניסים בתיבה וקטעי ההקפה מתקבלים בשדות שמתחת, התוכנה פועלת ללא שום תוספת. נותר לי להוסיף הקפה ימנית, ולאחר מכן יהיה ניתן לשחרר את התוכנה. אנו גם עובדים על תוכנה לחישוב מהירות ומרחק IDLE DESCENTS. (שימו לב שבתוכנה כותבים את כיוון (HEADING) המסלול במעלות שלמות מבלי לעגל)
Ben Cohen פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 כל הכבוד לאורי על הביצוע של המדהים!! אני סיפקתי חישובים ורעיון ואור יביצע את הכל מושלם. התוכנה צפוייה להשתחרר בימים הקרובים ואולי אף היום!!! אז יש למה לצפות... מה דעתכם על התוכנה הספציפית הזאת?, יש לכם עוד רעיונות או שיפורים?
Yarden Antebi פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 איך המכשיר יודע את אורך המסלול? זה לא אמור לדעת את אורך המסלול,הוא פשוט נותן לך את הכיוונים שאתה טס בהם בזמן ההקפה. הוא לא נותן לך מרחקים. כי זה משתנה משדה לשדה.
Unforgivable פורסם מרץ 31, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2006 איך המכשיר יודע את אורך המסלול? הוא לא.
Ben Cohen פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 איך המכשיר יודע את אורך המסלול? הוא לא. שימו לב, המכשיר לא מלמד הקפות ולא אומר את כל מה שצריך לעשות, בשביל זה תלמדו הקפות. המחשבון רק עוזר בלחשב את כיווני ההקפה ותו לא, ונוסיף לו אפוצייה, ימניות או שמאליות. מקווה שיהיה לעזר...
gilad13 פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 כמה דברים: 1. רעיון נחמד, אני ממליץ להוסיף תרשים או איור שבו יהיה כתובים הנתונים, יותר נוח לעין ולטייסים חדשים לדעתי. 2. אני לא מבין למה אתה מתכוון בזה שנשאר להוסיף הקפה ימנית... 3. בקשר לתוכנה של חישוב ההנמכות, אני בניתי מזמן תוכנה כזו, אם יש ביקוש אני יכול לפרסם.
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 כמה דברים:1. רעיון נחמד, אני ממליץ להוסיף תרשים או איור שבו יהיה כתובים הנתונים, יותר נוח לעין ולטייסים חדשים לדעתי. 2. אני לא מבין למה אתה מתכוון בזה שנשאר להוסיף הקפה ימנית... 3. בקשר לתוכנה של חישוב ההנמכות, אני בניתי מזמן תוכנה כזו, אם יש ביקוש אני יכול לפרסם. תמיד טוב גלעד לא?!
Unforgivable פורסם מרץ 31, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2006 כמה דברים:1. רעיון נחמד, אני ממליץ להוסיף תרשים או איור שבו יהיה כתובים הנתונים, יותר נוח לעין ולטייסים חדשים לדעתי. 2. אני לא מבין למה אתה מתכוון בזה שנשאר להוסיף הקפה ימנית... 3. בקשר לתוכנה של חישוב ההנמכות, אני בניתי מזמן תוכנה כזו, אם יש ביקוש אני יכול לפרסם. 1. לא בטוח, אבל נראה. 2. הכוונה לכיוונים שאליהם פוני כשעושים הקפה ימנית.
yoni revivo פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 ביצוע נחמד מבחינה טכנית, אבל לא ממש פרקטי לדעתי. כל העניין הוא סה"כ לחשב +90 מעלות לכיוון המסלול... בשביל זה להתקין תוכנה?
Unforgivable פורסם מרץ 31, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2006 ביצוע נחמד מבחינה טכנית, אבל לא ממש פרקטי לדעתי.סה"כ לחשב +90 מעלות לכיוון המסלול... אתה לא מציע ש... נתאמץ, נכון? :|
Ben Cohen פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 בנינו את המחשבון בשביל שהכל יהיה מסודר ונוח לשימוש, אנחנו יודעים שאתם יכולים לעשות את זה בעצמכם אבל זאת רק ההתחלה, בעתיד אנחנו מקווים להתקדם בעזרתכם ולבנות עוד עזרים לטייס...
Or Netzer פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 ביצוע נחמד מבחינה טכנית, אבל לא ממש פרקטי לדעתי.סה"כ לחשב +90 מעלות לכיוון המסלול... אתה לא מציע ש... נתאמץ, נכון? :| טייס שלא מתאמץ = הוא לא טייס. בטיסה אין משחקים ואין כזה דבר לחפף והכל אוטומטי. אם בסיס כגון כיוון הקפה אינך יודע (שזה חשבון פשוט!) אז למה אתה טס? כדי שגם את זה תוכנה תעשה לך ותראה לך לאיזה כיוון לטוס? חשבון הכי פשוט בעולם. כל הכבוד על הפיתוח, אבל.... תפסיקו לחפש קיצורי דרך.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 ביצוע נחמד מבחינה טכנית, אבל לא ממש פרקטי לדעתי.סה"כ לחשב +90 מעלות לכיוון המסלול... אתה לא מציע ש... נתאמץ, נכון? :| להתאמץ ??? אתה מסתכל על המצפן, הכיוון שנמצא בצד ימין/שמאל (תלוי בהקפה) זה הכיוון הבא שלך... בכל מקרה קבלו חח על היוזמה.
E.Z פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 שמעו אם כל הכבודשיש לי לכל פיתוח ויוזמה בכל מה שאנחנו מתעסקים איתו לחשב כייוני הקפה- זה בסיס שאם אותו אתם אפילו לא רוצים לילמוד תאמינו לי בחיי עדיף שתסתפקו במאיזה משחק פאקמן אתם לא צריכים יותר מיזה. מציאת כייוני הקפה זה הבסיס ל- חוש המצאות עם מצפן\ עין בטיסה- אם את זה לאת דעו בעצמכם אז גם אם יאכילו אתכם בווקטורים כל החיים (כן יש אנשים שמאמינים בזה) תתחילו להתברבר. בהמשך לפיתוח- כאמור כל הכבוד אם כבר הלכתם על זה תוסיפו פונקציה שמחשבת בהתאם להקפה שמאלית\ימנית כי אז הכל מתהפך.
Shmulik Lin פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 חברה'לך אני גם מייצג את הגישה השלילית שבקיצורי הדרך בתואנה כי מה שקצר או זול מידי יהיה ארוך ויקר מידי עוד שעה אבל...ישבו צעירים והשקיעו זמן בלבנות -לא משנה מה-ישבו והשקיעו יישר כח... תבנו עוד....אני ממליץ לכם לבנות תוכנה שתמקם את הכסא ב-172 ותכוונן אותו לפי אורך רגלי הטייס וגובהו בתא ז"א מה תהיה זוית הברכיים האופטימלית? עוד לא קרתה פעם אחת שנכנסתי לקוקפיט (אם אפשר לקרוא לזה כך) של 172 ולא הייתי צריך להתכוונן למיקום מדויק של המושב
Izik Bakshi פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 שמוליק, זה בגלל שאתה גדול מהחיים - תרתי משמע..
SkyRaider פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 תוכנה יפה סה"כ, אבל בשביל מה צריך תוכנה כזאת למי שיודע לבצע הקפה, לבצע הקפה זאת לא כזאת בעיה... ולא צריך חישובים מסובכים עם תוכנה כלשהית... אבל בכל זאת השקעה נחמדה.