עבור לתוכן
אור ברק

VIAF - האומנם ? ? ?

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם, בתקופה האחרונה גברו והתחזקו הקריאות להחזרת VIAF או

כל אירגון גג לקהילת התעופה הוירטואלית בארץ. הייתי שמח לשמוע

מכולם מה דעתם! האם יש מקום לחידוש פעילות VIAF ואם כן באיזה צורה?

תודה לכולם ופסח שמח

אור ברק

פורסם

ברגע שהמנהלים יראו את זה לדעתי השירשור ימחק, ולצערי, שכן הרבה מחברי VATIL הגיעו מVIAF.

בכל מקרה אור, דבר איתי על זה במסנג'ר, אני אוכל לעזור...

אחחחחחחחחחחחחחח הימים של הפיקוד על ה120 ועם טל...

ימים טובים שהייתי רוצה שיחזרו... :)

פורסם

אפיק השרשור לא ימחק,

אבל תסכים איתי שדיון בנושא הוא לא לעניין, בארגון שאופי פעילותו צבאי, נוגד לחלוטין את אופי הפעילות של וטסים ווטאיל בפרט.

לא יודע איזה ימים טובים היו לפני, עם ארגון זה או אחר אבל תעשה את החשבון בעצמך אם הגיוני לבסס הקמה של ארגון כמו שאור ציין בפורום הזה ואם באמת אתם חושבים שארגון כזה יכול להועיל לאופי הפעילות שלנו בפורום הזה אתה מוזמנים לפנות אל מנהל החטיבה לפני שאתם מתחילים להניח כאן אבי פינה, כאמור נתנו בעבר תמיכה לגופים X,Y חלקם ירקו לבאר מימנה שתו, אבל שום דבר לא נפסלץ

לכן בבקשה מצאו לכם את הערוץ הנכון לדון בנושא ובטוח יש כזה.

תודה.

פורסם

אלעד, זה ערוץ נכון לגמרי.

קיימים ערוצים לפעילויות בעלות אופי צבאי בואטסים, ואני אישית הייתי שמח לראות ארגון כזה ברשת.

כמובן שהכל חייב להיות בהתאם לנדרש ב-

http://vatsim.net/specops/specops.html

מה שאני לא מבין, אור, זה מה הכוונה ל"ארגון גג לקהילת התעופה הוירטואלית בארץ".

פורסם

אפיק תפסיק לבלבל את המח.

השרשור ההוא עף בגלל שהפכת אותו לצ'ט \ מסנג'ר עם הודעות בסגנון, היי אחי מה ניש ממזמן לא התראינו איפה היתה ומה עשית.

לנושא עצמו, מסכים עם אורן, אחלה מקום לפרסם הודעות בנושא ואין בעיה עם ארגון כזה (ויש כמה דומים לו ב VATSIM) כל עוד הוא שומר על כללי היסוד של VATSIM.

פורסם

סבבה, לוקח את מילותיי בחזרה :wink: 8)

ואלעד, אין לך מה לדאוג, אני חושב שהמקרה שהיה הוא יחיד במינו, ואין עוד הרבה אנשים שמסוגלים לעשות את זה :)

אף אחד לא ילך נגד ואטאיל ויעשה דברים שלא בהסכמה, זה אני יכול להגיד למרות שלא נראה לי שאני יהיה שותף פעיל בפרוייקט, אם הוא יקום.

אבל אין לך מה לדאוג :wink:

יום טוב וחג שמח לכולם.

פורסם

כמובן שבעד שיחזור,אך זה לא יהיה כמו פעם בימי כוכב כחול.

היום יש סימ' קרב שונים ולא כולם טסים באותו דבר.

אולי שיצא פייטר אופס:)

פורסם

אם VIAF הולך להיות ארגון פאלקוני/כוכב כחול/וכו' אז זה באמת לא המקום.

אבל אם הכוונה היא להקים ארגון צבאי שכפוף לואטסים אז זה בהחלט לעניין.

תקראו טוב טוב את הלינק שנתתי קודם, ותציצו בארגונים דומים בעולם.

פורסם
אם VIAF הולך להיות ארגון פאלקוני/כוכב כחול/וכו' אז זה באמת לא המקום.

אבל אם הכוונה היא להקים ארגון צבאי שכפוף לואטסים אז זה בהחלט לעניין.

תקראו טוב טוב את הלינק שנתתי קודם, ותציצו בארגונים דומים בעולם.

ונטוס באף 15 של קורל? זה ממש לא דומה אבל=\

מילא אם נקבל מודלים טובים.

כרגע רק המסוקים סבירים(חוץ מהבלאק הוק שהוא זוועה)

פורסם

חלק מVIAF בעבר טס בFS. (יש כאן חבר או שניים ש"טסו" איתי ב120)

טייסת ה120 הייתה טסה על מודלים של הרקולס, ובוצעו משימות בשמי הפלייט סימולטור (אחחחח, בתקופה שלא הייתה קיימת VATSIM אני חושב... פשוט טסנו במולטי פלייר)

לכן אני חושב, שאם התיכנון הוא לפתוח את טייסות התובלה והמסוקים, זה בהחלט יכול להצליח.

לגבי מסוקי הקרב, כוכב כחול לא עולה על שום מחשב כבר, הדבר לא אפשרי.

אבל לגבי טייסות קרב אחרות, אין לדעת.

