Ilan Jonas פורסם ספטמבר 5, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2003 שלום לכולם, אני צריך קצת מידע בקשר להתאמה בין כל הסנרי שנמצאים אצלנו באתר להורדה לבין FS2004, לצורך אירוע קרוב. כל מי שבדק וגילה משהו, אנא ספרו כאן!
Oren Geva פורסם ספטמבר 5, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2003 אילת, הרצליה ושדה דוב של דוד רוזנפלד עובדים מושלם. יש באג מסויים של התרסקות כאשר נמצאים בחניה, זה קורה במצבים מאוד מסויימים, דוד אמר לי שזה כאשר ה"מצלמה" במבט חיצוני מתנגשת באובייקט. צריך לבדוק אם הולכים להציג את זה באירוע. בכל מקרה, ייתכן והורדת ה"וי" מהתנגשויות עם עצמים פותרת את זה, לא בדקתי. תל אביב 1.1 גם כן עובד - סה"כ אין סיבה ממשית שלא יעבוד - זה רק אובייקטים על הנוף, לא שדות ומסלולים. אבל הסקנרי הזה פוגע קשות בפריים רייט (לדעתי גם ב 2002 היה לו אימפקט שלילי ביותר על פרייםרייט, אבל אני לא זוכר כבר). CVR עובד גם הוא. סה"כ הוא בסדר, האיזור של מצדה נראה קצת לא נכון בגלל שינויים ב MESH של האיזור, אבל זה עובד בסה"כ. וגולת הכותרת... בן גוריון 0.51 - הסקנרי עובד. לא ראיתי איתו בעיה מבחינת סקנרי תכל'ס. אבל יש בעיה מסויימת, והיא שאין AFCAD ל2004 עדיין. לכן השערים, ונקודות המסלול לא לחלוטין מדוייקות. אם מדובר בהדגמה של SB+ATC אז זה לא נורא - הרי לא יהיה AI TRAFFIC. רק צריך למקם את המטוס נכון ב SLEW. אבל אם זה הולך לרוץ גם עם AI - זה מטוסים סתם יהיו זרוקים בשדה, יסעו ליד נתיבי הנסיעה וינחתו ליד המסלולים - אבל לא ממש עליהם. וזו כבר בעיה.
che פורסם ספטמבר 5, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2003 בקשר לבן גוריון, אין מה לעשות עד שתצא או גרסה חדשה של AFCAD או הSDK של מערכת הAFD. מה שיהיה קודם לא משנה. אני אוכל להכין משהו משניהם... עוד משהו קטן בסינרי של בן גוריון, יש בעיה קוסמטית קטנה בשעות החשכה. בגלל שבמיקרוסופט הגבירו את עוצמת אורות הנחיתה(איתם הכנתי את תאורת הרחבות) הרחבות מאורות הרבה יותר מידי חזק... זה לא ממש קריטי ורק רואים את זה בחושך אבל בכל זאת... אני אנסה לתקן את זה...
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 5, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2003 תודה רבה! מה שעדיין חסר זה עובדה והMESH שכולל את ישראל (LIGHTWT MESH). מישהו יודע?
che פורסם ספטמבר 6, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2003 הMESH שקיים באווסים(הלייטוויט) עובד מצויין לפי מה שאני ראיתי עד עכשיו. פשוט צורת אירגון הקבצים של FS9 שונה מזו של FS8 ולכן זה קצת שונה בהתקנה: FS9\scenery\base במקום fs2002\scenedb\world\scenery אגב, גם ספריית העצים של גאריש גריי עובדת בצורה הזו.(כך הבנתי לפחות. לא ניסיתי בעצמי.)
Oren Geva פורסם ספטמבר 6, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2003 ועד כמה שראיתי זה עובד טוב. יש מקומות (ים המלח למשל) שההרים נראים קצת מצוקיים מידי, אבל באיזורים שההבדלים מתונים יותר זה נראה טוב.