×�פיק פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 כשאור הקנדי הזה יענה לי כבר במסנג'ר :!: :idea: זה בעיה עם ההתאמת שעות. אז אני אוכל להתחיל לעזור לו להרים את הכפפה... בהצלחה לנו
×�פיק פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 חברים שוב אנו זקוקים לעזרה באיתור של טל. כל מי שזוכר את שם משפחתו, ICQ, מסנג'ר, אי מייל, כל דרך תקשורת איתו תעזור. אפילו עם לאוניד (את שם משפחתו אנו זוכרים אבל לא מצאנו איך ליצור איתו קשר) תודה רבה!
Shtoza פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 יכול להיות שאני יכול ליצור קשר עם לאוניד בקשר לטל, לא מדובר על טל אליאסי נכון? או שכן?
oz פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 חבריםשוב אנו זקוקים לעזרה באיתור של טל. כל מי שזוכר את שם משפחתו, ICQ, מסנג'ר, אי מייל, כל דרך תקשורת איתו תעזור. אפילו עם לאוניד (את שם משפחתו אנו זוכרים אבל לא מצאנו איך ליצור איתו קשר) תודה רבה! למה אתם צרכים את טל? לאוניד יהיה קשה למצוא בכל מקרה יש מספיק אנשים כאן בקהילה שיודעים לעצב ולבנות אתרים זה לא בעיה להרים אחד כזה
×�פיק פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 אין בעיה מבחינת מעצב אתרים. אל תדאג. ולא לא מדובר בטל אליאסי. טל ההוא אמור להיות היום בן 21-23 ויש לו שם רוסי מוזר וארוך שכזה... לא מצליחים להזכר. מי שכתב שהוא יכול לאתר את לאוניד שיפנה אלי או אל אור בICQ או במסנג'ר. תודה
Itamar Koren פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 אחח אור תקופה נפלאה הייתה אז... אני זוכר שגם אני באיזשהו שלב פיקדתי על בסיס פלמחים(יש לך את התמונה הזאת?)לפני זה הייתי ב-120 היה פשוט אדיר!!! אני מקווה שזה יחזור :wink:
oz פורסם אפריל 15, 2006 דיווח פורסם אפריל 15, 2006 אפיקהכוונה שלך היא ללאוניד מילמן? האחד והיחיד! אתה עדין בקשר איתו? הוא יכול לתרום הרבה להרמת הפרויקט הזה
Shtoza פורסם אפריל 15, 2006 דיווח פורסם אפריל 15, 2006 אפיקהכוונה שלך היא ללאוניד מילמן? האחד והיחיד! אתה עדין בקשר איתו? הוא יכול לתרום הרבה להרמת הפרויקט הזה הוא בנה לנו את האתר של 101 הוירטואלית אני עדיין מנסה להשיג אותו