Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 תוכלו להוריד את הבאנר ששמתם בצד שמאל למעלה? או לפחות להקטין אותו קצת? צריך להשתמש בגלילה כל הזמן בגלל זה. תודה.
Or Netzer פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 הבקשה נדחתה, הפעם אין תרוצים שלא ראיתם שיש אירוע וכדומה. האירוע מספיק גדול חשוב ומספיק אנשים משקיעים בו את הנשמה בשביל שיהיה פרסום, כולה להשתמש בגלילה עצידה שניה וחצי, מה הסיפור? חוץ מזה זה נוף יפה חג שמח חברים, מקווה שגם אתם תבואו לטוס :wink:
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2006 אז אולי להקטין קצת כדי שלא נצטרך להשתמש בגלילה? זה עניין של סנטימטר.. וגם משתמשי FIREFOX כמוני לא יכולים להשתמש בגלילה לצד.
אבישי פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 טוב די לקטר ותגידו תודה שעושים לכם את זה,חכו שבועיים וזה ירד,אחר-כך אתם תודו להם על האירוע!
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2006 טוב די לקטר ותגידו תודה שעושים לכם את זה,חכו שבועיים וזה ירד,אחר-כך אתם תודו להם על האירוע! אמרתי שהאירוע לא טוב? :shock: רק אמרתי להקטין קצת את הדבר הזה..
Or Netzer פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 טוב די לקטר ותגידו תודה שעושים לכם את זה,חכו שבועיים וזה ירד,אחר-כך אתם תודו להם על האירוע! אמרתי שהאירוע לא טוב? :shock: רק אמרתי להקטין קצת את הדבר הזה.. אמרתי שלא נוריד, הוקטן, יותר מזה אנחנו לא יכולים.
Kobi David פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink:
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink: תודה רבה תשכח מאילת, אני ופנים ארציות לא מסתדרים אירופה בכיף
אורח פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink: תודה רבה תשכח מאילת, אני ופנים ארציות לא מסתדרים אירופה בכיף תודיע לי מתי אתה עושה אחת לאירופה, אני כבר אסדר לך שתפגוש בטיסה הזאת קודם את אילת
Baruch Spiegel פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 לא עדיף הנוף היפה הזה מכל הפרצופים המבהילים שקופצים לכם כל פעם? יש אחד עם שני ילדים על הידיים, כל פעם שאני רואה אותו אני בורח מהמסך. מזכיר לי מישהו לא מצליח להיזכר מי..
Or Netzer פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 לא עדיף הנוף היפה הזה מכל הפרצופים המבהילים שקופצים לכם כל פעם?יש אחד עם שני ילדים על הידיים, כל פעם שאני רואה אותו אני בורח מהמסך. מזכיר לי מישהו לא מצליח להיזכר מי.. אתה חמוד אתה
Niv Malin פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 לא עדיף הנוף היפה הזה מכל הפרצופים המבהילים שקופצים לכם כל פעם?יש אחד עם שני ילדים על הידיים, כל פעם שאני רואה אותו אני בורח מהמסך. מזכיר לי מישהו לא מצליח להיזכר מי.. אתה חמוד אתה
Baruch Spiegel פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink: תודה רבה תשכח מאילת, אני ופנים ארציות לא מסתדרים אירופה בכיף תודיע לי מתי אתה עושה אחת לאירופה, אני כבר אסדר לך שתפגוש בטיסה הזאת קודם את אילת "cleared for takeoff rwy 30 (at LLBG) , departure LOT 1 A" נשמע נחמד
Ido Rosenthal פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink: תודה רבה תשכח מאילת, אני ופנים ארציות לא מסתדרים אירופה בכיף תודיע לי מתי אתה עושה אחת לאירופה, אני כבר אסדר לך שתפגוש בטיסה הזאת קודם את אילת "cleared for takeoff rwy 30 (at LLBG) , departure LOT 1 A" נשמע נחמד LOT1A זה מ-03 :mrgreen:
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2006 elal 353 request ifr clearance for munich as filed elal 353 you are cleard to eilat as filed, follow TALMI2FS departure Negativ elal 353 request ifr to munich shut up I said eilat so you are flying eilat Negative elal353 my flight plan is for munich *elal353 has left the session
tal 2 פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink: תצטרך לטוס לאילת ולא סתם, אלא עם ססנה.
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2006 ביקשת קיבלת, עכשיו אתה מחוייב ל 2 טיסות לאילת, ולפחות 2 לאירופה במהלך האירוע :wink: תצטרך לטוס לאילת ולא סתם, אלא עם ססנה. אני אוותר על התענוג :shock: :shock:
Baruch Spiegel פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 elal 353 request ifr clearance for munich as filedelal 353 you are cleard to eilat as filed, follow TALMI2FS departure Negativ elal 353 request ifr to munich shut up I said eilat so you are flying eilat Negative elal353 my flight plan is for munich *elal353 has left the session מזכיר לי בדיחה: קטע מקופסא שחורה, באוינג 737 קפטן ותיק וקצין ראשון צעיר אמריקאיים בפיינל. קצין ראשון: "CAPTAIN YOU ARE TO SHORT TO THE RUNWAY" אין תגובה. קצין ראשון פעם שנייה: "CAPTAIN YOU ARE TO SHORT TO THE RUNWAY" שוב אין תגובה. הולכים ומנמיכים, לקראת התרסקות לפני המסלול: קצין ראשון: "CAPTAIN YOU ARE TO SHORT!!!!" קפטיין: " Don't tell me that I am too short!! you are much shorter than me!!!" ואז שומעים בוווווווווום!!!!!!!!!!
Ran Bonfil פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 חבר'ה, משתמשי שעול האש\שרוף\דרוס או איך שלא תקראו לזה [כמוני] לא רואים את כל דף הפורום... ולא, אני לא מתכוון לעבור לאקספולרר :x אם אפשר, עוד חצי סנטימטר ימינה, ואני מבטיח בחד"ב טיסות פנים ארציות עם ססנה או מה שתבקשו בהצלחה באירוע!!!!!
אורח פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 elal 353 request ifr clearance for munich as filedelal 353 you are cleard to eilat as filed, follow TALMI2FS departure Negativ elal 353 request ifr to munich shut up I said eilat so you are flying eilat Negative elal353 my flight plan is for munich *elal353 has left the session אני קצת יותר קראטיבי מזה
Xyples פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 אממ תלחצו על הכפתור של הגלגלת בעכבר ותזיזו אותו קצת... לא הבנתי מה הבעיה? ולמנהלי הפורום - אם בא לכם ממש להזיז אתם יכולים להוסיף את זה בסוף הקובץ של התפריט הראשי (מעל רשימת הפיקוח)
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2006 אם כבר מתחת לשורת הפיקוח, זה יותר יבלוט. מעל השורה אין מקום יש את כל האופציות של המשתמש.
Shai B פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 אם כבר מתחת לשורת הפיקוח, זה יותר יבלוט.מעל השורה אין מקום יש את כל האופציות של המשתמש. וואי רעיון מעולה יבלוט הרבה יותר [שלא תבינו לא נכון, אני עם אקשפלורר]
E.Z פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 elal 353 request ifr clearance for munich as filedelal 353 you are cleard to eilat as filed, follow TALMI2FS departure Negativ elal 353 request ifr to munich shut up I said eilat so you are flying eilat Negative elal353 my flight plan is for munich *elal353 has left the session אולי בצורה הזאת זה לא יבוא אבל בפורמט הבא זה אפשרי ביותר: ely 353. after siron continue DCT SIVAk to your alternate LLOV NO LLBG for you come back 1 year"