עבור לתוכן
mickey lip

מה קורה עם פיקוח?

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב לכולם

אני יודע שכולם עסוקים ונותנים את הנשמה פה אבל.....

בזמן האחרון כמעט ואין פיקוח באמצע השבוע בשעות הערב

והיה יכול להיות יותר נחמד אם היה יותר פיקוח

אולי יש צורך בהכשרת פקחים נוספים על מנת להוריד את העומס מהחברה שכרגע מפקחים

כאן המקום להדגיש לכל קהילת הפקחים, אני לא בא בטענות חס וחלילה אליכם! כולם כאן,

כך אני מקווה לפחות, יודעים להעריך את הידע המקצועיות והיחס שאתם נותנים לנו.

אני רק מעלה נושא לדיון בין חברי הקהילה ואולי יש אנשים שממש רוצים להיות פקחים

ולא יודעים מה ואיך ולמה.

ברגשי כבוד

מיקי

פורסם

שלום חברים...

אני אישית משרת עדיין בשירות סדיר לכן אין באפשרותי לפקח במשך השבוע. אני עושה כמיטב יכולתי על מנת לתרום למרחב האווירי הישראלי בסופי השבוע.

אני בטוח שרבים כמוני באמת מנסים לתרום ככל שניתן ומקדישים המון לטובת VATSIM בכלל וVATIL בפרט....

פורסם
ערב טוב לכולם

אני יודע שכולם עסוקים ונותנים את הנשמה פה אבל.....

בזמן האחרון כמעט ואין פיקוח באמצע השבוע בשעות הערב

והיה יכול להיות יותר נחמד אם היה יותר פיקוח

אולי יש צורך בהכשרת פקחים נוספים על מנת להוריד את העומס מהחברה שכרגע מפקחים

כאן המקום להדגיש לכל קהילת הפקחים, אני לא בא בטענות חס וחלילה אליכם! כולם כאן,

כך אני מקווה לפחות, יודעים להעריך את הידע המקצועיות והיחס שאתם נותנים לנו.

אני רק מעלה נושא לדיון בין חברי הקהילה ואולי יש אנשים שממש רוצים להיות פקחים

ולא יודעים מה ואיך ולמה.

ברגשי כבוד

מיקי

מסכים עם כל מילה.

אנחנו נותנים פול גז ברברס.

פורסם

אכן המצב נכון...כל מה שאני יכול להגיד שהדבר נובע מחוסר זמן של הפקחים הוותיקים יותר בחטיבה איש איש וענינו.

בנוסף יש עומס של מספר פרוייקטים של VATIL שנכנסים בקרוב ובגלל חוסר זמן אפילו בהם קשה לנו לטפל בישיבת צווות פשוטה.

לי אישית בתור סטודנט קשה ליפתוח את גישה בן גוריון ולטפל גם בטיסות מהשדות הקטנים וגם לתת מרשים באורך של ספר בבן גוריון.

המצב כרגע הוא לא נעים אבל זה זמני.

אכן שמתי לב שחסר פיקוח.

והתכוננתי להעלות סקר קטן.

אבל במקום זה אני יציע כאן משהו לשיפור באמצע שבוע מפני שבסופ"שים אנחנו די מכוסים עם ארוע שבת.

אני מעוניין ליפתוח את הגישה או את ה- CTR אבל... מכיוון שאני מעונין לילמוד וגם לעשות מספר דברים. אני רוצה לדעת מהם השעות שעדיפות (תכתבו כאן בלי סקר).

וכמו כן ברגע שאני מכסה את הבקרות המרחביות. אני צריך פקח או שניים שיטפלו בשירותי הקרקע של בן גוריון. ואולי במיגדלים נוספים כאשר אני מצהיר מראש שבשעות הפעילויות האלה לא מתקיימות הדרכות מבחינתי.

הפיתרון הוא זמני אני אשמח שתכתבו כאן מה אתם חושבים בהתאם לדברים שכתבתי. בעיקר שאנשים יציינו את השעות האידיאליות. כדי למנוע בזבוז של שעות פיקוח.

וושוב קיומם של פקחים בעמדות שציינתי הכרחי.

שבת שלום

פורסם

אני אישית מעדיף את שעות הערב מ2100 זה אחרי שהילדה הולכת לישון ואז יש פחות רעש ואפשר לטוס בשקט

כמו כן זה מעולה שיש אירוע כל שבת וגם אני משתדל לטוס בו לפעמים .אני בטוח שיש עוד כמוני עם אישה וילדים וכדורגל בשבת ולא תמיד יוצא לי לטוס וזה ממש חבל

שוב תודה לכל הפקחים אשר במגבלות הזמן נותנים לנו את הפיקוח הכי מקצועי שיש

בברכה

מיקי

פורסם

אני כמו מיקי, גם מ 21:00 צפונה העיקר לא ביום שלישי (יום מרוצי האון ליין שלי), כך הילד כבר במוד של ניסור, האישה במוד של סגירת יום + לימודים ואז יש לי את הזמן לעצמי ולטיסה.

בכל מיקרה אם צריכים עזרה בחטיבה אשמח לעזור בכל מה שאוכל.

ד"א היתי שמח לקחת חלק בפיקוח, התחלתי אף לקרא את החומר שיש באתר החטיבה לגבי פיקוח

אך חסר שם הרבה מידע (לפי דעתי).

אשמח אם משהו מפקחינו יצור עימי קשר באישי או באימייל כדי לראות איך אפשר לקדם את הנושא הזה וכך אוכל לעזור לפקחינו.

בברכה,

רן.

פורסם

צריך לדאוג רק שלא יהיה מצב הפוך, דהיינו יהיה פיקוח אבל לא יהיו טייסים. לכן - ואולי אני מתפרץ לדלת פתוחה - כדאי להסכים (לפחות בהתחלה) על ימים (וגם שעות - בהתאם לסקר?) בהם ידעו כולם שיש פיקוח ויוכלו לטוס.

יוסי 8)

פורסם

תקשיבו אני יודע שהנושא עלה כבר וירד מהפרק אבל בכל זאת

אני ממש חושב שחדר נניח בMIRC של צ'אט של החטיבה יכול ממממש לעזור

זה יכול להיות ממש כלי טוב בשביל לסדר פיקוח ודברים

שתבינו את התמונה MIRC זה מן צ'אט בתוכנה שרוב הזמן משאירים אותה פתוחה ומתנחלים בחדר של הצ'אט.. עכשיו נניח ככה בשעות של הערב אחד הפקחים פנוי הוא נכנס לחדר רושם

"מישהו רוצה לעשות טיסה? אני יכול לפקח" אז מישהו אומר לו "סבבה אני בא" ואז עוד איזה פקח רואה אומר לו שהוא גם יבוא לעזור לו עם עוד עמדה, ועוד טייסים מצטרפים ויש מסיבה!

או שטייסים יוכלו לדבר ולשאול אם מישהו רוצה להצטרף אליהם לטיסה, ואם יש פקחים בחדר לשאול אם הם יכולים לעלות בשביל הטיסה שלהם

ואני בטוח שהמון דברים ספונטניים כאלה יעלו אם תהיה תקשורת קצת פחות "כבדה" מהפורום.. כי בפורום אם כמה שזה כלי טוב והכל, זה לא נותן לך את היתרון של דיבור חי. זה טוב רק ללהשאיר הודעות כמו שאנחנו עושים, לא בשביל דברים דחופים

ככה יהיה פחות זמן מת של פקחים בלי טייסים וגם ההפך של טיסות בלי פיקוח

מה אתם אומרים? מה אכפת לנו לנסות?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...