×™×•× ×™ לומר פורסם אפריל 2, 2006 דיווח פורסם אפריל 2, 2006 מכיוון ששנים רבות כבר לא הייתי שם וראיתי את הנושא הזה מדובר פעמים אינספור בפורום, רציתי לדעת מה הנוהל היום לגבי שהייה ב ILS12 בנתב"ג. האם מסתובבים שם שוטרים, האם המתחם סגור,האם אפשר עדיין להגיע לשם עם רכב, האם צריך לתאם עם מישהו ? אשמח אם תענו
GUTI פורסם אפריל 2, 2006 דיווח פורסם אפריל 2, 2006 בישראל כמו בישראל, אין נוהל ברור ומוגדר. בעיקרון אסור להכנס עם רכב לשם, עדיף להחנות אותו בתחנת דלק ליד. יש ימים שמגיעים הרבה חבר'ה מהפורום ואז יוני מארגן אישור לכניסת מכוניות והכל. בימים רגילים אם שוטרים מגיעים, אתה תלוי בחסדים שלהם לפעמים נותנים להשאר, לפעמים מבקשים לצאת.
3Dvg פורסם אפריל 2, 2006 דיווח פורסם אפריל 2, 2006 משהו באמת יכול לתת מפה של איך להגיע לשם, היתי שם היו במקרה, ולא ראיתי ירידה כול שהיא לשדה (בעצם ראיתי שביל עפר אבל היו 3 כאלו....:S או שאני לא זוכר טוב, כבר 2400... :| ) תודה
Ran Bonfil פורסם אפריל 3, 2006 דיווח פורסם אפריל 3, 2006 למה לא להפנות את כל השאלות האלו לשרשור שנפתח בנושא המפגש? בנוגע למפה, חפש בדיון על המפגש הקודם, עומר נתן שם מפה מצויינת.
3Dvg פורסם אפריל 3, 2006 דיווח פורסם אפריל 3, 2006 אתה מדבר על הדיון הזה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=11288&postdays=0&postorder=asc&start=0 ? אם כן לא מצאתי שם שום דבר....:S
3Dvg פורסם אפריל 3, 2006 דיווח פורסם אפריל 3, 2006 תודה על זה חשבתי (תפסתה אותי עם המפה של וואלה.... )