אבל לדעתי יהיה יותר הגיוני ליצור גוף צבאי כפוף לVATIL אשר יעסוק בתובלה צבאית, כי מסוקי קרב לא אפשריים ברמה שאתם מצפים מהם :)

פורסם

טייסות תובלה נשמע מצויין,רק חבל שהחופית של פלייט1 עם בליטה בכנף זה די הורס,וחבל שאני מתעצל לצבוע אותה חח.

אפשר לעבוד על טייסת הרקולסים או צופיות אבל.

פורסם

אפשר לעשות טיסות תובלה

אפשר לנחות בשטח!

אפשר לתרגל ניווטים.

אפשר לבצע תדלוק אווירי, ולא סתם... שיהיה מורכב, לקבוע ב 23:17 גובה 23000 רגל מעל

נ"צ מסוימת עם 4 F16... דורש המון תכנון ומחשבה מעבר ל FUN החילאווירי.

אפשר לתרגל חילוצים עם מסוק 8 מטר ממצדה.

אפשר לטוס סתם קרב,בגובה 40000 רגל מעל ת"א. (ע"פ הנתיבים שפירסמתי בעבר- מופיע בהדרכת פקחים).

אפשר לעשות קרב אוויר - כן כן, עשיתי את זה עם איתי ארנון בעבר - צריך MULTY טוב, צריך לקבל אזור עבודה מוגדר מהבקר, וצריך לשלוח ליריב תמונה ב ZOOM כפול 8 של שעה 6 שלו (טוב כל אחד יגדיר חוקים משלו) :lol:

אפשר לעשות טיסות מבנה.

אפשר לטוס מבנה/ח"א לפריסה בטורקיה.

אפשר לעשות טיסות אימון באזורי העבודה של חצרים (ממש כמו הרצליה אבל תחת כינוי צבאי).

אפשר לעשות ליווי למטוס אזרחי (בתאום מלא כמובן).

אפשר לעשות טיסות צילום! - ככה אני הייתי מתאמן על ניווט. לוקח נקודה מסכנה באיזה מדבר, מנווט אליה, ומצלם אותה. אחר כך בודק כמה אני מדייק.

אפשר לעשות תרגיל משולב/פריסה או לא יודע מה.. עם חיל אוויר זר, למשל הייונים!

ואפשר סתם לזרוק צנחנים מהרקולס :)

בקיצור חברים, אתם רואים שיש המון אפשרויות, אני מעודד את העניין ובגלל זה אני מפיץ נהלים.

כנסו ללינק שאורן שם פה. אני גם שם על זה דגש חזק, לא יהיו טיסות עם אופי פוליטי!

בעיקר במדינה שבה אנו חיים, זה עלול להיות בולט כלפי VATSIM.

פורסם

ואו חבר'ה :shock: לא ציפיתי לתגובות כאלה. בכל מקרה, לכל נציגי VATIL באשר הם, אין בכוונתי לירוק לבער ממנה אני שותה או כל דבר אחר שנוגד את חוקי הסניף הישראלי או אירגון Vatsim העולמי. באשר לשכונתי "לאירגון גג לקהילת התעופה הוירטואלית בישראל", הכוונה הייתה לרכז מחדש את חובבי הטיס הוירטואלי תחת אירגון אחד טייסי, פאלקון פליט סימולטור ועוד כולם תחת אירגון ישראלי יחיד !

היות ואני לא רוצה לעבור על שום חוק של הפורום, הייתי רוצה לדעת אם קיים מישהו שמעוניין לעזור ובעל ידע בשפת ASP נא לפנות אלי !!! כמו כן הייתי שמח מאוד אם למישהו יש אינפורמציה או תמונה או כל פריט כזה או אחר מאתר VIAF ההסטורי אני אשמח עד מאוד, לקבל זאת.

תודה רבה לכולם

פורסם

אין שום בעיה פרט למה שנאמר כאן כבר וברור מילא לכולם. להיפך: תחום הSPEC-OP הוא תחום מאד מעניין ויפה בואטסים ורק ראוי שגם לחיל האויר המיוחד שלנו תהיה נציגות.

נאמר כאן יפה שתשומת הלב אלינו תהיה גבוהה מהרגיל ולכן תדאגו להיות יותר צדיקים מהאפיפיור (למשל להזכיר שחיל האויר שלנו טס לחלץ נפגעים כמעט בכל אסון בעולם - YOU KNOW...).

חג שמח!

פורסם

אפשר גם לשחזר את הטיסה לאנטבה עם 4 הרקולסים(אפשר יותר אם עוד ירצו) מקווה שאני רק יספיק לסיים עםIFR עד אז :wink:

פורסם

וואו אור

תודה...

הרבה זמן לא ראיתי את המסך הזה.

ואני חושב שאם זאת התקופה נכונה (תקופת פיקוד אור על פלמחים) הייתם רואים אותי שם בפיקוד על הבינ"ל אבל אני לא בטוח.

בכל מקרה... ממש תודה לך אור על הרעיון הנפלא להחזיר את העבר.

תודה לכם מנהלי ואטאיל על התמיכה ושוב סליחה על ההתפרצות למעלה 8)

יום טוב לכולם.

פורסם

יאללה, יאללה.

יש פה הרב דיבורים, אבל אני לא רואה תכל'ס.

מי מרים את הכפפה?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...